Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Daca nu ai montat inca aerul vorbeste cu cei care il monteaza daca asigura si intretinere. Curatatul filtrelor ar trebui facut o data pe saptamana dar exista niste solutii speciale pentru praful care se aduna pe elementii aparatului si care nu poate fi sters decat de ei... (Cu masaj au zis mai multe fete ca au rezolvat ochisorul). _ Povestea unei . Cresc |
nu se asigura curatatul/intretinerea decat contra cost...filtree se scot fff usor si nu este nevoie de solutii speciale,daca sunt spalate frecvent
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Salutari! ce mai faceti? plec la recuperat Maia plange, vrea in brate, eu is nervoasa si nedormita...combinatia perfecta. am uitat sa ma laud ca am depasit so noi 'pragul' de 6 kg are 6,020kg si 65 cm. o lungana slaba azi a fost respirabil in casa, nu stiu de ce are bubite pe maini. mi-e tare teama sa nu fie de DA, nu stiu sa fi papat altceva decat de obiceivedem cum evolueaza. va pup de Maia Ilinca (29.01.10) |
felicitari,ptr depasirea pragului de 6 kg
eu cred k e de la caldura,nu DA
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui miremia Fetele vorbarete....pe unde umblati? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
la datorie
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui dandanaG da fetelor cam rapida diversificarea asta pe rand nu toate o data dar totusi......... eu nu ii dau decat supa piure la 2 si azi i-am dat cateva lingurite de mar pasat( nu suc) asa mi-a zis sa incep direct cu fruct pasat si acum vad ca se trezeste plangand din somn semn ca-l doare burtica ( si azi nu a facut kk) ori ii fac eu prea concentrata supa si se constipa de la morcovul ala nici nu mai stiu maine ii dau suc ca il si scoate afara greu tare Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
bafta la diversificare
o printesa grabita...
cris_mario spune:
alexutzzza fff tare mama ta...distractie placuta la film
a mea e o dulce si asa a fost mereu.....suntem pe aceeasi lungime de unda...nu ma cicale,e mereu de acord cu mine si ofc eu cu ea...sper sa ramana asa
eu ies in curte la aer,unde am fost si pana akm (cu niste prietene la cafea)
o printesa grabita...
Eleysa spune:
Si noi pe aici ..."nerecuperate" (ce-mi place cuvantul asta, descrie atat de bine starea mea de acum ) ...am zis totusi sa intram sa va salutam ...sa nu ne uitati de tot.
Zilele astea o sa fiu putin mai ocupata ca se opereaza mami la ochiul stang si chiar daca e o operatie banala ...tot se gaseste cu ce sa imi ocup timpul, sio asa putin, pe care il mai la dispozitie pentru voi
va pupam si speram sa va gasim cu bine cand om mai intra
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
ce fain se diversifica ivanel slabisi bine,bea,draga.. mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
da, da...am ce spala.....................
slabisi slabisi am 68...........
aveam 67 cand ramasaei gravida......................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cristies
Sunteti o familie foarte frumoasa _ Povestea unei . Cresc |
multumim...............
ai vaz k am scris la poze la comentarii, k a furat alexis pantalonii scurti ale lui ivan, aia cu dungi verzi..............sau albi...................
hm.........is curioasa tu cu cat i-ai cump?
eu cu 10 lei...........
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mandruta Bea, cand imi amintesc ce ditamai palatu' aveai pt. Ivan, acu' nici nu zici ca ai bebe mic. Bravo! Ce sporturi extreme faci tu acolo? Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
nik.................
sapa.................siecs si goana dupa/pentru ivan........(am imitat-o pwe cris d cu / ale ei, k tare simpatica mi-e...)
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Aaa si am uitat! BEA imi pare rau de mesajul tau pierdut, super Ivanelul! ce mare si expresiv si fericit este!!! si mami ce frumushica si ce va mai plimbati! si ati fost si la balaceala! Bravo! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
mersi mersi............
musai a fost de mers la balaceala k nu am mai putut, am vrut sa iinnotttttt k nu am mai fost la balaceala de 2 ani....................si sunt moarta dupa apa............
am vz ca tu ii dai deja mar cu totu.............as putea si eu, nu?
ca deja suntem mari...........
k se pierde mult sa storc si sa scot sucul cu tifon.........
hm inc maine
Poze