Epilepsie (3)
Raspunsuri - Pagina 6
ioanacioc spune:
Am completat formularul de la "am nevoie de info",si dupa aceea m-au contactat ei,m-au intrebat ce anume vreau si mi-au facut programere.Mult succes!
Vio_irina spune:
Da,Stefanut,e un mare avantaj,mie-mi place muntele la nebunie,avem multe amintiri legate de el,suntem dependenti daca pot sa spun asa,si marea are farmecul si misterul ei dar muntele linisteste,iti da odihna si pacea de care ai nevoie dupa un an de munca ,e un loc divin unde simti ca-l atingi pe Dumnezeu.
Noi am trait concedii f.frumoase,in tara dar si in strainatate,am incercat si cred ca am si reusit sa-i oferim Flaviei posibilitatea sa vada si sa aprecieze pe viu ce citise in carti sau vazuse in emisiunile tv.Acum ea e mare si usor,usor se rupe de noi,a sosit momentul sa inceapa sa -si poarte singura de grija,sa se descurce si sa ia decizii pe cat posibil fara ajutorul nostru,sa-si construiasca singura directia in care isi va lua zborul.Vara trecuta a fost in prima sa tabara scolara,eram caraghioasa cate griji imi faceam cu toate ca vorbeam zilnic la telefon,cand am vazut-o acasa teafara am sarit in sus de fericire,pentru mine a fost greu pasul asta,pentru ea a fost o vacanta inedita.Acum,am evoluat si va merge in doua tabere,in Turcia(voi avea nopti albe cu siguranta) si in nordul Moldovei.
Noi ,cu a mica iubita,vom vedea incotro apucam ca tare mult ii place la plimbare,cand o imbrac si iesim pe usa isi exprima bucuria intr-un fel care ne induioseaza si ne bucura nespus.
Na,ca am reusit sa vorbesc si despre altceva decat despre necazuri.In fond cred ca aici avem o problema comuna,nevoia de a invata sa ne purtam si sa traim firesc,natural transmitandu-le puilor nostri in felul asta ca suntem mandri de ei,ca-i iubim pur si simplu pentru ca sunt copiii pe care i-am dorit atat de mult...si nimic altceva.
Cata ,mi-a activat Flavia PM.
Ce face Robi cel jucaus?
Letitia,ma bucur mult ca Tudor e mai bine,se simte in postul tau,sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine!
Mult succes la examen,sa iei nota mare!
puisorii dragi si mamicile deosebite!
pisellino spune:
buna dimi fetelor! noi suntem bine, ieri am fost plecati de acasa toata ziua am fost la Lacu Rosu care e la 20 de km si nu mai fusesem de ani de zile cu barca pe lac a fost super frumos, robi ca istericul la apa s-a jucat cu pietre, noroi, era negru de mazacie
a fost super frumos
va pupam, o zi frumoasa
p.s. iar beau cafea
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Vio_irina spune:
Cata,frumos v-ati mai distrat,stai intr-o zona minunata,e si pacat sa nu iesiti cat mai des si se pare ca lui Robi,brotacel mic, ii place apa f.mult.
Ai grija cu cafeaua aia,fa-o mai slabuta ca sa nu-ti mai faca rau.
Stefanut,sper sa nu locuiesti in zona cu inundatii,ma cutremur ce vad la televizor.
Va doresc o saptamana linistita ,cu mult soare!
letitia78 spune:
Multumesc Vio,sper sa treaca odata ca m-am saturat de atata agitatie.Cati ani are Flavia?
Si mie a incercat Anca27 sa-mi activeze PM-ul,dar ceva nu a functionat.Mai incearca.
Cum stati cu ploile?La noi ploua zilnic,deja e ceva normal!!!!!!!!!!
Pofta buna la cafeluta mamicilor.
ingerasilor.
