Puiuti de Randunici 2008!! (424)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara

Am citit ce-ati ciripit, vorba multa, nene

Imi pare asa de rau de Simo si de Micu-mic, Doamne ajuta-l sa se faca bine...of...

Kya si eu vreau acolooooo, la anul cred Cata vrea tot croaziera Sanatosi sa fim, vorba aia

Ancut-o ce bine arata prajiii Sa stapaniti sanatosi aparatul si sa faceti poze multeeee. Si cred ca e super cu cortul, n-am fost niciodata, mi-ar placea si mie

Fug sa le dau lapticul...ma duc apoi la nani, ca maine intru devreme si ma trezesc la 6 . Dupa serviciu mergem la film cu Vlad, la Povestea jucariilor 3D
Puuup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Naty, nu ai inteles, am dat 20, da erau si mai scumpi . Iar aici papuci de 3 euro nu gasesti neam!! Serios ca nu! Sau cel putin eu nu am vazut... Felicitari pentru folosirea cu succes a toaletei de catre Iulia!

Nico, ba am inteles f bine! Loc de "mai scumpi" intotdeauna exista daca lumea se da in vant dupa numele de firma si nu dupa utilitate (utilitate de moment sau pe termen lung) Si chiar te cred ca nu gasesti acolo papuci de 3 euro...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tot vroiam sa zic ca mie baietelul acela blond din reclama cu Bifi de dreapta sus tare imi aminteste de Mufa...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

inaugurez aparatul cel nou, si va servesc cu o felie de American Cheesecake

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Iote la ea, a facut pasca Si taman in post, pai se poate soro? Sau te razbuni ca n-ai bani decat de Vama Veche?? PIUAAAAA
PS Daca zici ca tot Liviu a facut-o eu maine bag divort

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aaa...legat de crocsi ca vad ca va apuca pe seara asa crocsomania Nicoleta draga daca zici ca nu se gasesc papuci de trei euro acolo eu zic sa te apuci de-un biznis mic Iei papucu/dai papucu si om te-ai facut Da' la piata ai cautat? Ca au si aia o piata cu produse pe umarase si betivi la ghereta, parol! Am vazut-o eu...zburau hartiile pe jos de ziceai c-ai trecut granita si te afli in alta tara
Dudu si Bitza m-am intrebat cum se cheama solutia aia, e un spray de la Chicco impotriva ciupiturilor de insecte (adica nu trec, nu te mai inteapa ) pentru copii pana la 3 ani (ma rog, cred ca nu mor nici aia mari daca-si dau dar cantitatea e calculata pe suprafata corporala si nu iese bine raportul cantitate/ pret ) Pe tub scrie (m-am uitat soro, desi nu vad prea bine ) ZZZZ No! Acu' cred ca mai bine cereti "spray d-ala de insecte de la Chicco" decat sa-i pronuntati numele, sa nu cheme farmacista salvarea Si multumesc frumos pentru oferta de chiloti, eu inca mai sper ca Ariel va reface repejor stocul, mai ales ca tocmai am mai cumparat un pachetoi de pampers, pacat de ei
Cine se vaita ca nu mai stalceste copilul cuvintele si Naty , va poftesc la noi in familie sa va bucurati din plin Pe langa cele trei sensuri are cuvantului PAI mentionate de mine, au mai aparut si PEI care inseamna PAR (de pe cap ) si PEIE =PERE si BEIE=BERE ....la categoria distractie curata se afla EMEME =SEMINTE (e fan seminte, oare fac rau?) si BAIAIA= BARIERA ....mai avem TOTOA, PAPOA si COCOA (tractor, vapor si cocos) si PIPIA (politia, dar si salvarea si orice alta masina cu girofar ...adica si vitanja aia mica din IOR care goleste WCurile ecologice ) si TITIA =masina fara girofar....am zis ETENA=LANTERNA??? Si daca ma mai chinui mai gasesc De exemplu, "ce esti tu, fetita sau baiat" raspuns: bataie a la Tarzan cu pumnul in piept si rostit raspicat si convingator : DUDU ! Iaca al treilea sex pe pamant:DUDU ! Am uitat pocpocul=minge mica...minge mare=MINIA...ma doare capul, asta e a 3-a limba straina invatata de mine, o s-o trec in CV
KYA daca o vezi pe Mihaela Radulescu pe acolo sa-i transmiti salutari din partea mea Aaa, si pe la magazinele de posete , daca vezi una cu poseta pe cap sa stii ca e Monica Columbeanu Daca stau bine si ma gandesc, cunosc o gramada de lume la Monaco Lasand gluma, sper sa va fie vacanta pe pofta inimii si sa fie peisajul si toate asa celelalte asa cum mi le imaginez eu!
Tuchi tare mi-au placut fotografiile, seamana cu Grecia La un moment dat, intr-o poza, intre tine si o colega de-a ta (presupun) e un tip care mi s-a parut a fi Ionel Era sa cad de pe scaun Bine ca ati scapat ieftin cu pansatul si ca incet incet pleaca klingonianul si de la voi
Stela La Multi Ani sotului si sa stii ca daca e nascut in aceasta minunata zodie mi-am schimbat complet parerea despre el : E UN OM BUN si sufetist si iubitor cu siguranta, sa ai grija de el
Valen ai tu dreptate cu camerele alea, nu m-am gandit nicio secunda cum ar fi sa fiu filmata non stop Dar stiu ca tare mi-ar placea sa-mi vad eu copilul acolo din cand in cand, ofof!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut
simo imi pare rau pentru rezultatele proaste...off ma rog pentru voi si sper ca Bunul D-zeu sa va dea putere si sa lumineze situatia lui Siluan ca sa scape o data de chinuri

tuchi ce Ilinca frumoasa si ce poze frumoase si doamne ajuta cu casa si bafta cu creditul

luny sa stapanesti cu placere aparatul si sa faci cat mai multe poze cu el... ca mergeti cu cortul..daca va simtiti bine asta conteaza..fata pai ce facusi mor aci' si mai am si o durere de stomac de la nu stiu ce naiba..imi alin durerea si pofta cu un ceai de tei ..da mai ai vreo feliuta?!???

kya hhmmm super concediu..bravo voua si cu Victoras pe teava si daca ar fi de fite nu vad ce ar fi rau...cine isi permite bine cine nu mai sta pe acasa(moi adicatelea) si nu-s chiar amarata am ce bea si ce manca dar n-am cu ce ma mai distra..noi nu ne-am facut nici un plan de vacanta pt ca nu stam f roz cu banii si am zis ca daca e sa apara ceva atunci sa fie chestie de moment,al meu e in vacanta ,eu la fel deci timp avem berechet...

stela sa-ti traiasca sotul!!!

mimo ametii la cate rostogoliri luai..cand la stanga cand la dreapta de stalcit si Andru le stalceste ...dar unele a inceput sa le zica corect..de ex cijea era -minge acum e chiar minge..la par zice-beii si daca il corectez zice pal...naf-nas,picior=piciou...a plecat-apilata...etc...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Randunicilor, da stiu ca m-am dixtrat cu voi azi (rasu-ngrasa, deci sa nu va mirati!!). Ma duc la nani, sa visez la Croatia mea ieftina si buna! Retineti, daca dau foc la toaleta rezolv toate inconvenientele! Hai gata, ca devin incoerenta... Paaa!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel daca mai achizitionezi chilotei sa ma bagi si pe mine pe lista..plizzzzz

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dom'le eu mor de ras aici! in primul rand, merita investitia in crocs originali. dupa ce nu mai sunt buni ca marime se pot transforma in asa ceva, se pun in vitrina si se lasa mostenire : http://www.magazinul decadouri.com/bronz/modele-suport.html

apoi, m-a distrat ramo rau de tot cu "victoras pe teava"

azi era sa bat o baba! eram in parc cu "senatorul melcilor", adica teo, care este iremediabil indragostit de melci. a muncit fiu-miu la greu 1 ora si a strans o recolta buna: cam 25 bucati. i-a aliniat pe trotuar unii, altii pe banca si le canta. au venit copilasi de la alte banci, mai mare dragul, cantau cu totii. la un moment dat, unul cu baba dupa el! se apuca sa care melcii munciti de teo si sa-i doseasca in desaga babei. teo a ripostat, caci era munca lui. baba, s-a apucat sa-mi zica ca trebuie sa-l mai pocnesc si eu, sa-l educ. am ignorat-o. nepotu' dosea la melci, teo urla:"melciiii meiiii!". si-l ciupeste pe ala de obraz. baba urla la el:"raule! nesimtitule!" si ii da una la fund!!! LUI TEO! eu ma enervez si o poftesc sa plece. aia vocifera:"nesimtitule, ca mama-ta!". mai, i-o tranteste teo pe aia a lui favorita cu "vaca, nesimtita" (e reflex la teo, cum aude "nesimtit" baga asta!). baba turbeaza si ii arde una lui teo peste mana. eu o prind de mana si ii zic sa o taie urgent ca e de rau. o alta mamica striga la mine sa-i dau una sa-i sara proteza teo urla:"plotezaaaa". alex zbiera:"nu mai da in fratele meu!" CIRC! am gonit baba, am calmat puiul care nu stie ce e aia palma si era deja in isterii, am calmat pe sor'sa care se ambalase toata, ufffff si am declarat IAR razboi cetatenilor acestei tari!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

SIMO, Doamne ajuta puiului! nu stiu cum, insa va fi bine! TREBUIE!

ramo, incerc sa mai gasesc numere mici de chilotei. au ramas numai de 3 ani sau de copilasi babanei de 2.

kya, vacanta minunata si sa aduci un victoras "pe teava". m-a distrat tare rau asta!

luny, mama zicea ca vacanta perfecta este aia in care esti cu cine trebuie, unde trebuie. asa ca, e ca la crocsi , daca te simti bine cu ei, nu conteaza cat ai dat pe ei. cam asa si cu cortul si cu hotelul de tzashpe stele.
eu pe vremea studentiei ma simteam minunat la cort, cu gashca, cu chitarile, cu focul de tabara si cu ringo langa mine, care imi pazea cortul...acum, cu piciul, ma tem, ca asta fuge (dupa melci ) din cort.
iar cu barbatu doar, mai greu, ca asta uraste caldura si ar exploda in cort, la mare, iar la munte am jurat eu ca nu mai merg, dupa ce am cantat FALSSSS 2 nopti de frica ursului. si in a 3 a, dupa ce am baut visinata, am adormit lemn si nu am auzit cand a dat ursul la gaini . oricum, mi-e teama cu cortul la munte, chiar daca e camping amenajat, as acum era aici (in Ciucas, patria ursilor).

daaaar, o vacanta la casuta de lemn/piatra as face, undeva, la munte. am cautat in austria asa ceva, pe zona lacurilor, insa am gasit numai pensiuni. poate la anul viitor, anul asta am zis sa ne limitam la Viena, sa o strabatem in lung si in lat, sa vedem tot ce se poate vizita. am vrut noi si un munte, insa nu am inteles ce si cum e cu transportul (fara masina) pana acolo.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput