Puiuti de Randunici 2008!! (424)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Kya, olala! Bravo voua! Se lasa cu Victor, cu siguranta!

Sa te auda Dumnezeu! Cred ca copii astia ai mei se vorbesc... Ca acum acele zile magice vor fi inainte de plecare. Cand am fost acum 2 ani in Tenerife, Sanziana avea 5-6 saptamani in burtica. Acum daca ne iese, si Victor va fi in punctulet deja

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vecinik,felicitari!Sa ti se implineasca visul si sa va relaxati la maxim,ca meritati!
Sa vii cu Victor-fitzos de acolo!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Stela, sa traiasca domnul Geo!
Sa fie sanatos, voinic, voios si la pungulita gros!

Urarea ta m-a uns cel mai bine.
Sanatos si la punga gros sa fie,macar...si-o fi bine..sper..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

apropo, sa stiti ca daca eu merg cu cortul la mare cu iubul meu 4 zile, nu inseamna ca-s sarantoaca si nu am dupa ce bea apa.. ci ca refuz sa dau 30 euro pe o mizerie de camera, atata timp cat vrem sa ne distram ca pe vremuri, sa iesim la terase si in cluburi, nu ne pasa deloc unde dormim(dus la comun este, dar nu mi se pare tragic oricum), important este sa fim noi 2, sa ne iubim si sa ne bucuram unul de altul, ca rare-s ocaziile astea Si nu ma simt nici prost, nici defavorizata, nu ma simt nicicum ptr ca am ales asa ceva anul asta atata se poate, ne adaptam si nu ne lasam!
tuchi cazarea e descoperita de fapt de Vali, la Domnita Ralu vom sta, mi se pare f ok cum arata in poze, pe turistinfo si e si ieftin

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, Doamne ajuta sa fie bine! Suntem alaturi de tine, fii increzatoare!

Am vazut si eu pozele...faine!
Kya, concediu placut! Si sa fie Victor!

Fetele, voi ati avut vreuna placenta jos inserata?? Acum am citit in eco si am cautat pe net, ca suna ciudat... Scrie ca daca nu se ridica pana la 28 de saptamani e indicatie pt cezariana... Sper sa nu fie nimic rau... Iosup nu mi-a zis nimic... Banuiesc ca e prea devreme si e timp destul sa se ridice.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana stai linistita ca nu-i nici un bai. Eu una nu am avut placenta asa, dar am tot auzit cazuri. Acum nu reprezinta nici o problema, are timp sa se ridice.
Si chiar daca ar fi cazul de cezariana, pe cuvant ca nici asta nu e un capat de tara. Voi sa fiti sanatoase!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

apropo, sa stiti ca daca eu merg cu cortul la mare cu iubul meu 4 zile, nu inseamna ca-s sarantoaca si nu am dupa ce bea apa.. ci ca refuz sa dau 30 euro pe o mizerie de camera, atata timp cat vrem sa ne distram ca pe vremuri, sa iesim la terase si in cluburi, nu ne pasa deloc unde dormim(dus la comun este, dar nu mi se pare tragic oricum), important este sa fim noi 2, sa ne iubim si sa ne bucuram unul de altul, ca rare-s ocaziile astea Si nu ma simt nici prost, nici defavorizata, nu ma simt nicicum ptr ca am ales asa ceva anul asta atata se poate, ne adaptam si nu ne lasam!

Hai, mai, Luny, nu te mai explica atata, ca nu crede nimeni asa ceva despre voi!! Eu va admir, ca nu as avea curaj sa plec cu cortul... mie imi place confortul

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, off, ce rau imi pare. Multa putere in continuare, trebuie sa fie bine pana la urma.

Kya, sa aveti o vacanta minunata. Locatia suna superb!

Luny, important e sa va simtiti voi doi bine impreuna, restul chiar nu conteaza. Sa va iubiti la maxim.

Ioana, stai linistita, mie la inceput de sarcina mi s-a spus ca am placenta cam jos dar mai apoi s-a ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana
Fetele, voi ati avut vreuna placenta jos inserata?? Acum am citit in eco si am cautat pe net, ca suna ciudat... Scrie ca daca nu se ridica pana la 28 de saptamani e indicatie pt cezariana... Sper sa nu fie nimic rau... Iosup nu mi-a zis nimic... Banuiesc ca e prea devreme si e timp destul sa se ridice.

ioana, stai linistita palcenta se misca pe durata sarcinii si exista destul de multe sanse sa urce, fara nici o problema.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

luny daca sunteti impreuna nu cred ca conteaza unde mergeti, bucurati-va unul de celalalt.

kya sa fie cu Victor!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput