Puiuti de Randunici 2008!! (424)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
Simo, draga mea..
.. aici suntem, varsa tot ce te macina, sunt alaturi de tine si te imbratisez tare
Dudu
am vorbit nitel cu Clau si e mai bine cu piciorul, incepe sa se mai dezumfle..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Simo offf, mami, ce mult speram sa te vad bucuroasa si cu vesti bune! 

Da de veste daca te putem ajuta cu ceva, orice. 
neliaCris spune:
Nu fete,nu le-am dat dupa ureche logic.Anul trecut a avut o reactie la muscatura de tantar dar un alt fel,erau ca niste bubite in varf cu puroi,ne-am speriat atunci crezand ca are varicele,Atunci doctorul dermatolog ce la consultat ne-a dat antibiotic spunand clar ca daca simtomele persista,bubitele nu se retrag sau se inmultesc sa incep terapia cu antibiotic.
Anul acesta adica acum,avea alt fel de bubite,sunt roz,iesite peste tot chiar si pe fata,plus ca ieri dupa ce am fost le medic si ne-a dat tinsett,6 picaturi dim si seara a inceput sa i se umfle manutele,degetele la picioare,se vede si roseata coatele si in plus arde acolo unde e unflat,aseara a facut temp,37 cu 8,azi am sunat iar la doctor,avem programare la 12 fara 5(ieri spune ca daca nu reactioneaza bine ii va da ceva pastile cu cortizon?va soun mai multe cand revin
)
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
Olgutzika spune:
Hello!
Deci Kya se pricepe si la crocsi, se aude, Mimo
? Sa ii spui prietenului invidios
. Glumesc, ai fost mortala 

!
Luny, exact ca ai tai, dar albi, a avut Sof anul trecut pentru la mare, cumparati de la Office Shoes din outletul ala din Militari. Anul asta i-am luat gumari de la Carrefour ( se vad aici http://www.flickr.com/photos/olguselu/4695441094/ ), ieftini rau. Pentru cat mergem la tara si pentru 8 zile la mare sunt absolut ok.
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Olgutzika spune:
Simo, nu mai inteleg nimic
. Doctorul bun de Bucuresti ce zice?
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mstela spune:
Salut..
Vazut insula de vis
...vazut Tuchita plina de viata

...
Cuscra,off,imi pare tare rau
...Doamne ajuta micului!

Luny,ce aparat iei?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
Mda, uita la gumarii pt plaja nu m-am gandit. Ca si la plaja unde mergem noi tot pietre sunt. O sa mai uit prin Careffour sau la Office Shoes.
Simo
cum au iesit prost analizele? Dr ce a spus?
M-am delectat si eu cu putin aer de vacanta din pozele lui Tuchisor 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Dau o beuturik si o gusturik pentru al meu sot,ce a mai imbatranit cu 1 an
:

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

La multi ani sotz de Stela
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);