Epilepsie (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

si cica am reusit sa-mi fac cont pe webshots.am incarcat 4 poze cu sebi dar nu stiu cum sa le transfer aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Am intrat sa va salut,sa va spun ca mi-e dor de voi ,ca nu-mi mai ajunge timpul asta pentru cate am de facut...a fost o saptamana obositore si inca nu s-a terminat...Fla pleaca maine in tabara in Turcia,luni ma internez si eu cu Irina,m-am saturat de drumuri,de bagaje,de agitatie,atat as vrea putina liniste pentru sufletul meu!!!
Irina a avut niste zile bune,cu veselie si gangureala,doamne,e atat de dragalasa chiar si cu putinele lucruri pe care le poate face...e minunata si uit si eu de toate cand o vad pe ea fericita.
Magda,as vrea sa-l vad pe Sebi,o sa reusesti pana la urma sa pui pozele,din pacate nu te pot ajuta ca nu ma pricep.

Va imbratisez pe toate si pe piticeii vostri si va doresc sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

Mai intra cineva la cafeluta cu mine in dimineata asta?? Daca nu acum, va las o cafeluta ptr mai tarziu.
Vio - Flaviei ii doresc sa aiba parte de cateva zile frumoase in Turcia si sa se intoarca sanatoasa acasa iar Irinei sa aiba numai zile din astea fericite. Starea noastra de bine depinde numai de fericirea puiutilor nostri.Te cred ca ai nevoie de o pauza dupa atata alergatura.Bine ca nu continuati terapia ambulatoriu ptr ca e foarte obositor ptr toti. Irinei
Magda - trebuie sa copii adresa albumului pe care l-ai creat (http:.....)si sa o pui aici cand scrii un mesaj.Deschizi pagina ta cu poze,selectezi adresa de sus, copii adresa folosind tastele Ctrl si C apoi scrii un mesaj aici si pui adresa copiata apasand tastele Ctrl si V.Abia astept sa il vad pe Sebi.
Cata - Robi ce face?? Sunteti bine??
Sa aveti un sfarsit de saptamana placut!!
pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

multumesc mult,sper sa reusesc!
http://community.webshots.com/user/magda2010200?vhost=community

Mergi la inceput

M-am mai linistit si eu un pic,pana maine adica,urmam noi la rand ,deja mi-e greu fara Fla si as vrea sa ma sune din ora in ora,sa stiu tot ce face,cum se simte,ma rog la Dumnezeu sa ajunga sanatoasa la Kusadasi,pe urma mai vedem noi...era asa bucuroasa si nerabdatoare sa plece ... imi veneau imagini cu mine cand plecam in tabere...ce vremuri...le retraiesc odata cu ea...am ajutat-o la bagaje,i-am facut manichiura,pedichiura,am pensat-o putin ca are niste sprancene dese,stufoase,zice ea ca ii intuneca si ii aspresc fata,ne-am certat de 100 de ori din varii motive si de inca 100 de ori ne-am impacat,in tot acest timp Irina ne privea si-si mai dadea cate o parere de-a ei pretioasa...acum s-a lasat linistea si parca nu-mi place.
Stefanut ,multumesc pentru urari,cica acolo unde merge sansele de precipitatii sunt 0,timpul frumos intra la pachet ,garantat %. niste copii frumosi!
Magda,vei reusi pana la urma,baietii tai chipesi!

Sanatate,liniste si bucurii sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

am revenit si noi, nu am avut calculatorul in regula, tot se bloca si acum l-am reparat
deci, sa raspund la intrebari: noi am venit in Romania pentru ca sotul meu avea un loc de munca de sofer pe camion si cand a inceput robi convulsiile eram distrusi si le-a cerut 3 zile liber sa poata sta cu noi la spital si nu i le-a dat(dupa 2 ani munciti in acelasi loc de munca, fara vacanta niciodata) asa ca nu s-a mai dus la munca alea 3 zile si l-a dat afara.ramasi fara loc de munca nu mai puteam ramane, sa gaseasca un nou loc trebuia sa astepte 2 luni ca sa ia banii pe o luna ca asa e la italieni, se opreste un salar pe care ti-l "dau" cand pleci de la locul de munca respectiv.ne-a promis ca ne ajuta socrul meu si am venit in tara, am crezut ca asa e bine da de unde...
sotul pleaca joi inapoi si cand gaseste casa si servici ne cheama si pe noi, sper sa nu dureze mult ca o iau razna singura, pleaca si mama mea odata cu el, se duce la fratele meu care este tot in italia ca sa aiba grija de nepotica mea si sa poata lucra si cumnata
asta e pe scurt, ma duc la robi al meu ca se joaca si vreau sa ma joc cu el
va pupam
ah, stefanut ma bucur de progrese si va pupam

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Cata,credeam ca numai romanii sunt fara inima,cum sa nu-i dea liber pentru copilasul bolnav?Doamne,in ce lume traim?
Faceti ce-i mai bine pentru familia voastra,sunt convinsa ca vor veni si vremuri mai bune pentru voi si Robi va creste mare si sanatos si musai sa va ganditi si la un fratior sau o surioara pentru el.
Va pup si va doresc sa realizati ce v-ati propus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

In dimineata asta resuesc si eu sa intru sa va salut. Imi este dor de voi in zilele in care nu reusesc sa intru.
Ieri am fost la medic sa vorbim ptr operatia de hernie a lui Stefanut.El s-a nascut cu hernie inghinala care trebuie obligatoriu operata. Ptr ca nu ne-a facut probleme am putut sa amanam pana acum.Imi este foarte frica de operatie chiar daca doctorii spun ca este o operatie usoara. Gandul ca va fi anesteziat total imi da deja fiori.Inca nu stim exact ziua operatiei dar va fi sigur intre 16 - 20 august.
Catalina - sa dea D-zeu sa reusiti sa ajungeti cat mai repede in Italia.Stiu ca este greu sa ramai singura acasa.Si eu sunt singura acum dar o am pe mama care vine la noi de cate ori poate.
Vio - succes la terapie cu Irina.Te-ai mai linistit in privinta Flaviei?? Cred ca ptr ea este o experienta frumoasa sa mearga in excursie in Turcia.Se va intoarce acasa si iti va povesti cum a fost.
Magda - Sebi ce mai face?? Ati resuit sa opriti crizele??
Letitia, Ioana - multa sanatate la puiuti si sa veniti numai cu vesti bune aici.
Numai bine!!

Mergi la inceput

Stefanut,imi pare rau ca puiul tau trebuie sa suporte o operatie,ma voi ruga pentru voi sa depasiti cu bine momentul.
Iti inteleg teama de anestezie,ma inspaimanta si pe mine procedura asta dar fara ea nu se poate.Ati stabilit unde il operati,in ce oras,la ce spital?

Noi,suntem la recuperare,au fost doua zile grele,i-am pus ortezele si am incercat pedalatul la bicicleta dar Irina a simtit probabil vreun disconfort sau durere si a plans cu lacrimi de mi-a rupt inima,eu am ajuns asa la o stare ca nu mai suport s-o vad suferind,sunt intr-o confuzie urata,nu mai stiu daca ii face bine terapia asta,cateodata chiar nu-i vad rostul si ma simt vinovata de chinul ei...din fericire sunt decat niste ganduri de moment...cand ii trece ei imi trece si mie.

Flavia se simte minunat in tabara,are un program incarcat,ieri a fost in Adaland(nu stiu daca am scris corect),cel mai mare parc acvatic din Europa,astazi face scufundari,maine au croaziera pe Mediterana,din ce spune ea turcii sunt ospitalieri si civilizati,mancarea e super dpdv cantitativ si calitativ,cred si eu la cati bani a costat,totusi am lasat-o mai moale cu telefonul ca mirosea a cicaleala si e si foc de scump,nefiind membra UE,Turcia taxeaza altfel convorbirile,deja in doua zile am vorbit de 10 euro,am optat pentru mesaje, mailuri si o singura convorbire telefonica pe zi(daca ar fi dupa mine as suna-o nonstop).
De revenit imi revin cand o voi vedea sanatoasa acasa,pana atunci ma mai perpelesc putin.

Va pup si va doresc sanatate multa!

Cata,Letitia,Ioana,Magda,sunteti bine? la mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

vio ce mamica grijulie, faci bine ca o lasi mai moale cu telefonul, sa se simta si fla libera
stefanut imi pare rau de operatie dar daca medicii spun ca e ok atunci chiar e ok, tre sa mergi pe mana lor. unde il operezi la suceava sau mergeti pe la iasi pe undeva?
nana ma gandesc mereu la voi sper ca sunteti sanatosi si va pupam
va pup pe toate

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput