Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu ma pregatesc sa plec la "totul despre sex2" cu pretenele de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
wowwwwwwwwww
distractie placutaaaa
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_mario
subscriu.... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa |
multumim
Poze
haircut spune:
Am trimis puiul afara cu taica-sau si am aruncat un ochi pe aici, ca nu mai puteam....m-a cam pus azi pe butuci...umplem bateriile si-o luam de la capat
Multumesc Cris D!si eu sper sa fie caldura de vina, par sa se fi mai retras!
Felicitari puilor diversificati.Ma topesc cand vad pozicile cu ei murdari nu-i asa dragut cand e al tau, dar pozele altora sunt superbe.Tare curioasa sunt cum va fi la noi. Maia mananca destul de bine din lingurita, nu da foarte mult pe afara, sa vedem cum va fi la gusturi diferite de al lapticului
Elefantica, multa sanatate mamei tale!
Imi pare rau sa aud ca va certati cu mamele. da asta ma face sa nu ma mai simt asa aiurea ca ma iau mereu de a mea...pana la bb ne intelegeam relativ bine, in afara de cateva momente tensionate a fost ok. De cand cu Maia.....jale...ea e bine intentionata, dar ma termina, cand vine se baga in tot ce tine de bb, e mereu acolo, sufocanta, sfaturi de sfaturi, alea clasice...curent, frig, ceiut...si ma simt aiurea ca ea imi vrea binele si eu ma iau de ea. Nu stiu cum sa fac sa revenim la starea de bine de inainte. Cred ca-i nevoie de o discutie serioasa, doar ca ea nu prea e omul, o sa se supere...trebuie gasita o solutie ca ma streseaza aspectul asta.
Ma bucur pentru voi, CrisM si Alexuzzza
Bea, felicitari pentru kg pierdute si pentru Ivanelul frumusel tare. Creste frumos, sunteti o familie reusita!
Am admirat 'dovezile' frezelor lui Alex si Irinuca
Ma bucur mult ca reusiti sa mergeti in concedii. Asa imi faceti o pofta....Noi anul asta zicem pas, nu din cauza de bb, din cauza de Boc aseara am plans cand sotul mi-a zis ca nu se stie daca ne vom permite rata la casa si s-ar putea sa trebuiasca sa plecam in ceva mai mic, sa inchiriem asta de 3 camere...am paralizat...in fine, asta e alta poveste...
Alexuzzza, distractie placuta!
de Maia Ilinca (29.01.10)
Beatrice1982 spune:
ui aici ete ivan diversificatu' si ivan fomistu'.................
http://www.youtube.com/watch?v=yZ8GcjCWZOg
Poze
haircut spune:
citat din mesajul lui cris_mario
nu se asigura curatatul/intretinerea decat contra cost...filtree se scot fff usor si nu este nevoie de solutii speciale,daca sunt spalate frecvent Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa |
Noi n-am prea folosit AC pana zilele astea, l-am pus anul trecut spre toamna. Habar n-aveam ca tre sa-i scot filtrele la curatat.Hmmmm, zici ca-i usor, nu? tre sa ma uit in cartea lui, dac-o mai gasesc
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu ma pregatesc sa plec la "totul despre sex2" cu pretenele de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
abia astept sa-mi povestesti!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
cristies spune:
Haircut si lui Alexis i-au iesit pe manute bubite. . Cred ca de la caldura...
Nu te mai supara cu Boc... poate isi dau seama pana la urma la curtea constitutionala ca fac un genocid...
Cum a iesit camera Maiei?
Bea pantalonasii i-a primit dar sunt mici, l-am imbracat cu ei doar pentru poza.
Alexutzzza, distractie placuta!!!!
haircut spune:
citat din mesajul lui decenuela
asa io..capsuni+ iaurt la blender...amestecate cu capsuni taiate + cerale...=mic dejun...super Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
cristies spune:
citat din mesajul lui lorex
abia astept sa-mi povestesti! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Tu pe unde te ascunzi?
catalutza81 spune:
Uff da v-am alergat ceva!
Irina a facut febra de la vaccin, era de asteptat a facutsi data trecuta, dar a fost OK acum e f bine. Ieri a fost cam maraita si de la febra si de la caldura mititica.
Cristies intrebare de baraj legata de patut ca io nu mai stiu ce sa fac: la nivelul intermediar (cel de sus) se balangane de fiecare data cand se misca Irina si uite asa se trezeste noaptea...plus ca am 4 bare de aluminiu cu care nu stiu ce sa fac si nici in instruct nu zice nika. Ma pot duce la miniblu sa le intreb pe alea da ma gandesc ca tu nu o sa zici ca sunt tuta in schimb ele da .
Si inca o intrbare - de unde ar putea sa puta infiorator besi a lu Irina? ca ne omoara cu zile, are multe besi si puturoase rau de tot. PLus ca face kk la 3-4 zile si culmea destul de inchegat, ca o pasta de tomate asa (nu culoare ci consistenta)...btw e alaptata exclusiv la san...
Nik0le si mie mi-a venit slingul dar de cand cu canicula, Irina nu ma mai suporta sa ii dau sa suga in brate (ci numai de pe pat) daramite sa mai stea in sling...deci mom nu l-am folosit dect la mare.
Alexutzza vrem si noi sa mergem in grecia, ne poti recomanda o insula plssssssssssssss