Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
... Un medic ar fi trebuit sa stie asta, daca nu stie, nu merita sa acorzi nici o importanta parerilor lui. Inseamna ca a terminat si el medicina cum am facut si eu facultatea, invatand numai in sesiune pentru urmatorul examen...


Hai ma, si eu am terminat-o la fel!
Si nu-s incompetenta, ca bolovanii astia de medici ai lui Monikus...

Te pup, ce face Alexutzu?

MA duc sa ma culc, e unspe!

Va pupescu! Fram, abia astept pozele...


Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Buna dimineata!!

Am fost si la controlul de de 10 luni si så stiti ca am un lungan de 80 cm si aproape 11 kile.Nu a mai luat in greutate decat vreo 200 de grame in 2 luni.Deci mamici care va e frica ca aveti grasunei acaså, så stiti ca de acum stagneaza bebelacii pt ca se misca ff mult.Totul e oki , in grafic.

Tocmai am primit programelul de la creså si il studiam de zor.Imi place ca avem multe intalniri acolo seara si eu voi putea fi prezenta la toate.Si imi place mult si programelul copiilor de papa/somn/joacå..Vai am niste emotii!!!


www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå




Bravo mami optimista, ce vesti bune de la doftor.
Abia astept sa vad poze cu Vikingu nostru intre pici, iui,
nu mai pot de curioasa (o matza care sare in anticipatie)

te pup cu drag si asteptam si transmisia in direct de la nunta verisoarei Lilianei
(stii ca ea saraca daca nu are AC acasa nu e obisnuita cu temp astea de la voi, si a zis ca sta acasa,
pupa-o-as io pe ea de spita regala modesta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus


Despre noi nu va pot spune mare lucru pt ca suntem cam suparati. Nu stiu daca suparati este cuvantul potrivit dar... nu prea stiu cum sa descriu sentimentele mele. Si am zis suparati pt ca am tot umblat prin doctori si nu am ajuns inca la nimic concret. Am fost la medicul de familie care mi-a zis ca nu normal ca un copil de cand s-a nascut pana acum la 8 luni sa nu doarma legat mai mult de 2,5-3 ore niciodata. Astfel ca ne-a trimis la psihiatru ca sa studieze copilul. Psihiatrul bineinteles ca ne-a zis ca nu e normal dar ca mai intai trebuie sa remediem alte probleme. Bineinteles ca eu sunt de vina pt faptul ca copilul nu doarme pt ca nu l-am lasat sa planga suficient. Tot eu sunt de vina pt faptul ca acest copil arata fizic ca un copil de 10-11 luni dar din punct de vedre al flexibilitatii si miscarilor arata ca un copil de 6 luni. El inca nu sta bine in fund, nu se intoarce de pe burta pe spate, nu se ridica in fundulet singur, nu paseste cu toata talpa ci mai mult pe varfuri si tot asa. Mi-a tinut o morala groaznica ca eu sunt de vina pt ca nu l-am lasat sa cada si ca il sustin mereu de la spate, eu sunt de vina pt ca nu -am invatat cum sa calce, eu sunt de vina pt ca nu l-am tinut in fund de la 4 luni si tot eu sunt de vina pt ca inca n-are dinti. Am zis ca cedez nervos. Cat priveste somnul a zis sa il las sa urle cate o ora asa si ca va adormi. Sa nu il ajut sub nici o forma cand plange cand il pun pe burta si tot asa. Mai lipsea sa imi spuna sa ii trag eu dintii afara cu un cleste si se rezolvau toate problemele. In fine, mai am putin si cedez nervos.

Pe de alta parte incep sa ii dau dreptate ca eu am gresit ca mama cu ceva pt ca vad ca ai vostri fac de toate si al meu nu. E adevarat ca e mai lenes de fire dar eu trebuia probabil sa il stimulez altfel. De asta nici nu mai pot scrie pe aici atat de des. Ba din lipsa de timp, ba din frustrare, ba de invidie, ba nu mai stiu. Nu ma intelegeti gresit ma bucur pt voi si pt copilasii vostri dar pt ca mi-au pus doctorii atatea pe cap imi vine sa imi iau campii. Sper insa ca cu mulkta munca sa reusesc sa il fac pe Rares sa recupereze din handicapul asta cu miscarea.

Va pup pe toate si sper sa va pot da vesti bune data viitoare. O sa incerc totusi sa mai intru pe la voi pt ca va simt lipsa.

O zi buna tuturor si un fiecareia in parte.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei


Mai fata draga,

cu riscul de a ma repeta, (fetele celelate treceti peste postul meu ca am mai zis)

Dinu sta pe varfuri cand il tin in picioare, nu busileaza, nu doarme asa cum as vrea eu (rar leaga 6 ore, desi candva de la 10 seara la 8 dim.... ma rog au trecut vremurile alea) nu se ridica singur in fund, nu se ridica singur in picioare, nu zice mama nici tata nici nimic (nu mai spun ca e si mai mare decat Rares cu 1 luna), si e un copil PERFECT NORMAL iar eu sunt cea mai buna mama pe care o poate avea.
Nu il voi lasa sa planga neconsolat nici daca imi spun 3 doctori sa o fac.

te rog mult sa nu te mai auto-invinovatesti pentru astea.
te pup cu mult drag si sa stii ca esti cea mai buna mamica pentru Rares.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16


Gandeste-te tot timpul ca Rares doar in tine are incredere in lumea asta, doar pe tine te iubeste, doar in ochii tai incearca sa vada daca totul este bine. Si daca vede un obiect nou, o persoana noua, sunt sigura ca se uita intai la tine, la mama lui in care are incredere, sa vada daca trebuie sa fie vesel, sa-i fie frica, sa cerceteze, sa arunce, etc. El vrea sa te vada fericita, nu e un monstru care vrea sa se razbune pe tine. Sunt sigura ca si tu stii asta, dupa iubirea ce reiese din postarile tale. El prin ochii tai cunoaste lumea, si cu ajutorul tau. Ignora pe oricine incearca sa se bage intre voi, in dragostea voastra!


Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)


Mami, ai scris asa de frumos ca bazai aici ca proasta in papusoi, da stati linistite ca-mi trece.
Totusi, tare emotionant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

fete dragi!

la multi ani Ana, Alexandra, Sonia, Alex si Rares! Sa cresteti mari sanatosi si frumosi! mamicilor voastre speciale!

Vreau sa imi dau si eu cu parerea apropos de ce a patit Monikus: draga mea eu cred ca la 8 luni nu trebuia nimeni sa te trimita la psihiatru. Eventual la un kinetoterapeut daca chiar era cazul...dar eu cred ca nu e. Fiecare copil are ritmul lui de crestere si dezvoltare. Din acest motiv nici nu e bine sa il compari cu alti copii, ajungi tu la tot felul de frustrari (crede-ma e verificata pe mine). Eu incerc din rasputeri sa nu imi compar copilul nici cu ce vad in parc si nici cu ce scriu "marii specialisti" in carti...poate ar fi bine sa faci la fel. Sunt convinsa ca Rares e ok, asa dulcic si frumusel cum e el. Iar cu lasatul sa planga mi se pare o mare idiotenie...si mie mi s-a dat sfatul asta...si am raspuns rapid ca fiecare isi creste copilul cum stie si poate el mai bine. Eu una nu am facut un copil pe care sa il las sa plinga sau sa se joace singur cu orele...ca doar nu e bibelou! E copil si are nevoie permanenta de mine si de atentia mea! Eu te imbratisez tare tare si ma rog sa te linistesti si sa realizezi ce copil frumos si minunat ai!

Si off topic...ajung la concluzia ca la Bucuresti marea majoritate a pediatrilor dau sfaturi dupa Capraru, care mie mi se pare cam expirat. Doar acolo am mai citit ca un copil trebuie lasat sa planga min 30 min /zi pentru a se defula!!!! Eu sunt de principiu ca daca plinge are un bai: asa ca mai bine caut cauza si elimin efectul...

E super important sa avem un pediatru de incredere cu care sa putem dialoga si nu tot felul de semiincompetenti care stiu doar sa sperie parintii.

No...ca m-am descarcat.

Dana , Nela mare dreptate ai! Imi place tare mult cum gandesti, sincer! Pupici Boieroaicei!

Ma duc sa ma reapuc de smotru...asta a fost pauza de "cafea", va pup!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela


Ha ca am prins-o pe mami de Isabella Bella aici.
hai mami descarca si tu niste poze sa ne bucuram si noi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

noah ca am ramas singura pe aici.
acum o inteleg pe ioanna cum sta ea draga pe aici singurica si mai baga cate o cantare.
Da io nu cant

No bine atunci, ma duc sa linguresc baiatu cu fructe si vin sa vad daca v-ati intors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Anomis..stai pe loc si nu misca! Poze noi sunt la semnatura!


de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Anomis..stai pe loc si nu misca! Poze noi sunt la semnatura!


de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela


no ca m-am dus, da ultima actualizare scrie ca-i de pe 4 iunie
io stiu ca tu ai poze de ieri cu tortul and stuff, stau aici cu lingurita in mana si balez usor in asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Asta e ora noastra de plimbare....si ploua de rupe la Cluj. Si la amiaza (pe la 1) m-a prins ploaia venind de la garaj la bloc...ma credeti ca a trebuit sa-mi schimb si lenjeria???? Asa de teapan ploua la cluj! (mai sa nu va ganditi la prostii, am schimbat lenjeria de pe mine ca era uda de la ploaie).

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

E ciudat..vezi ca avem in dreapta jos si folderul de la 9 luni!

Iulika...mama ce voinicel ai tu acolo! 11 kg?!? Super!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput