Puiuti de Randunici 2008!! (424)
Raspunsuri - Pagina 15
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dudurutza In alta ordine de ei, vine o prietena din america si ma suna ce sa-mi ia, zic nimik, la care zice m-am gandit sa va iau CROCSI ![]() ![]() m-am pus pe-un ras si abia i-am zis nu, mersi. Pai atunci ce naiba razi, nu am putut sa-i spun, o sa-i explic ei sapt viitoare Merg in oras sa iau un cadou, si la intrare in magazin, plini de crocsi, rad iar, asta-i ca si ala cu halatul, ma bantuie ![]() mami de Daria |
dudu, dar te bantuie rau crocsi astia, m-am distrat teribil. pe mine inca nu ma bantuie, insa prevad ceva sumbru pentru viitorul apropiat, asta pentru ca din ce in ce mai multe persoane din jurul meu isi cumpara, vorbeste despre ei...
mi-e mila de prietena ta, vroia si ea sa iti aduca ceva original si tu i-ai dat cu firma in cap

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Deci: v-ati spart debarale prin casa CU autorizatie? Daca da, spuneti-mi si mie cat timp a durat cu obtinerea actelor si cat v-a costat? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Ma lasi???

Mult succes dar eu m-as abtine ca e buna o debara la casa omului...mai un borcan gol, mai o cutie de margarina goala, pungi de plastic ca nu se mai dau gratis Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
daciana.t spune:
mimo, criminal 
eu zic sa mai astepti, cred ca pana maine mai intre cel putin 2 mamici plangandu-se ca micuti sunt miorlaiti 

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
dudurutza spune:
Claudia, si inainte am mai vazut, dar acuma dupa discutiile despre ei pe forum, parca sunt mai evidenti. Prietena mea e o scumpa, e asa dusa ca mine
nu-i bai, o sa-mi ia ceva de incaltat pana la urma ca eu port 34 si ea 35, si daca nu-mi sunt buni, ii raman ei
asa face mereu si cu hainele si cu papucii, ii ceva 
Vali, si eu stiu ca iti trebuie luni de rabdare
si eventual niscaiva cunostinte sa se urneasca treburile!
Kya spune:
Dudu spune-i sa-mi aduca mie crocsii ![]()
Vali mai bine o lasi balta cu aprobarea (nu ca te-as indemna la ceva ilegal...
) dar daca nu e perete de rezistenta, mai mare bataia de cap.
Distractie minunata fetelor care merg la concert 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Un salut si de aici,acum pe picior de plecare.
Am avut o zi pliiiina,plec inapoi acasa cu mancarea
...asta in ciuda faptului ca nu am director,e in tenerife...sunt plictisita asa de tot
(cred ca mi s-a urat cu binele
)..aseara m-am certat cu randunoiul tocmai de ziua lui
....mdea,sanatosi sa fim.
Multzam si pentru urarile venite ulterior.
Mimo,tie iti zic 2 vorbe
:Ce are bre zodia cu Omu' in sine?M-am spart de ras.
Ehee,e om bun,dar sunt eu pretentioasa,na!
falacu' de el..![]()
Sa aveti w-e cu sanatate si voiosie.
V-am pupat.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Mimo, nu vrei sa stii, tata, mama si Adrian sunt Gemeni. NU seamana unul cu altul... asa ca asta cu zodiile mi se pare "barba".
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
A, ba da, am uitat. Au ceva "in comun": PE MINE! 

dudurutza spune:
Kya, am notat ![]()
Stela
un weekend frumos si voua!
Nicoleta, modesto
cu zodiile e cam ciudat, asa este; noi, la scoala, suntem mai multi aceeasi zodie, dar suntem
fiecare cu stolul lui ![]()
Un sfarsit frumos de saptamana va doresc! Mimo a inceput furtuna, nu mai vine la voi!
Nicoleta spune:
Pai da, eu am crezut ca nu au nimic in comun, nu de modestie zic eu, ci de ceva in comun! Bine ca nu se cearta pe mine! 

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);