Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*
Raspunsuri - Pagina 6
hepilica spune:
Salutare!
La multi ani puilor de azi si celor de zilele trecute! Sa cresteti mari pui dragi! Scuze de intarziere....
Nu am reusit sa mai intru...am tot fost intr-o fuga. Caldura asta ma omoara. Sunt terminata de oboseala si toropeala. Nu suport si nu-mi place deloc soarele puternic..., in casa stam cu AC numai cand iesim, incercam sa racim casa. Degeaba! Cand intram, in maxim 1 ora, e la fel. Si Maia are camera la etaj..., iar frigul coboara, nu urca . In plus Ac-ul e deasupra scarilor, pe hol, si bate chiar in dreptul camerei Maiei...asa ca sub nicio forma nu il pot folosi cat stam in casa. E jale. Maia transpira la fel ca ciobanestii mei..., o schimb de 2-3 ori pe zi si sta doar in maieu.
Iar cateii mei sunt rupti de caldura. Au fiecare cate 5 kile de blana. Sambata vine un nene sa ii tunda. Ii face dalmatieni . Abia astept. Saracii, imi e tare mila de ei acum.
De maine vine si o echipa de muncitori sa termoizolam casa...asta e tot ce imi doream...zgomot, mizerie si muncitori..., dar trebuie sa o facem si pe-asta. Sper sa se termine repede...si ieftin .
Maia papa din ce in ce mai putine solide, dar bea lapte mai mult. Consecintele caldurii.
Mai, caut si eu un antepremergator pentru Maia. Aveti ceva idei...?
Lali - bine-ai revenit. Ti s-a simtit lipsa.
Iulia - te pup mami!
Ukuta - sa nu uiti ca sunt prietena ta , da?
Pupici la toata lumea!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Ai telepatia pe On s-o chemi si pe dna Hepi? Sau ii dau eu un sms? People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Suntem in permanenta pe DintisorulAlbastru
Ce face fetitza frumoasa? Cum a suportat drumul? E bine acasa, asa?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Ukuta - sa nu uiti ca sunt prietena ta , da? |
Promit sa nu uit niciodata . Chiar daca vorbim asa rar
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Uka, este foarte bine! Nu mai e cald, adie vantul, nu mai e Bucurestiul de acum o saptamana:D
Pisica a dormit tot drumul, a fost f obosita de la inot
Ceva poze frumoase mai ai?
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
carinablanca spune:
cu intarziere Anco, Raluca si Adimercedes
sarbatoritilor de azi si de zilele trecute
Monikus, te imbratisez cu drag si vreau sa iti spun referitor la realizarile fizice ale lui Rares ca eu la 8 luni de abia daca stateam in fund sustinuta de perne si am inceput sa umblu pe la 1 an si 2 luni. Si totusi acum sunt o persoana ok (cel putin asa as zice eu[:D). Chestia cu dormitul noapte e ca nici Maria mea nu doarme legat 3 ore decat exceptional. Am avut nopti cu ore in sir treaza si in brate. Cand nu am mai rezistat psihic am lasat-o si sa planga dar nu am ajuns la nici un rezultat. Si in cele mai bune nopti se trezeste la cateva ore deci are 3-4 treziri de la 10 seara la 6 dimi. Iar referitor la dinti nici Maria nu are nici unul si sincer nu ma ingrojoreaza deloc subiectul.
Kinga te pupam cu drag si iti doresc putere sa treci peste problemute.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
hepilica spune:
hehehe...hai ca nu ma mai culc.
ne radem in seara asta? hai ma, ce dracu... ziceti si voi ceva...
fragutza- ce va poze? ce face natalia? i-a placut marea?
hai ca mi-am luat berea si astept poantele. hai ma, hai...
aaa, sa va mai zic ca sunt suparata rau, da' rau pe BRITAX. o sa le scriu acolo la mama lor...
si drept urmare i-am luat scaun de masina maiei de la be safe .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Are fata poze cum sa nu, ce dracu! Dar cred ca maine le pun ca tre sa photoshopez la ele, sa-mi scot celulita, sa-i pun patratele pe abdomen lu' sotz...d-astea grele
I-a placut foarte mult in apa. Marea era cam rece si n-am balacit-o prea mult, am pus putin apa intr-o piscina si am lasat-o sa se incalzeasca. Ar fi stat toata ziua, tot livea cu manutzele apa, sareau stropi in toate partile, cel mai mult in guritza ei.
Am mai bagat-o si in piscina mare, dar ff putin pt ca mi-a fost teama sa nu-i faca rau clorul.
Nisipul nu-i place, dc o lasam jos incepea sa planga si nici nu era interesata sa-l duca la gura.
Cel mai fain era dimineata pe plaja, adormea in sling, se lipea toata de mine
Ma rog, intr-o dimi m-am intalnit cu 2 amorezi, eu ma uitam la ei ciudat ca nu stiam de ce se dezbraca si intra in apa asa devreme, ei se uitau ciudat la mine
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica hehehe...hai ca nu ma mai culc. ne radem in seara asta? hai ma, ce dracu... ziceti si voi ceva... fragutza- ce va poze? ce face natalia? i-a placut marea? hai ca mi-am luat berea si astept poantele. hai ma, hai... aaa, sa va mai zic ca sunt suparata rau, da' rau pe BRITAX. o sa le scriu acolo la mama lor... si drept urmare i-am luat scaun de masina maiei de la be safe . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Da ce au facut Britaxii? Pai orice dusman al tau e si al meu...Si tocmai ce-i ziceam astazi Luciei ca imi voi comanda un scaun de la ei prin site-ul ei ..Tztz, s-o creada ei !!
Da acuma ca ai zis ca astepti rasete m-am crispat si parca vad ca am ejaculare precoce ...Nu mai zice asa direct ca ma pierd..Fac si io ce pot..
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
citat din mesajul lui happy_uka
Da ce au facut Britaxii? Pai orice dusman al tau e si al meu...Si tocmai ce-i ziceam astazi Luciei ca imi voi comanda un scaun de la ei prin site-ul ei ..Tztz, s-o creada ei !! Da acuma ca ai zis ca astepti rasete m-am crispat si parca vad ca am ejaculare precoce ...Nu mai zice asa direct ca ma pierd..Fac si io ce pot.. C a r i n a Nihil Sine Deo |
Hai ca deschid eu:D
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
Da ce au facut Britaxii? Pai orice dusman al tau e si al meu...Si tocmai ce-i ziceam astazi Luciei ca imi voi comanda un scaun de la ei prin site-ul ei ..Tztz, s-o creada ei !! Da acuma ca ai zis ca astepti rasete m-am crispat si parca vad ca am ejaculare precoce ...Nu mai zice asa direct ca ma pierd..Fac si io ce pot.. C a r i n a Nihil Sine Deo |
Uka in mare forma ca de obicei! Va pupam fetelor.Si noi suntem pe faza.(scurta ce-i drept dar tot faza e...)
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/