Epilepsie (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Vio_irina spune:
Stefanut,pot sa-ti spun ca ce imi plac mie plimbarile dar Irina e topita cand simte ca ne pregatim de plecare.Ii aranjam geanta cu schimburi,mancare ,toate cele si ea vocaliza,chiuia,radea si ne urmarea asteptand momentul plecarii iar in masina numai veselie ,are ea niste gesturi de ne da pe spate,isi ia un aer important,inteligent de parca-i stapanul lumii si se uita pe geam,studiaza,ne priveste si pe noi,impinge cu piciorusele scaunul meu sau pe-al lui taica-su,depinde in ce parte o asezam,functie de cum bate soarele,se joaca cu manutele,le impreuneaza ca la rugaciune,mai si e asa de mandra ca luna intre stele nu-i ca ea.Am imbracat-o si-ntr-o rochie sexoasa foc,cu bretele si elastic pe solduri pe care scria ,,girls united" si ,,always lovely",galben cu bleu sa se asorteze cu ochisorii ei,cu greu ma abtineam s-o pup,oricum nu reuseam sa ajung in spate la ea dar si cand am oprit masina n-a scapat locsor nealbit.
Si noi avem salina la Slanic Prahova unde e si un lac adanc de vreo 14 m,Baia Baciului,langa Grota Miresii,datorita salinitatii apa te tine la suprafata,nu-i nevoie sa stii sa inoti,mergeam cu Flavia in fiecare vara.
Mi-l imaginez pe Stef in piscina pe caldura asta,ce satisfactie pe el,iar pe Irina ,draguta lui sora cautand-o pe scufita prin padure,apropo,pentru nu a ramane dezamagita ca nu a gasit-o ,spune-i ceva de genul ca intamplarea s-a petrecut demult,demult,ca ea probabil a imbatranit si traieste undeva alaturi de nepoti si e fericita ca atatia copii au indragit-o si i-au cunoscut povestea sau poti sa-i spui ca padurea cu pricina e una misterioasa,a povestilor,acolo sunt zanele, printii,piticii...sa n-o lasi fara a-i explica esecul in cautarea ei.
Ma bucur pentru sora ta mai mica,sa-i dea domnul un copil sanatos,ea sa aibe o sarcina usoara si o nastere pe masura.
niste copilasi dragalasi si niste mamici puternice!
pisellino spune:
buna ziua fetelor!
noi acum am venit acasa si cand se trezeste robi plecam iar, e o vreme asa frumoasa ca e pacat sa nu profitam.
eu sunt tot mai dezamagita de sistemul romanesc, nu am timp sa va povestesc acum, dar cred ca ne intoarcem in italia pentru robi.intru maine si va detaliez
va pup fetelor si nu stati in casa! iesiti si profitati de zilele astea frumoase!
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
pisellino spune:
unde sunteti fetelor?
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Vio_irina spune:
Cata,sunt acasa de vreo doua ore si ceva,saptamana asta merg ambulator la recuperare si e foarte obositor si pentru noi si pentru Irina,asta-i motivul pentru care intru mai rar ,am simtit si eu linistea de aici, doar e vacanta...
Ai spus ca detaliezi optiunea plecarii in Italia,nu pot sa nu ma intreb,ce te-a facut sa revii in tara asta blestemata?
si numai de bine sa auzim!
ioanacioc spune:
Buna ziua,fetelor,care mai sunteti pe aici!
Aceeasi intrebare o am si eu pentru tine,Cata,ce te-a facut sa revii in tara asta de .....?Noi suntem bine, ne pregatim sa plecam in Austria pentru analize,asta in august,voi ce mai faceti? pentru toate mamicile si piticii lor!
stefanut-08 spune:
Buna fetelor,
Noi am fost si astazi la salina si am ramas si la baie in bazin asa ca am ajuns tarziu acasa si suntem obosite.Asta a fost a 7-a zi de salina si cred ca ne oprim aici, poate prin august o sa mai mergem cateva zile.
Astazi sunt cea mai fericita mamica!!! Puiul meu s-a ridicat ptr prima oara in picioare singur,tinandu-se de patut.Trebuia sa va impartasesc si voua bucuria mea!!
la toate mamicile si la puisorii speciali.
Vio_irina spune:
Stefanut,cat ma bucur,ti-am spus eu c-o sa fie bine dar trebuie sa ai rabdare,o sa vezi ca minunile nu se opresc aici!
Felicitari si pup un baiat curajos!
Ioana,nu mai e mult pana in august,timpul trece asa repede,va doresc sa gasiti solutia pentru problemele lui Alex,sa fiti sanatosi si fericiti!
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Ma bucur ca a reusit sa intru aici in diminedata asta si bem cafeluta impreuna!! V-am simtit lipsa in ultimele dimineti.
Eu am inceput curatenia generala, ieri am spalat covoare si de asta sunt in criza de timp.
Dupa masa cand se mai racoreste un pic intru cu Steff in piscina si ne balacim. Este asa de alb la piele fata de Irina care e bronzata....dar ce pot face?? Imi este frica sa il tin la soare.
De ieri incearca tot mereu sa se ridice in picioruse, se tine de orice ca sa o faca. Cand vad ca nu are putere si se chinuie ptr orice miscare mi se rupe sufletul ca nu pot face nimic sa il ajut. Facem exercitii ptr intarirea musculaturii si cam atat.
Vio - cred ca este foarte greu sa faceti ambulatoriu recuperarea. Cum va descurcati pe caldura asta?? Irinei
Cata - voi ce faceti?? Cand va intoarceti in Italia?? Si noi am avut o tentativa de a ramane in Germania dar ne-am razgandit inainte de a veni Irina pe lume.Pana acum nu mi-a parut rau dar acum ma gandesc de multe ori ca ptr Stefanutz ar fi fost mult mai bine daca eram acolo. Dar de unde sa stii ce iti rezerva viitorul?? Asteptam vesti de la voi.
Ioana, Magda, Letitia - va las cate o cafeluta fierbinte.
Sa aveti o zi buna!!
ioanacioc spune:
Buna dimineata,
Stefanut, multumesc pentru cafea,a fost tare buna,ai putina rabdare, asta a fost primul pas,usor ,usor vin si ceilalti.Vio, ce mai faceti,ce face micuta?
toate mamicile si puisorii lor!
magda2010 spune:
buna fetelor!
azi e rindul meu sa dau cafeluta,nu-i asa?
eu sint un pic suparata,sebi a dezvoltat un nou tip de crize iar dr este in concediu si nu stiu ce sa fac.banuiesc ca si caldura asta are vina ei dar ce se intimpla la noi nu-i bine deloc.se moleseste tot dupa criza si trebuie sa-l culc putin pina isi revine,iar apoi este f sensibil,probabil ca nu are bucatica din el nedureroasa.de cind cu bunica la noi a devenit si mai rasfatat,nu e chip sa nu-i faci pe plac,sa-i interzici ceva,ca se pune pe plins.cu lacrimi chiar,nu asa de nervi.e un copil cu un suflet foarte mare.