Epilepsie (3)
Raspunsuri
pisellino spune:
nana happiness_4_us (for all of us nana) ti-ai pus costum de camuflaj, oricum eu te salut in fiecare zi si ramaneti in gandul meu pentru totdeauna un pup mare lui A si tie
fetelor ati baut cafeaua? eu o beau pe a 3-a
robi se joaca umpic in patut ca mi-a mancat creieru' de dimineata l-am pus sa mai stea umpic cumintzel
va pupam o zi frumoasa
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Sper sa mai am cu cine bea cafeluta dimineata. Na
Nana - multumim de capitol nou. O sa ma gandesc mereu la tine de cate ori o sa postez aici.
Puiul meu iar este foarte matinal, s-a trezit inainte de ora 6. Am incercat sa il adorm din nou dar nu am reusit, asa ca am facut o cafea si am venit sa va salut si pe voi.
Afara ploua de ieri si este destul de rece. Dupa 30 de grade acum mi se pare ca e tare frig, sunt vreo 15 grade.Irina nu mai poate sta pe afara si nu prea ii place sa stea toiata ziua in casa.Verisorul ei a plecat acasa ptr cateva zile asa ca se cam plictiseste fara el.
Robi ce mai face?? Tot asa nazdravan??de la noi
Sa aveti o zi frumoasa!!
pisellino spune:
stefanut se pare ca numai noi am ramas dar nu-i nimic, macar noi sa mai postam.
si eu beau cappuccino mi-am cumparat o porcarie de la dedeman in care fac cappuccino, am dat 5 lei pe ea dar face un cappuccino super fain, cu spuma
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
ioanacioc spune:
Buna dimineata,fetelor!Eu i-am cumparat lui Alex o pisicuta si sarmana nu poate sa doarma de el,sta toata ziua dupa ea ,sa se joace cu el ,si ea mititica asa ,mai vrea si ea sa doarma,dar nu ai cu cine sa te intelegi.Imi spunea cineva de terapia asta cu animale,pentru copiii care nu vb,si mare dreptate avea,Alex toata ziua sta dupa ea si nu ii tace gura,bine vb pe limba lui,dar sper sa dea rezultate,incercam orice.Mi-a spus dr ,cea din Austria ca poate sa vb insa nu vrea ,pentru el e bine asa si nu trebuie sa comunice,imi spunea ca se face inteles si ii ajunge. Acum trebuie sa insistam si sa il facem sa vb. si sanatate multa!
pisellino spune:
ioana si robi are o pisicuta mica si neagra o smotoceste toata ziua saraca e terminata dar nu se opreste nici ea, le place la amandoi joaca.Cum mai e Alex? sper ca bine
stefanut voi ce mai faceti? nici noi nu iesim afara ca e frig tare si ploua e urat
va pupam fetelor
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
letitia78 spune:
Buna fetelor,imi pare rau pentru mamicile care s-au retras,dar sper ca nu pt.mult timp,o sa-mi fie dor de sfaturile pe care le primeam de la ele.Dar le inteleg.Numai bine si sanatate multa puiutilor.
Tudor azi dimineata a facut 38,9 febra si a fost tare agitat.Numai cu impachetare am reusit sa-i scad febra,iar apoi a dormit de la 12 pana la 8 seara.Noaptea a fost f.agitat.Nu inteleg de ce mai face febra.La noi este f.frig,doar stau la,,polul frigului,,nu?
Noapte buna si sanatate puisorilor!
letitia78 spune:
Ce bine ca mai aud pe cineva ca are un servici bine platit,este privat? Eu pierd acum 15%,iar daca as merge la kucru pierd 25%,deci oricum as face PIERD.(bugetar)
magda2010 spune:
neata fetele!am intrat sa va saluta si sa va dau si va dau o cafea.eu pe fuga ca plec la munca.sebi e bine fericit,a venit bunica in vacanta si e iubire mare
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Magda - multumesc ptr cafeluta, am savurat-o deja.Sa ai o zi buna la servici.lui Sebi si bunicii.
Si copilasii mei sunt fericiti cand vine bunica la noi.
Catalina - noi suntem bine.Eu sunt cam aglomerata zilele astea ptr ca am de la servici de lucru si sunt si in perioada examenelor.Dar cu Stefanut ma ajuta mult nepotelul meu de 12 ani.Micutul meu il iubeste si se joaca cu el, asa ca nu sunt chiar singura.
Letitia - multa sanatate lui Tudor si sa de DD sa nu mai faca febra si sa fie bine. Eu lucrez la privat, la o firma austriaca si sunt foarte multumita.In vremurile astea grele nu imi permit sa imi pierd serviciul asa ca de asta o sa ma descurc cum pot si o sa ma intorc la servici.
Vio - ma gandesc la tine si la Irina in fiecare dimineata cand intru aici, va simt lipsa. Sanatate multa va doresc si sper sa mai auzim candva de voi. Irinucai si ptr o mamica deosebita.
Sa aveti o zi buna!!
wnimra spune:
buna fetelor
sunt vecina de vis-a-vis de voi , sub ""copii cu nevoi speciale".
Am si eu o intrebare, multe din voi sunteti asistenti personali, este cineva din constanta care si-a primit banii luna aceasta?
trebuiau sa intre pe 15 si pana zi pauza , e prima oara cand intrazie si sunt in panica tare ca din contul meu tre' sa ajunga in contul terapeutei.
Multumesc
pupici la toate mamicile si la toti piticii
Mami de Alex( 27.07.2005 )
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)