*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 11
eliza_cri spune:
neata fetele
ginyefelicitari pentru realizare mare
bebecrissper sa fie bine pana la urma si sa luati decizia corecta
bravegirlmulta, multa sanatate si sa numai fie nevoie sa te internezi decat cand o sa nasti...hai odihna si muuulta rabdare sa ne abtinem din toate cele
aneste asteptam la odisee.....eu una tot aici ma regasesc, parca nu pot sa ma integrez asa bine sunt mai dupa cu neuronul acuma decat la sarcina cu dimitrie
noi suntem bine a venit si titrarea negativa evident sunt happy si cand misca bb-lina numai pot de drag
Dimitrie e un dragalas recupereaza mult lingviatic..acum vreo 2 zile l-am spalat de dimineata pe fata cum obisnuim insa apa nu i-a placut a zis .. e prea rece'' sincer nush cum i-a venit da evident cioara din mine e in delir se joaca singur , papa mexagerat de mult si zic ca in rest sutem ok..o sa pun si eu poze cu noi da la 20 de s pana atunci mai asteptam nitel
17+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
anes spune:
Amalia, m-am pus in pielea ta si m-am simtit coplesita! Cu doi copii si cu un parinte bolnav! Bravo pt. o mamica puternica si optimista! Va d ca tatal tau este pe drumul cel bun daca i-au revenit amintirile si nu are dificultati motorii! Felicitari pt. socri!
mav, Anto seamana mult cu tine, vorbaretul lu`mama! Frumoase poze de la serbarea lui Sebi! Am vazut si tematica serbarii si pe Sebi cel sensibil, cu mustacioara!
Hera, am si eu o colega care a patit o situatie asemanatoare cu a ta si in final totul a fost bine. Mie mi-au iesit IgG si IgM negative. Si am avut si pisici si am si caine. Mi-a spus dr. sa nu pup pisicile in bot si sa nu mananc carene cruda. Stiam asta de prima data, dar, totusi, intr-o zi mi-am facut pofta de prosciuto crudo, sper ca nu fi facut vreo greseala!
bertha,
Poze
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 14+
anes spune:
Am dat "send"pt. ca riscam sa imi stearga atomicul mesajul!
bertha, si eu sufat de aceeasi "boala". Cand plecam, parca ne mujtam! Basca, eu ii iau si patutul si uneori scaunul de masa. Asta pt. ca nu are rabdare sa stea la masa linistit si eu nu fug cu mancarea dupa el niciodata! Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in masina noastra cand plecam la mare! Noroc ca sotul meu este expert in arhivarea bagajelor!
cherie, voi ati trecut in extrema cealalta cu olita! Saracu Ale, se simte dator sa faca ceva cand o vede! Ma gandesc sa o arati atunci cand crezi tu ca face ceva "mare"sau sa iei o pauza o perioada, ca nu-i bai!
anca, mda, chiar dependenta este! Un motiv este si tzatica, dar cred ca nu este singurul! Este si componenta genetioca, si faptul ca nu este lasata cu altcineva... Chiar pe WC, cu ea in brate? Greu! Cred si eu ca te simti coplesita! La fel simt si eu dupa ce ma enervez pe mic...ca nu pot sa traiesc fara el, ca il iubesc de mor si ma simt o netrebnica cand ma supar pe el!
Oti, tu esti o scumpa ca intotdeauna! Ce bine ca Elisa este mai linistita ca Ana si nu invers! Inseamna ca Iulia va fi si mai linistita ca Elisa! Sper si eu la bb2 , mai linistit decat atomicul asta mic, mai ales daca este tot baiat!! Oaw! Ce avansata esti cu sarcina!! Ce n-as da sa fiu si eu la 34 de saptamani! Si cat mai am pana in decembrie!
cris, asteptam poze din vacanta! Sa va fie de bine !
Mirtha, voi ce mai facetI?
eli, multumesc de invitatie! Tot aici ma simt de-a casei! Am mai citit o perioada si la ursuleti, dar de mult nu mai stiu ce se mai intampla pe acolo. mai ales ca stim in ce ritm se scrie la gravidute! Ma bucur ca esti bine si Dimi progreseaza!
Poze
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 14+
oceanborn spune:
Neata!
Ginye ma bucur ca ati obtinut creditul mult dorit! casa ati gasit-o sau sunteti in cautare?
Anes ma bucur ca toate-s in regula si ca esti mai putin stresata ca la prima sarcina. cand am citit de pliul nucal si altele parca am retrait momente de gravidenie cand citeam pe forum vesti bune scrise de fete acum 2 ani. si noi suntem cu casa suspendata. toate-s sus, ce nu e , e insirat prin casa.
Otilia," bate ceasul tica tica, iar desteptatorul tica tica, tica tica iara ceasul de la mana tica tica tica tica tiiiiiiic. mai ai putin, abia astept sa dai startul la nasteri sper sa iti fie cat mai usor acum pe ultima suta de metri.
[bBebecris[/b] va doresc sa luati decizia care sa va afecteze cat mai putin!
Of , am calculator mare, mi s-a stricat laptopul si asa m-am dezobisnuit de tastoacele astea ca dureaza o vesnicie pana scriu un mesaj.
mai scriu dupa ce se culca ThomasGrevaFoamei
va pup pe toate
ginye55 spune:
Anes Eli Ocean multu!
Ocean am gasit si apartamentul. Acum sa vedem cat dureaza formalitatile.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
alinuk spune:
fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun
in numele meu si al copiilor
va multumesc din suflet!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
BraveGirl spune:
Buna fetele!
Va multumesc cav-ati gandit la noi. Bubu al meu e bine, sunt pe tratamnet ca si la Arianna, dar ma asteptam si nu am mai bocit ca data trecuta. Sunt f optimista (desi ma apuca si pe mine cateodata paranoia, ca in unele zile e asa lenes chiriasu meu de ma baga in sperieti). Nu am mai scris pt ca am fost plecati in concediu. Nu trebuie sa stau la pat, doar sa nu fac efort (cam greu cu Arianna care ma solicita si nu mai vrea decat cu mine si tati), sa nu stau in picioare prea mult.
Am fost o saptamana la turci si a fost superb. Am plecat cam cu teama, dar asteptandu-ma sa am probleme am fost fata desteapta si am plecat in concediu in acelasi timp cu medicul meu, in aceeasi statiune, cu acelasi avion Asta mi-a dat curaj sa plec, ca altfel mi-ar fi fost f teama. Arianna a fost f cuminte in concediu, parca era alt copil. a inteles situatia si a stat cu tati peste tot, eu am cam stat in pat si in sezlong toata ziua, ea pana si baita o facea cu tati, desi acasa plange dupa mine.
Va pup pe toate!
Anes, te astept la odisee!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
criss703 spune:
Ceau fetele ,
Anca , Gynie si Anes
Bravegirl,Eli ma bucur ca sunteti bine , sarcina cat mai usoara pana la capat .
Otilia waw ce putin mai ai pana la nastere , multa putere sa ai !
Anes vad ca esti in forma poate ne mai pui si ceva poze cu voi sau dupa ce veniti de la mare? chiar cand plecati nu mai retin
Bebecris sa treceti cu bine peste greutati !
Gynie felicitari pt. casuta !
Babyzapi mama miaaaa ...eee asa decolteu mai zic !
Amalia multa putere sa te descurci cu toate !
Noi ne-am intors dupa o vacanta frumoasa in care desi la mare a plouat am vizitat cu masina (noroc cu vara mea care ne-a imprumutat-o)o multime de orase/statiuni . Acum chiar ma bucur ca a plouat la mare pt. ca asa am ajuns la Portofino , Santa Margherita si Cinque Tere niste minunatii de localitati , daca ajungeti vre-odata prin zona le recomand cu caldura !
Despre Sofi numai cuvinte de lauda (in general) adica a fost f. cuminte , a stat in carucior nesperat de mult timp mai ales ca am calatorit mult cu metroul si autobuzul .Doar la hotel si in piete mai largi si aerisite o lasam sa alerge . Bine a si tras o tranta in cap pe scari chiar in prima zi in care am ajuns la mare , de mi-a stat inima in loc dar din fericire s-a ales doar cu o julitura si un pic de albastreala sub ochi (asta poate si pt. ca am tot tinut lingura de metal pe frunte si pomete ..na leac babesc ca nu stiam ce altceva sa-i fac ) .Tot ca o bila neagra a fost intensificarea folosiri suzetei ...ca sa se linisteasca si sa nu planga (mai ales in muzeu la Vatican), asa ca acum ducem munca de lamurire sa renunte la ea .Oricum a plans destul de rar eventual daca ii era foame/sete/somn si nu obtinea imediat . In rest a folosit zilnic olita si chiar se cerea ea desi draga de ea zicea kk si cand facea pipi , de mancat a mancat bine si cam orice ...o si ii plac la nebunie spaghetele o sa vedeti si-n poza !
Nu mai stiu ce sa mai scriu acum desi ar mai fi o gramada incerc sa pun si poze .
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
criss703 spune:
Poze http://family.webshots.com/photo/2785810610104281140DePhnU
pentru cine are rabdare , si abia le-am ales din 1800
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 Poze http://family.webshots.com/photo/2785810610104281140DePhnU pentru cine are rabdare , si abia le-am ales din 1800 Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi |
Eu, eu...ca stau la pat si ma delectez si eu cu frumuseti. e tare scumpa Sofi. Si mi se pare mai maricica decat Arianna.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+
POZE CU PRINTESA
BEBE2