Puiuti de Randunici 2008!! (424)
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Simona, multumesc. Voi intreba. Sper sa gasesc un farmacist dragut :).
Kya, suna super! Sa va simtiti bine! Si sa aveti vremea buna!
Tuchi, ma bucur ca Surubul este mai bine. Cu creditul si toate cele, lasa ca se rezolva si astea! Sanatosi sa fim si le ducem pe toate.
As fi vrut sa mai scriu una-alta, dar am treaaabaaa .... 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
Tuchi, i-am aratat-o, ma. A zis ca-i place "fiinca arata frumos" (scuzati-i romana, probabil ca in germana s-ar exprima mai bine)
.

luny spune:
inaugurez aparatul cel nou, si va servesc cu o felie de American Cheesecake

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ioana ai inteles altceva.. tocmai, ca nu ma justific si nu dau explicatii.. mai ales ca nu mi le-a cerut nimeni, nu?:) nu despre asta era vorba.. putem sa nu scriu nimic... incercam doar sa subliniez ceva.. ma rog.. si putin imi pasa ce se crede, la o adica:)) |
Glumeam, mai Luny, am uitat sa pun
mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Au, cu poza asta m-ai lovit! Direct in stomac!
Azi am avut o zi de cosmar. Mi-a fost rau toata ziulica si dimineata am vomat prima oara in sarcina asta! Tremuram toata, imi siroiau lacrimile...urasc!!!!!!!!
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
dudurutza spune:
Luny, bun aparat, splendide poze, prajitura
minunata, imi plac praji de genul, iamiii.....
Ioana un
sa treaca raul.
Kya spune:
Moooaaaama!
Ce pofta mi s-a facut... Yammy!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Luny, bune poze face aparatul, sa-l stapaniti sanatosi si am vazut ca avem farfurii la fel, altceva in pozele alea eu n-am vazut!![]()
Dudu, eu am inteles ce vrei sa spui, cu nostalgia cuvintelor pocite...si eu, cand o vad ca a ajuns sa spuna corect ceva ce pocea inainte pe jumatate ma umflu in pene de mandrie, pe de cealalta parte am un soi de regret, asa...Desi cred ca trebuie incurajati sa vorbeasca corect, cat mai corect si mai limpede. Noi ii vrem mici, dar ei cresc...![]()
Iulia a facut sata-seara pishu la WC!!
Am vorbit cu Ariel la telefon, ea mi-a dat ideea; am intrebat-o pe Iulia daca vrea, a zis ca da, am pus-o pe wc si in 10 secunde s-a executat...apoi, mare fericire ca am lasat-o pe ea sa apese pe buton sa traga apa, etc![]()
Gata, maine ii iau reductor. Poate pe undeva era f logic...eu am lasat-o mereu sa se uite cand fac eu
, ea se uita si comenta
, sigur ca asa i s-a parut si mai distractiv si mai firesc sa faca si ea.
Simo, poate imi trimiti pe mess cumva analizele alea sa inteleg despre ce vorbesti

Mai, v-am citit cu crocsii si m-am amuzat copios...eu am luat de la Ariel, la targ, pur si simplu pt ca mi se pareau haiosi dar pt mine tot papuci de plastic sunt...pe care IN NICIUN CAZ n-as spanzura vreodata 20 de euro
. Deh, dupa mine da, firma conteaza in multe chestii (iata de pilda, cum spusesem de fapt si anul trecut, la o crema de plaja) dar nu in orice chestie, iar la copii chiar trebuie sa fim atenti si sa selectam pe ce dam banii si pe ce nu merita...ca-i criza, nu de alta, si cu toatele ne plangem de ea. Am zis si eu...
Cat despre vacante, eu chiar nu inteleg de ce ar fi nevoie sa justificam in vreun fel, orice fel, de ce am ales locul X sau Y. Mi se pare f misto pur si simplu sa ne povestim una alteia si atat, ca doar nu incap intre noi nici comparatii, nici invidii, nici dezaprobari, etc. Mie, de exemplu, daca as avea bani de Coasta de Azur nu mi s-ar parea de fitze ci un loc cat se poate de normal pentru un cuplu european tanar si dornic de iubire
(fitze sunt Seychelles, Mauritius, Indonezia, etc!); pe de alta parte, din cate prea bine stiu, la Vama cu cortul se duc multimilionari romanasi, cu Mertzan si Lexus parcat in fata cortului![]()
-deci in niciun caz asta nu e semn de sarantocenie
-da' nu m-as duce nici asa, desi am fost la cort in tinerete, pt ca am devenit prea comoda acum si pt ca oricum vacanta fara copil nu-mi pot permite. Asa ca, zau, terminati cu scuzele si explicatiile, deie Domnul sa mergem toate FIX acolo unde ne e (va fi) bine!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
dudurutza spune:
Naty
ai punctat bine, mi-a placut! Un
mare de tot pentru Iulia, o adevarata Domnisoara! Asa este cu vacantele si in general cu deciziile noastre, mi-ar place sa-ti fiu student![]()
Nicoleta spune:
Naty, nu ai inteles, am dat 20, da erau si mai scumpi
. Iar aici papuci de 3 euro nu gasesti neam!! Serios ca nu! Sau cel putin eu nu am vazut... Felicitari pentru folosirea cu succes a toaletei de catre Iulia!