Puiuti de Randunici 2008!! (424)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eiiii, pai atunci sa petrecem! La Multi Ani Geo! Sanatate si fericire multa!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Vad ca toata lumea vorbeste, toata lumea face la olita... Matei nika!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

nico nu-i timpul pierdut, cand o sa isi de-a drumu' la vorba o sa te doara capu', iar cu olita cand o sa fie pregatit o sa "zica"

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Am primit sms de la Blanka,ca se simt minunat la mare-apa calda,copii incantati si va pupa pe toate!

Despre noi...analizele au iesit rau!nimeni nu isi poate explica cum,dupa trat cu ganciclovir,dupa prednison e mai rau...eu ma mir cum imi mai bate inima

mami de David, Sam si Siluan

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

offf mai simo...imi pare rau , acum incotro? alt tratament?

multumim de vestea despre blanka, insa imi pare rau ca voi nu sunteti bine.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, sot de Stela!!

Claudia, nu ma stresez, inca. Mai este timp, da.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

in sfarsit, m-am hotarat, si ma duc azi sa-mi ridic noua scula foto, sper sa fi facut alegerea buna, la cat m-am chinuit sa decid ce sa iau..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

luny eu astept poze de la noua scula foto...si eu mi-as lua insa nu ma tine buzunaru'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Dau o beuturik si o gusturik pentru al meu sot,ce a mai imbatranit cu 1 an:

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

la multi ani sot de stela.

eu am bagat o prajitura cu cirese in cuptor si ma asteapta dovlecelul felii sa fac pane..nu stiu ce m-a apucat, insa parca aveam pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, am scula noua, tre s-o invat pana sambata, cand plecam la mareeeeeeeeeee, ca s-a schimbat modificarea cu Orsova si var' maru', dar mie imi convine muuuult mai mult, noi 2 singuri.. stam pana luni seara, apoi tragem o pescuiala la o balta pe langa C-ta si marti acasica, asteptam Muful, pregatim iar bagaje ptr Vama, abia astept
Stela, mi-am luat un Samsung WB500.. oscilam intre mai multe marci, dar ce vroiam eu sarea deja de buget si asta are destule functii si stie sa faca destule, sper sa ma multumeasca. LA MULTI ANI LUI gEO, SA FIE SANATOS SI SA VA IUBITI MULT!
Olgu, pt baieti eu nu am vazut d-aia la niciun Office Shoes,marimi asa mici, ca-i luam si eu fara ezitare baiatului..
Kya, unde mergeti pana la urma?
Claudia, nici pe mine nu ma tine buzunarul de ap foto, insa mi-au dat cadou ai mei o parte de bani, iar restul tot de la ei, imprumutati, dau cu tzaraita inapoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

La multi ani, sot de Stela!!

Claudia, nu ma stresez, inca. Mai este timp, da.

nico ideea e ca no cand vezi ca alti copii fac x si y si z chestie si al tau nu, parca te apuca tristetea si nervii..

de ex Daci nu face puzzle-uri, pur si simplu nu are rabdare, insa contruieste castele din tot ce poate
sunt sigura ca Matei exceleaza la ceva anume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Claudia, nici pe mine nu ma tine buzunarul de ap foto, insa mi-au dat cadou ai mei o parte de bani, iar restul tot de la ei, imprumutati, dau cu tzaraita inapoi

eu as fi super incantata sa imi plateasca ai mei biletul pana in Spania, dar nope, nici ei nu sunt pe roze cu banii..

eu am o camera, este un handy cu 2 obictive, unul pentru camera video altul pentru aparat e greu, mare si de multe ori incomod(mai ales ca no pe langa a face poze mai si fugi dupa un copil ), in rest face poze super ok, exceptand faptul ca deschide diafragma dupa ce a trecut momentul, adica de multe ori pierd enorm de mult din mutritele gazei din aceasta cauza...
acu', no eu visez la unul semiprofesional cu functie de pozat copii si instantanee si bla si ble si bli si blo...insa de unde banuti mi-oi lua la baranete sa imi pozez nepotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

La multi ani sotz de Stela!!!
M-ati omorat si pe mine cu crocsii, eu nu dau 20 de uro pe neste papuci pentru 10 zile de plaja nici sa ma tai. In concluzie i-am luat slapisori din stand cu impresionanta suma de 3 lei. Ma asteptam sa se impiedice si sa nu-i suporte, dar e pur si simplu indragostit de ei. Nu mai vrea nici sanadale, nici adidasi, asa ca am dat de alta belea ca numai papucii cu tzup-tzup vrea.
Nico, stai linistita ca nici al meu nu vre asa vada olitza. De fapt se baga cu picioarele in ea, si-o pune pe cap, merge cu ea prin casa nino-nino ca-i in forma de masina, dar atat, a pishorcit vreo 10 perechi de chiloti asa ca ne-am intors la prima iubire - pampersul. De vorbit nu mare lucru, doar pe limba lui boscorodeste, il cheama Taim Mununan (Buzdugan), si maica-mea e putza (Licutza) , numara pana la 10 e scump rau, dar atat...

Mergi la inceput