Puiuti de Randunici 2008!! (424)
Raspunsuri - Pagina 16
ariel_7000 spune:
dudule, sar'na de review, nu intri pe site sa-l pui si acolo? poate atrage clienti 
mimo, stai bine. al meu nu miorlaie. al meu RAGE!!!
sa vezi ragnete si crize, eheeee. azi s-a crizat ca nu-i dadea sor'sa coarda, apoi i-a dat-o, dar dashteptu' si-a dat cu ea peste craci, apoi crize ca are alex ochelari de soare. i-am luat si lui. tipete ca nu-s albi! daaaar, il iubeste mama, ca-i frumos si dashtept 
. azi m-a topit!!! aseara l-am invatat "catelus cu parul cret" si azi imi recita puiul mic poezia!!! iar azi m-a pus sa-i cant "pusca si placinta"
, adica melodia aia:"vulpe tu mi-a furat gasca....".
tot din ale lui teo. cand ma imita ii zic "maimuta ce esti!". aseara, nu stiu ce traznaie a facut si i-a zis mama:"maimuta!", la care el, razand, ii zice:"ce esti!" ![]()
simo, si eu te sfatuiesc sa trimiti analizele la altii: ungaria, austria, germania...aici e...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:
gata, m-am intors cum am plecat, nu am gasit nimic interesant, doar Mufului o camasuta misto, ptr la mare
..poate daca apucam sa citesc ce zise mimo, cu brelocul
.. dar am trecut exact pe langa magazin, doar l-am observat din usa
si ia zi, duamna, cu rautatile alea despre ce era, cum e?![]()
simo sunt de acord cu mimo, si mie mi-a trecut prin cap.. daca va permiteti, plecati cu el la Viena..
m-ai spart cu crocsii dudu![]()
totusi, eu ii luam:))
[bvali[/b] eu nu am debarale deloc si e absolut horror!!
ma duc sa termin bagajala, apoi sa ma spal pe cap, mani/pedi, si in final, sa plec si la munca, dar mai rezist..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
simo si eu sunt de aceiasi parere
si
pentru SIluan
luny spor la bagajeala,o noapte usoara si sa aveti vreme frumoasa la mare
si La multi ani pompierului
va
pe toate
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
tuchita spune:
cafeaua mea cred ca a avut somnifere....liniste si pace!![]()
Luny, spor la ce vrei tu, dixtractie maxima!
Mi-am amintit de Ioana si placenta ei...si mie mi-a zis dr la Seb ca e praevia, ca e nasol, m-am speriat destul de rau, apoi s-a ridicat frumos si a fost ok.
La mine sansele erau mai mari sa fie asa pt ca era uter cicatriceal.
si al meu miorlaie, dar ii explic ca daca nu vorbeste clar nu inteleg ce vrea si nu il pot ajuta! sau sa se duca sa mirolaie in alta parte!
Uneori merge, alteori nu!
gata, fug la treaba!
acum am realizat ca suntei la concert!ptiu ce ma oftic!
Nicoleta spune:
Nu, Tuchi, eu am concert acasa! In Interspar a plans Stefan ca a gasit abia acum cadoul pe care si-l dorea de 1 Iunie... si ca acum este prea tarziu... ca a fost o greseala sa-l luam pe celalalt... Dupa ce s-a linistit Stefan (fara cadou, fireste), a inceput Matei: vroia sa impinga el domle caruciorul cu produse, multe sute me metri, pana la masina, prin tot Donauzentrum... fireste ca nu putea, si cand vroiam sa-l ajut, jaalee! Concertul este fara bani, dar este se lasa cu neuroni sacrificati! Dar a invatat un cuvant noU: banon (balon). Au primit un balon si acum se cearta pe el, ce credeati? :)
Ma duc sa-i hranesc.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
Eeeei, si banonuŽ s-a spart... si copilul s-a suparat si speriat... ca daca n-ar fi fost, nu s-ar fi mai povestit...
Deci toate sunteti la concert!
Mai putin Tuchi... si eu, evident...

natynic spune:
Si eu acasa, eu nu servesc concerte!
(doar am fost cu Iulia pe la ai mei parinti, ce stau la cateva sute de metri de scena concertului si mooama, ce m-a enervat circulatia, nebunie frate!
Nico, si la voi e tot banonu?![]()
Bai, ca ma laudam cu crocsii de la Ariel...ii sunt Iuliei mici-mici!
Vi i-as da vreuneia din voi daca vreti, desi ma indoiesc ca mai are cineva piciorul mai mic de 24 (cat are Iulia) Ziceti-mi ca daca nu, ii dau fetitei unui prieten-pacat de ei, frumusei, noi-nouti, cumparati degeaba (noroc ca n-au fost 20 de euro, da nici 3
), barem sa se bucure altcineva!
Ma duc sa infulec ceva...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
...deci 3 acasa... Naty, musai sa fii in trend! Crocsii rule! 

![]()

Kya spune:
Va e foame? ![]()
http://www.bucataras.ro/retete/8437/tarte-aperitiv-cu-rosii-in-foietaj.html
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Bai, ca ma laudam cu crocsii de la Ariel...ii sunt Iuliei mici-mici! Vi i-as da vreuneia din voi daca vreti, desi ma indoiesc ca mai are cineva piciorul mai mic de 24 (cat are Iulia) Ziceti-mi ca daca nu, ii dau fetitei unui prieten-pacat de ei, frumusei, noi-nouti, cumparati degeaba (noroc ca n-au fost 20 de euro, da nici 3 |
Noi purtam 21-22..dar ...avem crocsi
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)