Puiuti de Randunici 2008!! (424)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

la dovlecei

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumesc mult de urari!Sa ne traiasca!

Luny,bravo,super scula v-ati luat.
Ce marfa ca plecati singurei!!Sa profitati la maxim si sa va ganditi si la noi!
Nico,si Tea in aceeasi oala...dar trebuie sa vina si vremea lor..

Cica se schimba vremea si vor fi numai ploi si furtuni...exact cand incep concediile...de pe 26 mi-am bagat deja CO si vroiam sa mergem la munte cateva zile,dar cica o va tine din furtuna in furtuna..of,numai de-astea am parte...dar,macar sa fim sanatosi.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107
asa ca am dat de alta belea ca numai papucii cu tzup-tzup vrea.

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

ralu, si daci a avut anul trecut papuci cu niste iepurasii...si acum e indragostita de ei desi nu-i mai vin, nu conteaza...se incalta cu ei

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Oi fi defecta, dar mie imi placea cand pocea cuvintele, ex: bobonane = bomboane, acuma cand zice bomboane, o corectez, si ii spun bobonane si rade. Are vreme o viata intreaga sa vorbeasca corect, sunt dulci cand vorbesc mai stalcit, is dusa stiu

Dau o pentru cine vrea, sau ice cofee; ca dupa o masa copioasa merge.

Mimo, oare cu ce l-ai dat pe Dudu, ca am uitat si ar trebui sa am in casa! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai ca pana la urma va spun unde mergem : pe Coasta de Azur (hotelul e in Nisa, si ne plimbarim in St. Tropez, Monaco, Cannes... pe acolo). Mergem in august si stam 10 zile. Stiu ca suna foarte fitos, dar pe cuvant ca nu e chiar asa

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Splendid, sa va simtiti minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dudurutza

Oi fi defecta, dar mie imi placea cand pocea cuvintele, ex: bobonane = bomboane, acuma cand zice bomboane, o corectez, si ii spun bobonane si rade. Are vreme o viata intreaga sa vorbeasca corect, sunt dulci cand vorbesc mai stalcit, is dusa stiu

mami de Daria

dudu, las-o sa invete sa spuna cuvintele corect, nu vrei la 4 ani sa mergi cu ea la logoped, nu?
ficare etapa a limbajului este importanta si mai important e sa le treaca pe toate, daca Daria a trecut la a vorbi corect, ajut-o, sprijin-o, fara sa o cicalesti. sta in natura firii sa vorbeasca corect. eu nu sunt de acord cu a corecta excesiv copilul sau a folosi cuvinte din limbajul lui pentru a te intelege cu el(fica-mea zicea la masina:dida, noi intelegeam ce spune dar nu foloseam cuvantul dida, ci masina, acum Daci spune la masina=masina). cel mai bun exemplu esti tu si cei din jurul lui, daca in jurul copilului se vorbeste corect si el va invata sa vorbeasca corect, chiar daca la inceput stalceste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Hai ca pana la urma va spun unde mergem : pe Coasta de Azur (hotelul e in Nisa, si ne plimbarim in St. Tropez, Monaco, Cannes... pe acolo). Mergem in august si stam 10 zile. Stiu ca suna foarte fitos, dar pe cuvant ca nu e chiar asa

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

serios?

ma bucur ca va puteti permite sa mergeti pe coasta de azur...sa sti ca vreau poze, desi stiu ca nu par o persoana care sa urmareasca pozele de pe aici, le urmaresc insa pana sa postez eu un comentariu se mai posteaza inca 20 si ma simt in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bravo, Kya, faina destinatie! eu stiu ca poti merge oriunde, si cu bani mai putini, pe genul budget, chiar daca locatia e fitoasa si mai exclusivista, se gasesc si ptr nivelul mediu diverse variante.. si pana la urma, daca se poate, chiar si la superfite,normal ca eu iti spun:go for it, girl!!! f tare, felicitari, super alegere! sa nu cumva sa te simti aiurea in vreun mod, da? e criza, dar nu tre sa te simti ciudat, asta e, fiecare cu ce-si permite, mi se pare cat se poate de normal sa fie asa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Dudule, multam de cafea!
Merge bine dupa masa.
Am fost si am mancat la crasma, m-am intors la spital ca mai aveam ceva de lucru la hartoage si astept ora 4 sa ma duc sa iau copiii.

Kya, olala! Bravo voua! Se lasa cu Victor, cu siguranta!

Simo, draga de tine, nu stiu cum sa te ajut....am impresia ca nici un doctor nu gaseste de fapt cauza, ca nu au diagnostic si poate ca de aceea nu se obtin rezultatele asteptate!
Dr de la Bucuresti nu ti-a zis sa il suni???

Stela, sa traiasca domnul Geo!
Sa fie sanatos, voinic, voios si la pungulita gros!

Nico, Seb vorbeste dar cu olita....pas! Sa i-o arati pe Ilinca lui Stefan!

Luny, poate ca ai mai zis...unde mergeti in vama?
sa stapanesti sanatoasa aparatul, ca poze frumoase sigur o sa faci!

Mergi la inceput