*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cu multa placere. Sper sa gasiti o metoda care sa aiba efectul scontat !

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Mirtha multumesc pt ponturi!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza fetelor!
O ?

Aveti ceva vesti despre Corina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neatza!!!

FLorI...FELICITARI PENTRU CREDIT!!!scuze ca scriu cu intarziere, uinsa trec printr-o per fff grea pt noi....nu stiu daca pot sa va spun....trebuie luata o decizie grea si suntem ffff tristi.....

ce mai stiti de corina?

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am gasit http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153517&whichpage=1 ca s-a externat intre timp si e mai bine.
Probabil in concendiu, asa pare din mesaj

Bebecris, daca nu-i vorba de sanatatea cuiva, restul sunt mai usoare

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna dragelor!

Eu vad ca nu ma prea pot tine de promisiune sa scriu si sa citesc. Nici nu mai deschid calculatorul. Nu stiu cum va simtiti voi, celelalte gravidute, dar eu sunt fara vlaga, smecherul meu ma solicita mult, pt. ca este un copil deosebit de energic si istet .

Cu olita, am cam lasat-o pe tanjala pt. ca nu are rabdare sa stea. pe la un an jumatate statea si se uita la desene animate (a facut o singura data pipi), dar acum se ridica. Nu ma stresez cu asta.

Cu spalatul pe dinti...il pun in fund pe masina de spalat si ii arat ca ma spal si eu pe dinti, il dau si lui pe dintiosori cu periuta, nu reusesc foarte bine, dar macar nu respinge total. Vrea si el apoi, dar nu prea ii iese.

A inceput sa isi dea drumul la cuvinte (alo, unde, nu, ata-apa, asin-masina, auzuzu-autobuzu, cucu, tei-trei etc)

Imita tot, dar tot. Insa, face si conexiuni inteligente, de exemplu, a luat o spatula de lemn si s-a dus la frigider ca sa apese pe clapeta de la dozatorul de apa, pt. ca nu ajungea la el. Deci, si-a luat unelta de lucru. Si nu ne-a vazut pe noi facand asta (ma refer la spatula), pt. ca noi ajungem la frigider .

La mine in casa, toate obiectele sunt ridicate pe rafturi. Nu mai am unde sa le ridic. Nimic nu lasa la locul lui. Chiar si galeata de gunoi am urcat-o undeva sus pe balcon. Oalele din bucatarie sunt zilnic insirate pe jos, cartile din biblioteca, etc. Am urcat obiectele periculoase sau ope care nu vroiam sa le strice.

Se urca si coboare singur sin scaunul de masa (ii scot tavita). Incerc sa il ridic cat mai putin, pt. ca in afara sarcinii, am si problema mea cu spatele.

Poate urca si cobora tinut de manuta patru etaje (atunci cand nu este obosit). Si le urca de pe la 1,4 ani ca un baietel de doi ani si ceva, adica cu cate un picior pe treapta, alternativ.

Are 13,5 kg si cred ca peste 90 cm (nu l-am mai masurat recent). Arata cu mult peste doi ani.
Cu sanatatea sta ca deobicei perfect.

Doarme cate 3-4 ore dupa-amiaza si se trezeste dimineata intre 7,30 si 8,30, uneori si mai tarziu. Insa noaptea, mai scartaie dupa apa si trebuie neaparat sa incerc sa il dezvat de ea, pt. ca dimineata are un pampers de 2 kg, sau uneori care da pe alaturi de i se uda pantalonii.

Mai are uneori mofturele, dar nu face crize urate, nu se tranteste cu fundul de pamant. Este un copil foarte echilibrat, l-am vazut de bebelus.

Nu este dependent de mine, nu manifesta anxietate se separare. Pot pleca de acasa fara probleme, pt. ca sta cu mama sau cu femeia care vine de trei ori pe saptamana. Ma bucura lucrul acesta, pt. ca daca voi sta acasa cu bb2, ma temeam sa nu devina dependent si sa trebuiasca sa stau intr-o mana cu unul si in a doua cu celalalt.

Una peste alta, cred ca v-ati dat seama ce mamaica mandra sunt si ma bucur ca diferenta de varsta dintre ei este destul de mica. Stiu ca imi va fi greu dar dupa accea va fi frumooos!

Revin cu alt mesaj despre sarcina ca m-am lungiiit!

Poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Nu mai pot , sunt pe jos.....Nu m-am putut abtine sa nu il postez pe forum. Sa aveti o seara placuta!!!!

Curs special pentru femei

Obiectivul pedagogic al cursului este dezvoltarea functiunilor creierului la femeia moderna.

Durata Brunete - 1,5 luni / modul; Roscate - 3 luni / modul; Blonde - 6 luni / modul

si eu, satena? unde ma incadrez?

Bebecris, curaj, decizia/fapta in sine e mai usoara decat atunci cand te tot gandesti la ea.

Criss, bun-revenit, asteptam povestea si poze cu Sophie a noastra.

Gynie, si z e la capitolul `as manca toata ziua pasta de dinti`.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Am fost chiar ieri la control, la eco. Va vine sa credeti ca pana la varsta asta de sarcina, la Remus facusem deja vroe 10 ecografii si stateam cu niste emotii sufocante la usa dr. asteptand...brrr! Acum, nu am decat trei ecografii uzuale si una morfofetala.

Totul este foarte bine cu bb, pliul nucal mic (1,04 mm), DT - risc scazut pt. ambele trisomii, complexul Torch, bun. Dr. mi-a spus ca ea nu considera necesar sa mai fac TT, daca DT mi-a iesit bun. Nu stiu ce sa fac, ca inca am emotiile primei experiente! Oricum, ecografia morfologica de trim II o fac tot la Herghelegiu.

Din primele suspiciuni, dr. crede ca este baiat. Este prea devreme pt. un rezultat cert. Important este sa fie sanatos!

Am pofta de mancare nu am greturi. Vreo doua trei saptamani am avut o stare mai neplacut, un fel de sila, dar mi-a trecut si cred ca voi lua mai mult in greutate ca la Remus, pt. ca mi-e foame. La prima sarcina am luat 12 kg. Pana acum am luat vreo 2 kg. Nu mananc cantitati mari, dar ma apuca seara foamea.

Nu v-am spus DPN 27 dec, 2010. HI, hi, de unde la odiseea cozonaceilor am nascut prima, acum voi naste ultima si sunt tot la odiseea noiembrie-decembrie, dar 2010, impreuna cu eli si BraveGirl. Inca nu m-am inscris, dar o voi face.

Plecam in concediu la sfarsitul lui iulie (la mare). Nu sunt eu de acord cu gravidele la mare, dar nu voi sta la plaja, nu fac baie in mare si oricum plecam de pe plaja pe la 10,30, iar dupa amiaza revenim pe la 17.00

Cam asta ar fi noutatile!

Va pup!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bebecris multumesc! Sper sa treceti cu bine peste perioada asta grea! Conteaza sa fiti uniti si sa va sustineti reciproc!

Anca

Mergi la inceput

bertha, am vazut ce frumos isi spala dintii Ioana, am ramas impresionata! Hi, hi, cum isi misca ea capul stanga-dreapta dupa periuta! Nu am vazut cum papa singurica! Frumoase poze de la serbarea lui Darius!

miki, mi se pare ca ai procedat foarte bine cu dezvatatul de suzi!, Fetelor, cu cat ii dezvatati mai repede, cu atat va fi mai usor! Am o cunostinta care are o fetita de 4 ani, care este dependenta de suzi. Nu stie si nici nu incearca sa o dezvete. Bea si din biberon! Mi se pare ca perpetueaza prea mult etapa aceea de varsta a bebelusului! In fine, fiecare stie mai bine, dar sunt niste limite (destul de largi) cu fiecare dintre etapele de varsta.

Darling, mi-a placut cresa voastra! Doamnele acelea par sa se ocupe bine de ei! Isi noteaza ce si cum pe caietel.. super bine!

Poze

Mergi la inceput

Ginye, felicitari pt. obtinerea creditului si gasirea apartamentului! Veti vedea ce bine va fi dupa ce va veti muta in casa voastra!
Cu olita, nu-i bai, si nu trebuie sa cauti neaparat o explicatie anume pt. refuz. La varsta asta, copiii isi schimba deseori comportamentul/actiunile/manifestarile, si nu este neaparat o cauza anume.
Gandeste-te de exemplu la unele cuvinte pe care le-a spus si de o buna bucata de vreme nu le mai pronunta. Al meu de ex. nu mai spune mama"" de ceva vreme. De ce, nu stiu pt. ca este cel mai des folosit cuvant.

babyzapi, am vazut "dotarile"si intr-adevar arata foarte bine! Si ceea ce am constatat este ca te simti foarte bine psihic si esti foarte multumita de decizia ta, si asta este cel mai important. Se citeste multumirea si implinirea in cuvintele tale!

bertha, amuzanta rau faza cu caruciorul! Of, inseamna ca nu mai trece niciodata debusolarea asta a neuronului! Si eu am luat-o de la capat! Am o multime de exemple!!!

bebecris, depinde la cat timp se naste bb, dupa ce primul copil implineste 2 ani.
Si eu sunt in situatia asta, adica nasc dupa ce Remus implineste 2 ani, dar, beneficiez de continuitate a CIC, pt. ca intru in concediu de sarcina si lehuzie (adica cele 84 de zile de prenatal) in jurul perioadei in care Remus face 2 ani. si pana nasc, ma aflu in acest concediu prenatal, fara sa fiu nevoita sa intrerup sa merg la serviciu. Prin urmare, conform legii, CIC va avea aceeasi indemnizatie de care am beneficiat pana acum. Daca eram nevoita sa merg la serviciu, deci nu ma incadram cu conc. prenatal (84 de zile) in perioada de 10 oct - 27 dec, CIC mi se calcula asa cum a spus bertha, parca. Adica 85% din ultimul venit (CIC+perioada de mers la serviciu+conc prenatal).

Poze

Mergi la inceput