Puiuti de Randunici 2008!! (424)
Raspunsuri - Pagina 9
dudurutza spune:
Claudia, ai dreptate, ziceam doar ca ea rade cand pronunt altfel cuvantul si il repeta corect si e ok
.
Clau, ma bucur ca esti mai bine!
Tuchi, sa iti fie de bine papa!
Luny si mie imi plac iesirile cu cortul, ma fac sa ma simt tanara
luny spune:
ioana ai inteles altceva.. tocmai, ca nu ma justific si nu dau explicatii.. mai ales ca nu mi le-a cerut nimeni, nu?:) nu despre asta era vorba.. putem sa nu scriu nimic... incercam doar sa subliniez ceva.. ma rog.. si putin imi pasa ce se crede, la o adica:))
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
M-am intors.
Am pansat copilul.
A plans un pic, nu foarte mult.
Acum papa iaurtel eu singula....cica a mancat azi la gradi ca disperatul....dupa o zi de ceai si covrigi a vrut sa recupereze.
Febra nu, voma nu, ochiul mai dezumflat...
tuchita spune:
Luny, as glumi un pic, dar ma abtin!![]()
Arata bine pensiunea din vama, dar n-am vazut cat e camera!
oricum, daca nu-mi iese pasenta cu bulgarii pana la uram cort la 2 mai ma asteapta, ca asta isi doreste jumatatea mea cel mai mult...
Eu toata copilaria am fost cu parintii cu cortul, era frumos, dar ce-i drept ca nu eu faceam mancarea!
Ma rog, om vedea....
Sunt stresata cu casa, cu creditul....
dudurutza spune:
Tuchi, ma bucur pentru Surubel
baiat mare! Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti visele toate
luny spune:
tuchi, glumeste, soro, cin' te tine?
acu, iti dai seama ca mancam ca carciuma, nu in cort
, sa ne respectam nitel totusi, daca tot suntem amarati asa
macar dormim pe saltea, ca si-a achizitionat iubul una dubla, meseriasa, ptr la peste![]()
Pt Vama, pretul l-am negociat la telfon in functie de perioada si nr de nopti..
Iubirea mea,
luny spune:
PS: cu ai mei, si in genere, cu cortul, nu am prea fost, cred ca de vreo 2-3 ori doar, asa ca o iau ca pe o aventura, e altceva![]()
Iubirea mea,
egonsis spune:
Nico, nu prea ma pricep la creme, eu de regula cumpar ce imi recomanda farmacistul. m-am uitat ce mostre mai am prin casa - am gasit una "Ultrasun" - physical sunscreen, dar wad ca scrie pe ea "swiss made", deci nu stiu daca se exporta, si mai stiu despre o alta "Daylong", pe care am avut-o anul trecut, dar tare imi e ca tot in elvetia e facuta. cred ca cel mai sigur e sa intrebi la farmacie. eu am pomenit de
Eucerin pentru ca despre asta stiu ca e larg raspandita.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dudurutza Luny, cum se simte azi Muful la munte? mami de Daria |
e f bine, multam de intrebarepapa bine, doarme bine, se joaca mult, are oi si gaini p-acolo, un rau sa arunce cu pietre, deci e ocupat!
..iar noi ne amintim des ca nu e acasa..

Iubirea mea,