Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Hepi,tu ceri poze? Da'matale ai pus? Ha? Ia zi?Cand mai vedem fetita scumpa?

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

hehehe...hai ca nu ma mai culc.

ne radem in seara asta? hai ma, ce dracu... ziceti si voi ceva...

fragutza- ce va poze? ce face natalia? i-a placut marea?

hai ca mi-am luat berea si astept poantele. hai ma, hai...

aaa, sa va mai zic ca sunt suparata rau, da' rau pe BRITAX. o sa le scriu acolo la mama lor...
si drept urmare i-am luat scaun de masina maiei de la be safe .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Da ce au facut Britaxii? Pai orice dusman al tau e si al meu...Si tocmai ce-i ziceam astazi Luciei ca imi voi comanda un scaun de la ei prin site-ul ei ..Tztz, s-o creada ei !!
Da acuma ca ai zis ca astepti rasete m-am crispat si parca vad ca am ejaculare precoce ...Nu mai zice asa direct ca ma pierd..Fac si io ce pot..

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Hai ca deschid eu:D

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

God I've missed that !

Nu ti s-a parut nedrept si extrem de crud modul in care sotii nostri radeau de noi si de petrecerile noastre on-line? Eu inca am un nod in gat..Pe de alta parte...ce sa inteleaga ei?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu n-am poantele la mine...mi s-au topit de la calduri

Dar vin si io si zic pe-aici ce mai facem.
De vreo cateva zile ma agit cu scoala fiica-mii. De-alea cu rechizite, uniforme, bla-bla-uri... Am fetita mare
Cu giolgau treaba e cam la fel ca la voi. Lingem, tragem, mutam...dar nu ne place sa mergem de-a busilea deloc!! Il plantez undeva si incepe miorlaiala. Frateeeee, si ce miorlaie, si ce sunete scoate ca te apuca toti nervii cei nervosi

De cand e Andra in vacanta, mananca mancare de bebelusi. Adica blenduiesc fructe si fierb la quinoa la greu. Iaurtul de seara se mananca tot in grup si tot ca de bebelusi, doar ca fii-mea-l prefera cu fructe.
Azi la pranz le-am facut la amandoi crema de branza.
Sa vedem cat o tine treaba asta.
Andra mi-a dat o replica de m-a taiat: "Pai fac asa ca sa vedeti cum e cu gemeni!!!"

Azi am avut si primul moment de gelozie intre frati.
Eu stand culcata, unul la stanga si unul la dreapta. Se impingeam, care sa se urce mai sus pe burta mea, care sa ma pupe mai mult, care sa castige teritoriu...si Radu fiind mic si fraier, deocamdata, a pierdut . Fetelor, s-a asezat frumusel in genunchi langa mine, s-a opintit de vreo 2-3 ori, si-a luat elan si i-a fript lu' sor'sa un pumn direct in gura. Si nu asa blandut ci cu sete! Iar dupa...avea un ranjet cat toata fatza. Nu l-a impresionat ca sor'sa urla de durere.

Deci..ne distram la greu!

In alta ordine de idei, azi am facut partajul cu sotul meu. Nu, n-am de gand sa-mi iau copiii si sa-l parasesc...ca este baiat bun (deocamdata) dar m-a razbit caldura si am stabilit ca-mi iau AC. Asa ca daca imi iese faza el va fi reziliat la camera copiilor si noi o boierim in restul casei.
Acum, sa vedem ce gasim, asa dupa bujet...si mai ales cand s-o infaptui "minunea".

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Apropos de soti si Dc.Al meu mi-a zis ca de ziua mea imi printeaza toata odiseea si mi-o da la legat sa-mi fac asa un album!Era oparit ca el statea cu copilul intr-o seara si eu surfam pe Dc

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

hehehe...hai ca nu ma mai culc.

ne radem in seara asta? hai ma, ce dracu... ziceti si voi ceva...

fragutza- ce va poze? ce face natalia? i-a placut marea?

hai ca mi-am luat berea si astept poantele. hai ma, hai...

aaa, sa va mai zic ca sunt suparata rau, da' rau pe BRITAX. o sa le scriu acolo la mama lor...
si drept urmare i-am luat scaun de masina maiei de la be safe .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Da ce au facut Britaxii? Pai orice dusman al tau e si al meu...Si tocmai ce-i ziceam astazi Luciei ca imi voi comanda un scaun de la ei prin site-ul ei ..Tztz, s-o creada ei !!
Da acuma ca ai zis ca astepti rasete m-am crispat si parca vad ca am ejaculare precoce ...Nu mai zice asa direct ca ma pierd..Fac si io ce pot..

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Hai ca deschid eu:D

God I've missed that !

Nu ti s-a parut nedrept si extrem de crud modul in care sotii nostri radeau de noi si de petrecerile noastre on-line? Eu inca am un nod in gat..Pe de alta parte...ce sa inteleaga ei?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

stau la o binemeritata bere si rad in hohote de ce scrieti, ma justific la sot si ii expun contextul si poantele si continua sa se uite la mine ca la o cretina....
Deci mie imi place in lumea noastra ...neinteleasa de ei

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Ce stie ei!

Still, ar fi fain, undeva la munte, intr-un foisor, fiecare cu laptopul in brate prapadindu-se de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Liliaco, lasa poantele, ia-ti capotu' si fulgii aia roz in jurul gatului!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Eu n-am poantele la mine...mi s-au topit de la calduri

Dar vin si io si zic pe-aici ce mai facem.
De vreo cateva zile ma agit cu scoala fiica-mii. De-alea cu rechizite, uniforme, bla-bla-uri... Am fetita mare
Cu giolgau treaba e cam la fel ca la voi. Lingem, tragem, mutam...dar nu ne place sa mergem de-a busilea deloc!! Il plantez undeva si incepe miorlaiala. Frateeeee, si ce miorlaie, si ce sunete scoate ca te apuca toti nervii cei nervosi

De cand e Andra in vacanta, mananca mancare de bebelusi. Adica blenduiesc fructe si fierb la quinoa la greu. Iaurtul de seara se mananca tot in grup si tot ca de bebelusi, doar ca fii-mea-l prefera cu fructe.
Azi la pranz le-am facut la amandoi crema de branza.
Sa vedem cat o tine treaba asta.
Andra mi-a dat o replica de m-a taiat: "Pai fac asa ca sa vedeti cum e cu gemeni!!!"

Azi am avut si primul moment de gelozie intre frati.
Eu stand culcata, unul la stanga si unul la dreapta. Se impingeam, care sa se urce mai sus pe burta mea, care sa ma pupe mai mult, care sa castige teritoriu...si Radu fiind mic si fraier, deocamdata, a pierdut . Fetelor, s-a asezat frumusel in genunchi langa mine, s-a opintit de vreo 2-3 ori, si-a luat elan si i-a fript lu' sor'sa un pumn direct in gura. Si nu asa blandut ci cu sete! Iar dupa...avea un ranjet cat toata fatza. Nu l-a impresionat ca sor'sa urla de durere.

Deci..ne distram la greu!

In alta ordine de idei, azi am facut partajul cu sotul meu. Nu, n-am de gand sa-mi iau copiii si sa-l parasesc...ca este baiat bun (deocamdata) dar m-a razbit caldura si am stabilit ca-mi iau AC. Asa ca daca imi iese faza el va fi reziliat la camera copiilor si noi o boierim in restul casei.
Acum, sa vedem ce gasim, asa dupa bujet...si mai ales cand s-o infaptui "minunea".

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Uite cum ai rezolvat tu problema si ai ramas si co sotz ! Si apoi ,daca tot zici tizului Giolgau barem zii cu majuscula! Ca e parlamentar nu asa...

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ce-i ma aici?
e miercuri in puii mei...lumea duarme la ora asta....aveti chef de hahaiala???

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Liliaco, lasa poantele, ia-ti capotu' si fulgii aia roz in jurul gatului!

erau si niste papucei de casa cu toc si cu puf in fata

PS- Giolgau e barbat, sa va intre mintile in cap ca de nu va arata el

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput