Puiuti de Randunici 2008!! (424)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

REMEMBER ME?

Am intrat sa vad ce mai ziceti si iaca voi va tavaliti pe jos de ras, asa ca ma tavalesc si eu ca suntei mortale cu discutiile voastre despre crocsi si altele...

In mare va spun ca am mai tras cu ochiul la voi pe ici pe colo, recunosc , destul de rar din lipsa de timp...dar sunt tare curioasa sa stiu ce mai ziceti , ce mai faceti , atat voi cat si strumfii vostri scumpi..

Asaa...ca toti vorbeati de pui care fac pipi la olita sau chiar la wc, vreau s-o laud si eu pe Antonia care de 10 zile a renuntat brusc la pampersi , face si pipi si kk la olita, uneori se dezbraca si singura si se pune pe oala, in parc isi da chilotii jos si face cand ii vine daca nu sunt pe faza...mor de ea, ce sa mai...(noaptea inca ii pun , desi cateodata se trezeste cu el uscat)

...dar cea mai tare e ca avem o luna de cand i-am luat suzeta, dar ea chiar si acum mai intreaba de ea in momentele ei de plictiseala. Mama a reusit performanta asta. Antonia era pur si simplu dependenta de ea, statea continuu cu ea in gura, nu vorbea de grija ei , nu se juca daca nu tzoncanea la ea, nu manca daca nu o avea pe masa langa ea... .De cand "a 'up nana, nu mai e" si-a dat drumul la vorba , dar vorbeste foarte stalcit, eu o inteleg cel mai bine, restul lumii mai pai asa...

Altceva ce sa va zic?...suntem bine, in 3 saptamani plecam in concediu la Bulgari, Albena, Kaliakra..am schimbat locatia ca initial era Duni, dar dupa ce-am fost cu astea mici la Bran intr-un weekend si drumul a fost o tortura, am hotarat ca e mult prea departe Duni ca sa mergem atata cu masina cu amandoua..poate alta data cand mai cresc si nu mai urla si se cearta non stop..

La sfarsitul lui mai am fost cu Bogdan o saptamana in Antalya(Alanya) a fost super, o adevarata relaxare..mi-a placut la nebunie sejurul..pentru octombrie ne-am luat bilete de avion pt Spania, stam vreo 2 zile la sormea la Madrid, apoi o luam cu masina spre Zaragoza, Barcelona, Valencia si inapoi acasa....

...in mare cam astea sunt noutatile despre noi, ma duc sa mai citesc ceva ca maine am un examen si nu-mi e aminte deloc..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel doamne cata lume nesimtita ..

si gata ma duc la culcare ca-s trezita de la ora 5 dimineata..aseara o data cu vijelia si potopul am ramas fara curent electric pana azi la ora 16..m-am trezit de dimineata sa mai invat apoi am fost la examen,dupa amiaza am incercat sa dorm dar n-am putut din lipsa de obisnuinta...acum ma duc sa ma culc ,maine am musafiri,vine sora mea sa-l aduca pe Alex in vacanta ,tre' sa fac curat,mancare si sa mai si citesc ceva pentru sambata...

noapte buna

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nicol ma bucur ca sunteti bine..sa aveti o vacanta superba si cand mai ai timp baga macar cate un sa vedem ca esti alaturi de noi... si imi e dor de tine..si un mare pt d-soara fara pampers si suzeta

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ramo

Ariel m-am zbarlit toata cand am citit ca baba aia ti-a lovit copilul....sincer nu cred ca as fi putut sa ma abtin sa-i trag una-n gura, asa ...sa ma cobor si eu la mintea ei de baba, daca ea s-a coborat la mintea copilului...si bine i-a zis Teo "vaca nesimtita!"

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Neata!
pentru toata lumea, ceai pentru cine are nevoie si un buchet de flori pentru cele mai frumoase mamici!

N-am chef sa ma duc la munca, imi beau cafeau la comp si trag de mie sa ma ridic sa ma imbrac!

Ariel, rasu-plansu cu baba din parc!
Teo a pus punctul pe I...cu vaca nesimitita!

Mimo, seamana, ma, dar nu rasare!

Seb a zis aseara " fac pipi , mami" si am mers la oala!

Ca sa ma laud si eu cu ceva, na!

ma duc sa-mi fac bagajul....sper sa nu uit sa trezesc si copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Ma Ramo, am adormit razand aseara de "teava" ta... si i-am zis si lu barbata-miu ca ma intreba de ce rad atata... si a ras si el, era sa trezim copiii !

Azi este vineri, zi urata si cu potential de "mai urata". Nu mai cer niciun pumn strans, nimic. Ce-o fi, o fi! Daca nu azi, luni, daca nu luni, altadata!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Buna dimineata din nou!
Iar ma pregateam sa ma plang ca cafeaua mea nu va trezeste, numai ca a aparut Nico!
desi ea nu bea cafea!

ma rog, am ajuns la munca, sectia e relativ linistita, cred ca muncile agricole sunt in toi de sta lumea pe acasa!

L-am lasat pe Seb plangand asa de tare la gradi...niciodata nu a plans asa...nu stiu ce a patit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, hai, ca sa nu se raceasca degeaba cafeaua, iau si eu o gura. Despre Surubel, imi pare rau ca a plans, dar sa stii ca se poate intampla si cu copii mai mari sa planga! Cine stie ce i s-o fi parut lui! Sa vezi ca-l vei gasi razand cand te vei duce dupa el! Ma, ai citit, da? Ii place lui Stef de Ilinca ! Si daca la vara venim prin Ro si trecem prin Ploiesti, poate convocam ploiestenii la o scurta intalnire? Olga?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!
Azi noapte Sanziana si-a adus aminte din nou de nana asa ca iar a dormit cu ea. Asta e... mai asteptam.

Arielu' eu cred ca-i trageam una babei aleia cretine. Pe cuvant. Sau macar o imbranceam, o trageam de mana... nu stiu... Cata nesimtire si imbecilitate.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Nico, va asteptam!

Kya, pentru baba, nu pentru Zana cu suzeta in gura!

Trimiteti-ma la treaba, va rog!

Mergi la inceput