Palatoschizis si formele sale (2)
Raspunsuri - Pagina 11
ginye55 spune:
Cecilia
Corina intra sa ne soui ce ai facut! Asteptam vesti!
Andreea bine ai venit! Multa putere sa faci fata situatiei! Intr-un final va fi bine!
Fetelor, in adevarul de azi este un articol despre buza de iepure...generalitati... info sunt date de un dr din medlife.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
cellia78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Cecilia ce mai gatesti? Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Acum pazesc niste ardei umpluti; fara carne, orez si legume putin calite inainte, marar, patrunjel; ramasei fara vreo 4 ardei si am umplut un dovlecel si doo rosii; adaugat sos (din ceapa si morcov usor calite cu nitica telina, toate rase marunt, rosii cubulete si pasta tomate, sare, o lingurita miere, patrunjel, nitel busuioc uscat, dafin). Cam atat, ca ma bag la calcat ; maine fac niste budinca de orez cu lapte
De gatit nu ma agit zilele astea prea tare, mai facem salata, mai e niste tocanita de ciuperci, ciorba de legume...
Ok meniul?
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cameliam spune:
Andreea curaj, asa cum spune Cecilia, unii medici isi dau cu presupusul in plus. Mai consulta si alti medici, vezi ce-ti spun.
ginye55 spune:
Ardei, dovlecei, rosii umplute.... vin peste tine.
cellia78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Ardei, dovlecei, rosii umplute.... vin peste tine. Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Nu ai curaj! Tie ti le "servesc" cu niste smantana ! Sau vino maine, ca poate sunt la fel de harnica si Frusi la fel de cuminte si fac si budinca!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
andreea_dor spune:
Va multumesc pentru primire, Problema la noi este ca ea nu suge, nu molfaie si nu inghite...nici macar suzeta nu stie sa o suga...de asta a zis chirurgul ca poate acest lucru are cauze neurologice..
Maine vine un neurolog sa o vada si asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce ne spune...mi-e frica..ma doare sufletul sa o vad cum se ineaca cu saliva..
ginye55 spune:
A vorbit cineva cu Corina azi? Am sunat-o...nu raspunde.
cellia78 spune:
Andreea, curaj!
Daca incerci sa te linistesti tu, vei vedea un pic altfel lucrurile! Indiferent de parerea medicului de maine, mai mergi si la alti medici! Eu una am cautat pana am gasit doctorii care sa ma linisteasca, nu mintind si nu ascunzand situatia, ci prezentandu-mi totul in lumina optimista.
Fetita mea s-a nascut, intre altele, cu palatoschizis; desi nu am stiut din prima zi, desi ei stiau si ca bebele meu nu putea sa suga, mi-au adus-o noaptea, cica pt primul supt; ceva in sufletul meu mi-a zis ca ceva e aiurea rau, desi repet, nu stiam, pt ca vedeam cum plange de foame, horcaia, se ineca cu saliva, nu stia sa suga, dc o tineam la san, habar nu avea ce sa faca, desi am toooot incercat, si eu si asistentele; ii era foame rau si plangea, nu stiu dc de foame sau mai degraba de suparare ca stomacelul ei e gol, ori pt ca niste oameni mari o tot fortau sa faca ceva ce nu stia; eu nu stiam de gavat, dar am auzit o asistenta spunand alteia ca asta e "du-o la salon la ei si continua gavajul, iar maine vedem ce realizam".
Stiu, fetita ta nu are palatoschizis; ma gandesc insa ca poate e cam la fel comportamentul, macar la inceput.
Ma suparam pe dr neonatolog ca incerca zilnic sa reduca metoda gavajului, imi era teama ca-mi va muri bebele de foame; apoi, cand am stat de vb cu dansa, mi-a explicat ca cu cat o invatam sa traga, sa suga singurica (fie san, fie biberon) si taiem gavajul, cu atat mai bine pt ea, ca o determinam sa invete sa suga; ca obligata fiind de foame, pana la urma va incepe sa suga; ca se cam invatase, chitaia de foame si gata, gavata , lapticul in stomacel si sforaia urmatoarele 3 ore ca Voda!"
Nu te supara pe mine! Incerc sa te ajut sa vezi si alte explicatii! Si dc copilul meu, care e nascut cu palatoschizis si nu a putut suge la san , si alti copii care au reusit acest miracol (desi la palatoschizis nu se poate, in teorie, pt ca nu li se formeaza acel vid), eu cred ca si fetita ta poate!
Ma crezi?
cellia78 spune:
Flori, nu am vorbit cu Corina........