Puiuti de Randunici 2008!! (424)
Raspunsuri - Pagina 13
Olgutzika spune:
Neata!
Daaa, Nico, va asteptam
!
Tuc, a avut si el o zi mai proasta, saracul
.
Eu sunt echipata de concert, m-am canonit sa gasesc ceva subtire de pus pe noi in caz de ploaie, am facut aranjamentele pentru schimbul de copil intre bunici. Vom avea prima noapte dormita impreuna departe de Sof. Si pentru mine prima oricum pe care o dorm fara ea
. Nu sunt stresata, sunt foarte calma si ok
.
Mey, ZANZA NO se numeste spray-ul de la Chicco, ete http://www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/cosmetice-17/promotie-zanza-no-spray-100-ml-354.html
La munca! Daca va spun ce fac eu azi...
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mimonix spune:
Sunt capiata de cap, nu mai pot ...si-a "tras" Dudu un tignal din ala de miorlaiala de cate ori vrea ceva sau nu-i convine ceva de ma innebuneste, nu alta 
:niaaa, miaaa, neeeeeahaa, miaaahaahaa, mamaaaaaa, maamaaaa....bai nene, fara motiv asa...inainte sa ceara ceva, baga o miortaiala din asta...si daca nu capata nu vreti sa stiti cum face 
De o suta de ori pe zi imi vine sa-l bumbacesc , daca m-are pricina cauta
Si in principiu ideea e sa nu-ti iei ochii si atentia de la el, sa nu faci nimic nimicuta altceva
Din ciclul "vorbim" a venbit dimineata capsat si a cerut "didi uuuuuuu"
Ce vrea frate, ce vrea, ce vrea....vroia CD=Didi cu Thomas=uuuuu! 
Si da-i miortaiala nene 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Mimo, te ajuta cu ceva sa afli ca nu esti singura? Si Matei, daca vrea ceva, intai face spectacol, si dupa aceea ne intelegem. Ii e foame? Intai se enerveaza si da din picioare! Nu are sosete? La fel. Etc. Si daca vreau sa il ajut sa isi puna pantalonii... Incepe cu Io, io, io! A mia, a mia!! Nu incepe si el ca toata lumea, cu substantivele si verbele! ZEN-ul fie cu noi!
Vin astia sa-mi schimbe luminatorul. Sper ca rapid, ca altfel plecam la mare si nu mai vad ei usi deschise! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita M-am intors. Am pansat copilul. A plans un pic, nu foarte mult. Acum papa iaurtel eu singula....cica a mancat azi la gradi ca disperatul....dupa o zi de ceai si covrigi a vrut sa recupereze. Febra nu, voma nu, ochiul mai dezumflat... Catalina, mami de si ![]() |
cata, numai bine in continuare

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui luny inaugurez aparatul cel nou, si va servesc cu o felie de American Cheesecake ![]() ![]() ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
moama ce pofta mi-ai facut

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
naty, felicitari pentru pisu la wc-ul, la cat mai multe in continuare
si eu trebuie sa cumpar reductor, mandra mea prefera wc-ul in locul olitei. mai nasol cand suntem plecati pe undeva mai ales prin magazin si nu pot sa o pun pe colac, si nu prea ii covine, dar asta e..
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
ariel, stiu ca nu e de ras insa m-am distrat teribil cu povestea despte melcii
cat despre baba si nepotul ei eu cred ca nu aveam atata rabdare...si i-o taiam din prima scurt, in primul rand nepotelului care indesa, pana la urma nu era munca lui, sa mearga sa caute. iar baba aia chiar ca merita batuta bine 
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui mimonix Sunt capiata de cap, nu mai pot ...si-a "tras" Dudu un tignal din ala de miorlaiala de cate ori vrea ceva sau nu-i convine ceva de ma innebuneste, nu alta ![]() :niaaa, miaaa, neeeeeahaa, miaaahaahaa, mamaaaaaa, maamaaaa....bai nene, fara motiv asa...inainte sa ceara ceva, baga o miortaiala din asta...si daca nu capata nu vreti sa stiti cum face ![]() De o suta de ori pe zi imi vine sa-l bumbacesc , daca m-are pricina cauta Si in principiu ideea e sa nu-ti iei ochii si atentia de la el, sa nu faci nimic nimicuta altceva Din ciclul "vorbim" a venbit dimineata capsat si a cerut "didi uuuuuuu" Ce vrea frate, ce vrea, ce vrea....vroia CD=Didi cu Thomas=uuuuu! ![]() Si da-i miortaiala nene ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Simona, offf daca ai sti cat de bine te inteleg...2 saptamani m-a facut daci cu nervi in fiecare dimineata cate o ora...plus seara dupa gradi inca o ora..

pana la urma am ajuns sa oo bag ignore, ori de cate ori o aud miorlaind. dar greu am mai gasit nervi sa pot face si asta..azi si ieri parca, parca...insa imi este foarte clar ca mai am de tras cu miorlaiturile 

nervii sa ma tinaasa ca vorba Nicoletei nu esti singura, suntem aici trecem prin acelasi lucru, e doar o perioada a lor in care sunt confuzi si nici ei nu stiu ce vor.
daca vreau eu sa o imbrac ca vrea ea, daca ii dau pantaloni sa se imbrace singura, ca s-o imbrac eu...mai intelege cineva, ceva?

, nu de alta am ramas fara ZEN pentru ea 

Claudia
si mami de
luny spune:
neatzaaaa
azi ma duc dupa shoppinguit, iar, ptr cadou de iub
.. deja i l-am dat p-ala gros, ca nu m-am rabdat pana de ziua lui: un set de cutite de bucatarie profi, meseriase tare
, a fost de-a dreptul extaziat, isi dorea un cutit smecher numa al lui![]()
.. si ca sa indulcesc nitel tonul, i-as mai lua ceva, sa-i dau fix de ziua lui, la mare, pe 25.. sper sa ma loveasca si revelatia in mall, sa gasesc ceva-ul
ma bucur ca v-a placut cheesecake-ul, care numa pasca nu e, mimo
, ca blatul e facut sin bicuiti sfaramati cu unt topit, asa cevaaaaaaa, mai rar

, si da, normal ca Liviul e autorul, eu doar am spart ouale in compozitie in timp ce el mixa![]()
, dar una peste alta, sa stii ca e f simpla reteta, de pe bucataras luata, tot de un tip facuta
![]()
revin la povestea cu cortul si Coasta de Azur
.. evident ca asta era si concluzia mea, daca esti cu cine trebuie, nu conteaza unde si in ce conditii, nu ne putem compara intre noi ci e frumos sa ne povestim si sa vedem poze, etc
exact asta vroiam sa subliniez, credeam ca se intelege.. am vrut doar sa fiu mai subtila!:)) pe de-o parte... pe de alta parte, am intins o mana si am sprijinit-o cu ceea ce am scris, pe kya, stia ea de ce si cum
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Luny 
Spor la shopping. Foarte misto ideea cu setul de cutite! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!