Palatoschizis si formele sale (2)
Raspunsuri - Pagina 12
cellia78 spune:
Andreea, am vorbit acuma la tel cu Simona, care are o fetita nascuta si cu Pierre Robin; mi-a zis sa o suni, sau sa-i dai un mesaj cu nr tau si te suna ea!
Iti spun din suflet sa stai de vorba cu ea, e o mamica de nota 20, te ajuta cu orice vrei sa stii, o poti intreba orice ai nevoie legat de sindrom si iti spune.
Oricum, mai treci pe aici! Vin ele si celelalte fete sa te incurajeze!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cellia78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Cecilia activeaza-ti PM-ul, pls! Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Pai stiam ca e activat!
Am verificat, nu e activat...
La ora asta sunt tuta, te rog spune cum fac; sau mesaj , sau hai pe mess......MERCI!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
ginye55 spune:
Undeva in stanga paginii sus ai optiunea mesaje private. Intra acolo pt activare. Din pacate, eu ma bag la somn. Am avut o zi plina. ne auzim maine.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
cellia78 spune:
Flori, gata!
Am avut un strop de inteligenta si l-am activat; doar ca acuma ai disparut matale .....
cellia78 spune:
Hai ca-i tare! Am scris in acelasi timp, iara!
Sper sa nu fi fost urgent..........
Somn usor si noapte buna tuturor!
corina_tutza spune:
Buna seara fetelor.Andreea bine ai venit, sa-ti traiasca micuta!Sunt sigura ca mamicile de aici vor veni cu toate informatiile necesare.
Noi am fost la control si contrar asteptarilor operatia este bine...nu este absolut nimic desfacut.Omusorul este un pic intr-o parte din cauza muschiului care a lucrat mai bine pe partea stanga decat pe partea dreapta, dar ni s-a spus ca se va indrepta... in timp.I-am spus ca mai da si pe nas,foarte putin, dar da si mi s-a spus ca este normal sa mai dea o perioada. Nu va spun ce fel am reactionat cand am auzit ca este bine...l-am pus sa se mai uite inca o data, mi-a reconfirmat ca este bine si m-a busit plansul.Acum nu stiu ce sa zic...o fi vazut bine, nu o fi vazut, dar ma gandesc ca la experienta dansului care a vazut mii de cazuri nici nu se pune problema sa ii scape ceva.Si totusi nu pot sa ma bucur cu adevarat de reusita, nu stiu de ce...tot imi fileaza ceva...Acum Flori o sa ma bombane ca atrag raul si Cecilia o sa-si revendice drobul de sare!!!Fetelor multumesc pentru incurajari, multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine, va pup si ne auzim maine! Noapte buna!
cameliam spune:
Corina, ma bucur nespus de mult pentru voi!! Ce bine! Ma gandesc cat de usurati sunteti!
cellia78 spune:
Corina, asta mai intai!
Apoi: meeeeeyyyyyyy, ca te-am asteptat toata ziua, TOATA ZIUA sa spui ceva si tu vii noaptea? Ha?
Apoi: bravo! Ma bucura mult vestile tale!!!
Pt cele ce-ti fileaza prin creierasi, mergi si fa nani nitel, cateva ore in plus, zilnic, apoi scutura-te zdravan si revino-ti!
Ai uitat ca "astea" cu creierii ce fileaza e domeniul meu?????
Raducu!
NicoletaZ spune:
Bine ai venit, Andreea. Si eu iti spun "capul sus". Vei trece peste toate. Si parerea mea este sa mai ceri parerea unui alt doctor. Nu este neaparata nevoie sa fie ceva neurologic daca nu suge. Cand am nascut-o pe a mea, erau destui copilasi care nu aveau instinctul de a suge si nu aveau probleme neurologice.
Corina, ma bucur ca sunteti bine.
Astazi am fost si noi sa-l cautam pe dl. dr. (ca sa vada si sotul meu despre ce este vorba), dar nu l-am gasit. Mai incercam maine.
Camelia, eu cred ca cel mai bine este sa incerci sa nu mai gasesti raspunsuri si sa mergi mai departe. Stiu ca este foarte greu sa faci asa in realitate si ca este mult mai usor sa dai sfaturi. Stiu pentru ca si eu fac la fel, intorc fiecare chestie pe toate partile.