Puiuti de Randunici 2008!! (424)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Foarte, foarte tare!
http://www.youtube.com/watch?v=PKgaw4gtxFw&feature=player_embedded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ieri am repetat analiza de bilirubina si CMV la Bioclinica.Bilirubina a iesit cu 2 unitati mai mica ca la spit de copi..ce pot intelege???sunt tare furioasa pe mine ca nu i-am facut copilului analizele la un labortor si m-am lasat pe mana spitalului...in fine,am sunat dr iar-caci el ne-a zis sa repetam analizele astea 2 la alt labortaor-si ne-a zis ca daca ar fi ceva grav,rezultatele erau mult mai mari,copilul nu ar fi luat deloc in greutate-din 8,cand a facut 4 luni pana ieri luase 300 de grame si sa nu uitam ca varsa la greu-ar fi fost apatic,somoros,si el e contra.A zis sa ii mai dau prednison la 2 zile,si dupa 2 sapt sa repetam mai multe analize ce ne va zice sa i le facem.A spus ca e clar ca are colstaza,hepatita si trece mai greu...acum,am mai trimis analizele si unei dr de la Fundeni si astept si parerea ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo deci inteleg ca analizele facute in spital erau gresite?... Offff! Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma.

Clau haios, dar parca putin freaky miscarile alea...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Cand voiam sa scriu si eu ceva, s-a trezit Luca..Alta data...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, lucrurile par sa se indrepte catre vindecare atunci, nu? Tin pumnii sa fie din ce in ce mai bine!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

pentru frumoasele crengutei!

Ariel mi-a sosit coletul, multumesc mult, mult de tot. Sunt minunate toate, toate, toate multumim si de cadouri esti tare draguta! Dar sa vezi eu ce draguta sunt, m-am machiat, sunt ceva nu eu, fardurile. Vorbesc cu al meu, si ii spun, a sosit coletul Dariei, si zice, nu ti-ai luat si tu ceva, un fardut, o hainutza, si zic ba da, 3, ce, haine? nu farduturi cred ca a rasuflat usurat

In alta ordine de ei, vine o prietena din america si ma suna ce sa-mi ia, zic nimik, la care zice m-am gandit sa va iau CROCSI m-am pus pe-un ras si abia i-am zis nu, mersi. Pai atunci ce naiba razi, nu am putut sa-i spun, o sa-i explic ei sapt viitoare Merg in oras sa iau un cadou, si la intrare in magazin, plini de crocsi, rad iar, asta-i ca si ala cu halatul, ma bantuie

Naty, chiar aduce baietelul cu Mufa

Mimo, m-a binedispus mesajul tau, esti ceva, asa cum te stiu eu
Doamnisoara Teo cum e in vacanta? Si Daria mai face crize, deh, as face si eu, dar nu-mi sta bine

Ramo, m-ai terminat cu teava cu Victoras

Doamne, Ariel, cu baba aia, cum sa dea ea in baiat, mama ei. Senila, sarmana creatura!

Nicol, , Antonia care a invins olita si suzeta Sa aveti concedii de vis si relaxante.

Tuchi, cu cheful de munca te inteleg, ma mai paste si pe mine o leneee Dragul de Seb, sa stii ca unii copii si mai maricei, mai plang, imi spunea o prietena de la gradi. S-o fii obisnuit cu tine 2 zile, poate!

Olga, sa te simti bine la concert

Luny spor la shoppinguiala; ce tare cu cutitele.

Clau, ce tare ii dansatorul

Simo, inseamna ca mergeti spre bine. Doamne-ajuta-va

Vali

Send ca scriu la el de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny, pana te trazneste revelatia la Mall, vezi ca la parter , la intrarea in Gima undeva in stanga, e un magazin de argintarie You&Me...eu una il ocolesc pentru ca n-am vazut niciunde atatea brizbirele interesante la un loc Au (aveau) niste brelocuri barbatesti de argint cu o cutiuta din aia de diferite forme careia i se deschide capacul si poti pune inauntru o poza Mie mi se pare f romanticos si nici nu stie nimeni ce ascunde el acolo Sper sa mai aiba Of si ce-as mai fi completat cu nitzcaiva rautati referitoare la buget, dar nu ma lasa cerebelul
Simoeu as lua copilul si bilet la primul avion si l-as duce la Viena pentru investigatii complete si corecte plus o alta parere. Si nu zic asta din snobism si nici pentru ca-s mai destepti aia, ci pentru ca au aparatura fel si fel , mi ti-l purica pana-n ADN si au acces la informatii complete si la zi ...Nici nu cred sa dureze mai mult de doua trei zile cu prgramare,la o clinica particulara. Si cred ca te-ar putea ajuta cei de la biserica romaneasca de acolo, imposibil sa nu intinda o mana de ajutor. Incearca macar !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

simo, o sa fie bine, sunt convinsa de asta...
mimo, esti de coma, fat-o!

Deci: v-ati spart debarale prin casa CU autorizatie? Daca da, spuneti-mi si mie cat timp a durat cu obtinerea actelor si cat v-a costat?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat sa va multumesc pentru solidaritatea copiilor in ale miorlaielilor, desi, recunosc sunt cam dezamagita ca numai doi mai miorlaie asa si restul sunt cuminti.Statistica fir-ar ea sa fie Gata , ma pregatesc pentru concert.Numa' furtuna sa nu vina ca am asa un feeling

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27
A zis sa ii mai dau prednison la 2 zile,si dupa 2 sapt sa repetam mai multe analize ce ne va zice sa i le facem.A spus ca e clar ca are colstaza,hepatita si trece mai greu...acum,am mai trimis analizele si unei dr de la Fundeni si astept si parerea ei...

mami de David, Sam si Siluan

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

simo, te astept cu vesti mai bune si sa ne spui ca e inspre bine ca ati tras destul

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput