Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna seara,

Acum am reusit sa linistesc putin copilul asa ca am intrat putin.

Fetelor va multumesc din suflet pt ajutorul dat. Am citit tot va dati seama dar acum nu pot sa va raspund fiecareia. Va multumesc insa fiecareia si vreau sa stiti ca imi sunt de mare ajutor ideile si sfaturile primite. M-a impresionat fiecare postare in parte in felul ei. Stiu ca am gresit ca m-am dus cu copilul la psihiatru dar chiar nu mai stiam ce sa fac. Cred ca de acum nu o sa mai calc pe la nici un dr pt ca se pare ca dau numai peste idioti. E adevarat, el nu doarme chiar foarte putin dar tare intrerupt si mai mult in brate. In general doarme de la 22-22.30 cam 3 ore neintrerupt si apoi pana la 6 dimineata se trezeste cam la 30-45 minute. De la 6 mai doarme cam 1,5 ore cu o intrerupere. De cele mai multe ori nu il iau in brate dar se mai intampla si din astea. De dormit cu mine nici nu se pune problema pt ca nu as dormi nici atat cat dorm acum. El este foarte agitat, nu sta locului nici in somn si nu as putea inchide un ochi cu el langa mine. Vom depasi insa momentul. Sunt sigura ca la un moment dat va dormi si el bine. Cat despre progrese, probabil ca aveti dreptate ca fiecare copil are ritmul lui. Oricum avem si noi o piscina micuta asa ca o sa-l pun in ea si in weekend vom merge sa luam covoras puzzle sa il las pe el. Oricum eu cam 3-4 ore pe zi fac cu el gimnastica dar probabil ca nu stiu eu prea bine cum trebuie facut. Deocamdata nu ne dau banii afara din casa dar cand vom face rost de ceva banuti pt ca nici la mine nu au venit prin postas, il voi duce la kineto poate o fi ceva si asta.

Oricum o sa imi salvez mesajele voastra si o sa incerc sa aplic ce mi-ati sugerat.

Stiu ca nu am mai pus poze de mult timp. Promit sa o fac weekendul asta.

Raluk stiu ca am citit pe blog ca A;exutu' a facut buf. Sper ca sunteti mai bine pt ca nu am mai apucat sa citesc.

Elle, ti-am luat nr de tel de pe mailul comun si o sa te sun cand ajung la bulgari poate ne vedem.

Va multumesc inca o data, va imbratisez cu mare drag si sper ca odata si odata sa va pot ajuta si eu macar pe jumatate din cat m-ati ajutat voi acum.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Seara buna si de la noi!

La Multe lunite sarbatoritilor nostri de astazi: Ioana, Sonia, Alex, Rares si un special pentru printesa noastra Ana Elisa

Fetelor, eu sunt bulversata de postarea mamicii sarbatoritului nostru de astazi, frumosul si minunatul Rares Nu-mi vine sa cred ca exista asa niste "recomandari" medicale in anul de criza 2010!
Cred ca s-a spus cam tot ce se poate spune...
Monikus mamis, noi te imbratisam cu drag si sa stii ca nu esti vinovata de ABSOLUT NIMIC!!!!
Nici eu nu i-am lasat niciodata sa planga...cu mici exceptii cand ma duc la wc si am sedinta prelungita..si pe ei ii apuca fix atunci vreo "durere". Pe Andra o tineam in brate si in momentele alea...asa ca ea a plans si mai putin. Parerea mea este ca tot ceea ce creeaza un confort copiilor nu poate fi catalogat drept rau la adresa lor.
Trebuie sa ne gandim ca ei sunt mici si prin plans ei isi exprima niste dorinte. Eu m-as simti frustrata sa vreau ceva sa comunic si lumea sa nu ma inteleaga...iar de la mama am cele mai mari asteptari.
Asta cu dintii..frate, m-a dat gata!! Pai singura ta "vina" ar putea fi ca ai transmis informatia ta genetica propriului tau copil
Hai ca si-asa eram dusa cu pluta...acum sunt de-a dreptul naufragiata!
Te pup mamico si capul sus!!
In loc sa te mai plimbi cu Rares pe la de-astia...mai bine vino pe-aici pe la noi. Si nu cerem nici bani

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Covoras de ala puzzle am vazutla Penny cu 30 ron,cred. Am vazut si in Bucuresti si in Constanta. Daca este mai ieftin la Proges mergeti acolo.Eu zic ca sunt aceleasi covorase. Aveau 9 bucati,care forma un covoras de 90/90 cm.
Tocmai am vorbit cu Uve la telefon,pentru ca mi s-a parut suspecta tacerea ei,si se pare ca este internata la Matei Bals cu fetita,are un virus la stomacel,care a inceput cu diaree si febra.
Va pup,ma bag la un serial coreean,l-am descoperit pe tvr1 ,si l-am luat de pe net,toate cele 70 de episoade ,asa ca o sa fiu ocupata o vreme.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Seara buna si de la noi!

La Multe lunite sarbatoritilor nostri de astazi: Ioana, Sonia, Alex, Rares si un special pentru printesa noastra Ana Elisa

Fetelor, eu sunt bulversata de postarea mamicii sarbatoritului nostru de astazi, frumosul si minunatul Rares Nu-mi vine sa cred ca exista asa niste "recomandari" medicale in anul de criza 2010!
Cred ca s-a spus cam tot ce se poate spune...
Monikus mamis, noi te imbratisam cu drag si sa stii ca nu esti vinovata de ABSOLUT NIMIC!!!!
Nici eu nu i-am lasat niciodata sa planga...cu mici exceptii cand ma duc la wc si am sedinta prelungita..si pe ei ii apuca fix atunci vreo "durere". Pe Andra o tineam in brate si in momentele alea...asa ca ea a plans si mai putin. Parerea mea este ca tot ceea ce creeaza un confort copiilor nu poate fi catalogat drept rau la adresa lor.
Trebuie sa ne gandim ca ei sunt mici si prin plans ei isi exprima niste dorinte. Eu m-as simti frustrata sa vreau ceva sa comunic si lumea sa nu ma inteleaga...iar de la mama am cele mai mari asteptari.
Asta cu dintii..frate, m-a dat gata!! Pai singura ta "vina" ar putea fi ca ai transmis informatia ta genetica propriului tau copil
Hai ca si-asa eram dusa cu pluta...acum sunt de-a dreptul naufragiata!
Te pup mamico si capul sus!!
In loc sa te mai plimbi cu Rares pe la de-astia...mai bine vino pe-aici pe la noi. Si nu cerem nici bani

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Hai ca ai fost foarte tare. Acum sincer as vrea sa mai stau cu voi dar daca nu pun capul pe perna acum cat doarme 2-3 ore legat, nu cred ca mai apuc pana dimineata si asta mic ma va lua de fresh.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Covoras de ala puzzle am vazutla Penny cu 30 ron,cred. Am vazut si in Bucuresti si in Constanta. Daca este mai ieftin la Proges mergeti acolo.Eu zic ca sunt aceleasi covorase. Aveau 9 bucati,care forma un covoras de 90/90 cm.
Tocmai am vorbit cu Uve la telefon,pentru ca mi s-a parut suspecta tacerea ei,si se pare ca este internata la Matei Bals cu fetita,are un virus la stomacel,care a inceput cu diaree si febra.
Va pup,ma bag la un serial coreean,l-am descoperit pe tvr1 ,si l-am luat de pe net,toate cele 70 de episoade ,asa ca o sa fiu ocupata o vreme.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Eu nu am Penny pe langa mine dar la Proges era pana in 40 ron parca. O sa vad in wk. Bine ca am aflat de Uve. Ii voi da si eu un mesaj cu ocazia asta.

Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

lali draga, vezi cand pleci la Ploiesti sa bei cafea cu Mada sa o anunti mai intai ca sa plece si ea cu cateva ore bune inainte

Eu propun sa facem doua panouri mari cu fetele lu Kemsy si a lu Miahaela si sa aruncam cu rosii si oua in ele
da, de ciuda, de ce altceva ? Eu inca imi vad burta in vitrine ....si nu sunt gravida
Asta e, de'aia viata e nedreapta .....eu va felicit fetelor si va strang mainile (la usa)

Coana Hepilico daca imi faci niste recenzii bune, ma apuc sa scriu o carte "Cum mi-am crescut copilul campion" sau "Primul an din viata unui campion".
Mai zi ce face Maia cea dulce, cu ce se lauda ? Sa o pupi din partea mea si pe mami a ei

Viky fii pe faza ca ma bag la pozele mamarutei

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Eu propun sa facem doua panouri mari cu fetele lu Kemsy si a lu Miahaela si sa aruncam cu rosii si oua in ele
da, de ciuda, de ce altceva ?

da da..Buna ideea!Si abia ce am cumpårat rosii muulte.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Oooo..ce sa vezi domne...Forumul nostru are puls... It's alive Ce ne place ! Asa girls, ca pe vremuri, cand eram noi tinere si era frig afara, si vroiam sa vina vara

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

da, de ciuda, de ce altceva ?

da da..Buna ideea!Si abia ce am cumpårat rosii muulte.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

..eu vin cu oole ..am dinalea bio, de la o bio-gaina...
rusineeee !!!

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Oooo..ce sa vezi domne...Forumul nostru are puls... It's alive Ce ne place ! Asa girls, ca pe vremuri, cand eram noi tinere si era frig afara, si vroiam sa vina vara

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Ai telepatia pe On s-o chemi si pe dna Hepi? Sau ii dau eu un sms?

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput