Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Fetele vorbarete....pe unde umblati?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Eu ma pregatesc sa plec la "totul despre sex2" cu pretenele

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

wowwwwwwwwww
distractie placutaaaa

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

http://picasaweb.google.ro/115171184009790807521/AlbumFaraTitlu#5483295479580528946

neshte poze..............de pe la 5 luni

Poze

Sunteti o familie foarte frumoasa

_
Povestea unei .
Cresc

subscriu....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

multumim

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Am trimis puiul afara cu taica-sau si am aruncat un ochi pe aici, ca nu mai puteam....m-a cam pus azi pe butuci...umplem bateriile si-o luam de la capat

Multumesc Cris D!si eu sper sa fie caldura de vina, par sa se fi mai retras!

Felicitari puilor diversificati.Ma topesc cand vad pozicile cu ei murdari nu-i asa dragut cand e al tau, dar pozele altora sunt superbe.Tare curioasa sunt cum va fi la noi. Maia mananca destul de bine din lingurita, nu da foarte mult pe afara, sa vedem cum va fi la gusturi diferite de al lapticului

Elefantica, multa sanatate mamei tale!

Imi pare rau sa aud ca va certati cu mamele. da asta ma face sa nu ma mai simt asa aiurea ca ma iau mereu de a mea...pana la bb ne intelegeam relativ bine, in afara de cateva momente tensionate a fost ok. De cand cu Maia.....jale...ea e bine intentionata, dar ma termina, cand vine se baga in tot ce tine de bb, e mereu acolo, sufocanta, sfaturi de sfaturi, alea clasice...curent, frig, ceiut...si ma simt aiurea ca ea imi vrea binele si eu ma iau de ea. Nu stiu cum sa fac sa revenim la starea de bine de inainte. Cred ca-i nevoie de o discutie serioasa, doar ca ea nu prea e omul, o sa se supere...trebuie gasita o solutie ca ma streseaza aspectul asta.

Ma bucur pentru voi, CrisM si Alexuzzza

Bea, felicitari pentru kg pierdute si pentru Ivanelul frumusel tare. Creste frumos, sunteti o familie reusita!

Am admirat 'dovezile' frezelor lui Alex si Irinuca

Ma bucur mult ca reusiti sa mergeti in concedii. Asa imi faceti o pofta....Noi anul asta zicem pas, nu din cauza de bb, din cauza de Boc aseara am plans cand sotul mi-a zis ca nu se stie daca ne vom permite rata la casa si s-ar putea sa trebuiasca sa plecam in ceva mai mic, sa inchiriem asta de 3 camere...am paralizat...in fine, asta e alta poveste...

Alexuzzza, distractie placuta!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

ui aici ete ivan diversificatu' si ivan fomistu'.................

http://www.youtube.com/watch?v=yZ8GcjCWZOg

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

buna ziua fetele!!

eu am ramas la cap trecut din motive de treaba muulta

dar tot incerc sa va zic cate ceva si nu reusesc

bb Dragos are bube de caldura de 2 sapt , erau mai mici dar sau mai accentuat asa ca am fost la dr

mi-a recomandat dusuri si pe zi si pudra baneocin
si m-am hotarat sa instalez aerul conditionat

despre aer a zis ca e ff periculos, ca invarte microbii in camera si ca muuulti fac de la el o bronsita care se trateaza f greu

sa nu ii dau drumul cu copilul in camera si sa schim des filtrele ( nici nu stiam ca tr schimbate)

am fost si la oftalmolog, ochiul care ii curge nu i-a trecut, punem alte picaturi si asteptam sa se mareasca poate trece

daca are canal infundat a zis ca tr incizie sub anestezie(asta peste 1 an) si sa nuuuu fac masaj

revin ca plange

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Daca nu ai montat inca aerul vorbeste cu cei care il monteaza daca asigura si intretinere. Curatatul filtrelor ar trebui facut o data pe saptamana dar exista niste solutii speciale pentru praful care se aduna pe elementii aparatului si care nu poate fi sters decat de ei...

(Cu masaj au zis mai multe fete ca au rezolvat ochisorul).

_
Povestea unei .
Cresc

nu se asigura curatatul/intretinerea decat contra cost...filtree se scot fff usor si nu este nevoie de solutii speciale,daca sunt spalate frecvent

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Noi n-am prea folosit AC pana zilele astea, l-am pus anul trecut spre toamna. Habar n-aveam ca tre sa-i scot filtrele la curatat.Hmmmm, zici ca-i usor, nu? tre sa ma uit in cartea lui, dac-o mai gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Citat:

_

AMR 9 kg

de Yannis

abia astept sa-mi povestesti!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Haircut si lui Alexis i-au iesit pe manute bubite. . Cred ca de la caldura...

Nu te mai supara cu Boc... poate isi dau seama pana la urma la curtea constitutionala ca fac un genocid...

Cum a iesit camera Maiei?

Bea pantalonasii i-a primit dar sunt mici, l-am imbracat cu ei doar pentru poza.

Alexutzzza, distractie placuta!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Eu va invit la o prajitura cu visine. E deja in cuptor.

Bea, cand imi amintesc ce ditamai palatu' aveai pt. Ivan, acu' nici nu zici ca ai bebe mic. Bravo! Ce sporturi extreme faci tu acolo?

Nu stiu cine poftea cand a crezut ca am facut gem de capsuni (a adus tati intr-o seara capsuni de la tara), nu mai fac gemuri si dulceturi pana plec de la soacra-mea, ca de cate ori m-am pus sa fac, mi le-a stricat sau le-a impartit pe la neamuri. Deci pt. fi-mea o rog pe mama. Si atat. Capsunile alea le-am pus in blender cu sana. Va zic eu ca bate orice iaurt cu fructe sau inghetata, si e mult mai sanatos.

Eu nu ma stresez cu bagajul ca vara asta nu am "planuri' (a se citi finante) de concediu.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

asa io..capsuni+ iaurt la blender...amestecate cu capsuni taiate + cerale...=mic dejun...super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Citat:

_

AMR 9 kg

de Yannis

abia astept sa-mi povestesti!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Tu pe unde te ascunzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Uff da v-am alergat ceva!

Irina a facut febra de la vaccin, era de asteptat a facutsi data trecuta, dar a fost OK acum e f bine. Ieri a fost cam maraita si de la febra si de la caldura mititica.

Cristies intrebare de baraj legata de patut ca io nu mai stiu ce sa fac: la nivelul intermediar (cel de sus) se balangane de fiecare data cand se misca Irina si uite asa se trezeste noaptea...plus ca am 4 bare de aluminiu cu care nu stiu ce sa fac si nici in instruct nu zice nika. Ma pot duce la miniblu sa le intreb pe alea da ma gandesc ca tu nu o sa zici ca sunt tuta in schimb ele da .

Si inca o intrbare - de unde ar putea sa puta infiorator besi a lu Irina? ca ne omoara cu zile, are multe besi si puturoase rau de tot. PLus ca face kk la 3-4 zile si culmea destul de inchegat, ca o pasta de tomate asa (nu culoare ci consistenta)...btw e alaptata exclusiv la san...

Nik0le si mie mi-a venit slingul dar de cand cu canicula, Irina nu ma mai suporta sa ii dau sa suga in brate (ci numai de pe pat) daramite sa mai stea in sling...deci mom nu l-am folosit dect la mare.

Alexutzza vrem si noi sa mergem in grecia, ne poti recomanda o insula plssssssssssssss

Mergi la inceput