Anca, mami de Tudor - 26 mai 2009
stefanut-08 spune:
Buna dimineata mamicilor,
La noi e jale cu ploile, asta noapte s-au inundat strazile si curtile, nu am dormit deloc.Curtea imi este plina de apa si pe strada nu poti iesi deloc.Totusi de cand a stat ploaia s-a mai retras apa ca ar fi fost jale daca continua ploaia in halul ala.Ce neputinciosi suntem in fata naturii!! Imi faceam griji ce ma fac eu cu trei copiii singura in casa.Copiii inca dorm, bine ca nu s-au trezit sa se sperie. Noi cei mari am pus nisip in saci si i-am asezat in fata portilor, poate mai oprim apa. Nici nu stiu de unde venea atata apa pe strada, nu este nici un parau in zona.Ma ia groaza cand ma gandesc ca inca se anunta ploi, sper doar sa nu fie asa de puternice.
Va doresc o zi buna si fara ploi!!
Vio_irina spune:
Letitia,Flavia are 16 ani,cateodata nici mie nu-mi vine sa cred si nu stiu cand a trecut timpul,mai ieri se juca cu papusile... si se tinea dupa noi.
Si la noi vremea e inchisa si mai ploua ,dar putin,zona noastra e una ferita de inundatii de-aia ma gandesc la oamenii afectati din tara si citind ce a scris Stefanut nu mai am liniste deloc,sper sa se retraga apele si sa nu fie probleme mai mari,ea e singura cu copiii...doamne, ce puternica este de a pregatit ea saci cu nisip pentru oprirea apei.
Stefanut,sunt cu gandul la tine si ma rog sa se opreasca odata ploile astea!Aveti grija de voi!
Magda,Ioana,Cata,voi sunteti bine?Sper din suflet ca da!
pe toti de la mic la mare!
ioanacioc spune:
LA MULTI ANI! Pentru toti cei sarbatoriti astazi .Noi suntem binisor,Vio,scoatem usor ,usor din medicamente si sa vedem dupa aceea ce vom face. pentru toate mamicile si puisorii lor.
magda2010 spune:
si noi sintem bine.nici n-as indrazni sa ma pling de ceva,rau e ce se intimpla la stefanut.pe noi ne deranjeaza ploaia pt ca nu putem iesi la plimbare iar sebi e disperat,se duce la usa si vrea sa iasa,cind vede ca e inchis se pune pe plins.ce groaznic e sa nu intelega cind ii explic ceva.
Vio_irina spune:
Ioana,ma bucur ca sunteti mai bine si continuati sa scoateti din medicamente,in felul asta mai respira si ficatul lui Alex si poate se raresc si crizele.De multe ori se intampla sa observ pe fata Irinei o paloare cu aspect galbui,imi imaginez atunci ca ficatul ei a obosit sa prelucreze toate substantele toxice din medicamente(chiar daca la noi, doua sunt vitamine),de fiecare data cand ii dau tratamentul am un nod in gat,o senzatie de greata,parca eu il iau...simt cum imi abuzez copilul in momentul ala pentru ca ea nu-l ia niciodata de bunavoie doar fortata,caut tot timpul formule cat mai dulci,combin in fel si chip dar degeaba...nu o pot pacali...are preferinte legate de gust,miros si asta ma bucura mult.
Magda,e dureros ce-ai scris in mesajul tau,pe mine ma framanta mult gandul ca nu voi reusi sa inteleg de ce plange Irina si n-o sa stiu cum sa-i alin durerea,cum s-o fac sa inteleaga anumite lucruri asa cum spui tu...acum inca e micuta dar ma gandesc ca totul se complica atunci cand va creste,deocamdata respect cu strictete reguli de igiena, alimentatie,odihna incercand sa indepartez pe cat posibil orice disconfort,dar comportamentul ei va suporta modificari,vor aparea nevoi pe care sper din suflet sa le intuiesc si sa i le satisfac.
Stefanut ,cum mai sunteti?Sa ne dai de stire cand poti.
Cata, ce faceti de nu ai dat astazi pe aici?
pe toata lumea!Somn usor!