Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 17
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g bunaa!! desi nu prea am timp si vreo 2 capitole de recuperat, ma bag si eu in seama ca am o maaare dilema....adica..asa cum se intampla in viata, CM-ul iti vine cand nu trebuie, cand te mariti, cand mergi la mare....in cazul meu, cand am botez la primul meu copil!! 2 luni am stat pe uscat intrebandu-ma de ce nu vine (intrasem la idei, desi iau cu sfintenie Cerazette), iar azi dimineataa...surpriza!!!! sambata am botez! ce fac?! imi citeste preotul ceva special, sa pot intra totusi in biserica? sau stau afara umflata de plans ca nu pot asista la botezul copilului? pliiiz, un raspuns, ceva...o parere... mama unui pui...Stefan |
Este poveste faza ca la CM nu intri in biserica. Acum mai multi ani o cunostiinta f. bisericoasa a mers la manastire si cum s-a nimerit chiar in perioada cu pricina statea in usa bisericii. Un calugar a vazut-o si a intrebat-o de ce nu intra daca vrea sa asiste la slujba. Dupa ce i-a explicat femeia, calugarul i-a zis "Si asta nu e randuit tot de Dumnezeu? Cum sa fie pacat sa vii in biserica?"
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Este poveste faza ca la CM nu intri in biserica. Acum mai multi ani o cunostiinta f. bisericoasa a mers la manastire si cum s-a nimerit chiar in perioada cu pricina statea in usa bisericii. Un calugar a vazut-o si a intrebat-o de ce nu intra daca vrea sa asiste la slujba. Dupa ce i-a explicat femeia, calugarul i-a zis "Si asta nu e randuit tot de Dumnezeu? Cum sa fie pacat sa vii in biserica?" Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
bine punctat
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
v-am zis ca-s dusa rau...ma gandeam la lipie de mancat... mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
... (m-am exprimat aiurea)
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
cris_mario spune:
citat din mesajul lui decenuela din ciclul ASA NU rumegat io la neuron..ce-a zis cris.d...si m-am gand ca e bine, asa ca azi nu i-am mai fc coctail...ci i-am dat un singur fruct pasat...caisa... si papa jiji meu..papa je...s-a plictisit si..ce m-am gandit io..hai sa vb ..barbateste cu feciorul meu si i-am zis...MAI JIJEL, A VENIT VREMEA SA MANCI SINGUR...zis si facut...duc linguritza la gura lui...ii pun mana pe ea si continuat operatiuna...la a2-a lg...jiji a pus singur mana pe ea si a dus-o la gura ( evident si io tineam de ea) insa...inca nu a inteles ca se manca doar continutul nu si lg...el ar fi inghitit-o...si ete ca asa m-am chinuit sa tin pana a terminat de mancat de capatul lg...pt ca el o insfaca....deci....sa nu aveti astfel de disc INCA CU JIJEII vostri Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
...esti mortala...abia astept s ate cunosc...LOL
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
iulenca spune:
Neata fetele
Iar nu am reusit sa citesc dar am o intrebare arzatoare. V-au intrat banii de indemnizatii pe card luna asta celor din Bucuresti?
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
alexutzzza spune:
Si noi am terminat masa de fructe, azi am bagat si morcov....sa nu dati cu "oo" , am citit ce a scris Cris D , dar morcov cu mar e o combinatie des folosita, mie mi se pare ca merg...
Ma rog, a papat 9 linguritze pline!!!! l-am oprit io ca el ar mai fi papat daca ii mai dadeam! Dar na fiind prima zi de morcov...numai a 2a zi de piure si numa a 6a zi de diversificare...am zis ce-i mult strica...
Acum, ca dupa fiecare masa de fructe, face ca toate maimutzele prin pat...asa o energie il apuca, tzipa, vrea sa se ridice, chiuie! LOL!
Aviz CRISTIES: pus marul patratzele in vasu de blenduit, adaugat morcovul crud si curatzat de neste straturi si apoi taiat feliutze, aceeasi poveste: viteza maxima, Turbo....nici aschie nu a ramas din marul ala asa tare l-a blenduit, poate din cauza ca era si marul care a facut suc si asa s-a inmuiat si pasat mai bine si morcovul, nu am idee. Oricum nu a fost nevoie sa adaug nici un lapte nimic, tot terci a iesit...de fapt mai mult decat terci, v-am mai zis, un nectar mai gros
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Si noi am terminat masa de fructe, azi am bagat si morcov....sa nu dati cu "oo" , am citit ce a scris Cris D , dar morcov cu mar e o combinatie des folosita, mie mi se pare ca merg... Ma rog, a papat 9 linguritze pline!!!! l-am oprit io ca el ar mai fi papat daca ii mai dadeam! Dar na fiind prima zi de morcov...numai a 2a zi de piure si numa a 6a zi de diversificare...am zis ce-i mult strica... Acum, ca dupa fiecare masa de fructe, face ca toate maimutzele prin pat...asa o energie il apuca, tzipa, vrea sa se ridice, chiuie! LOL! Aviz CRISTIES: pus marul patratzele in vasu de blenduit, adaugat morcovul crud si curatzat de neste straturi si apoi taiat feliutze, aceeasi poveste: viteza maxima, Turbo....nici aschie nu a ramas din marul ala asa tare l-a blenduit, poate din cauza ca era si marul care a facut suc si asa s-a inmuiat si pasat mai bine si morcovul, nu am idee. Oricum nu a fost nevoie sa adaug nici un lapte nimic, tot terci a iesit...de fapt mai mult decat terci, v-am mai zis, un nectar mai gros de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Bravo pui de grec mancacios!!!!
Bravo mami ca a iesit nectarul!!!
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Si noi am terminat masa de fructe, azi am bagat si morcov....sa nu dati cu "oo" , am citit ce a scris Cris D , dar morcov cu mar e o combinatie des folosita, mie mi se pare ca merg... Ma rog, a papat 9 linguritze pline!!!! l-am oprit io ca el ar mai fi papat daca ii mai dadeam! Dar na fiind prima zi de morcov...numai a 2a zi de piure si numa a 6a zi de diversificare...am zis ce-i mult strica... Acum, ca dupa fiecare masa de fructe, face ca toate maimutzele prin pat...asa o energie il apuca, tzipa, vrea sa se ridice, chiuie! LOL! Aviz CRISTIES: pus marul patratzele in vasu de blenduit, adaugat morcovul crud si curatzat de neste straturi si apoi taiat feliutze, aceeasi poveste: viteza maxima, Turbo....nici aschie nu a ramas din marul ala asa tare l-a blenduit, poate din cauza ca era si marul care a facut suc si asa s-a inmuiat si pasat mai bine si morcovul, nu am idee. Oricum nu a fost nevoie sa adaug nici un lapte nimic, tot terci a iesit...de fapt mai mult decat terci, v-am mai zis, un nectar mai gros de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
felicitari...si sa-i fie de bine masa
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui iulenca Neata fetele Iar nu am reusit sa citesc dar am o intrebare arzatoare. V-au intrat banii de indemnizatii pe card luna asta celor din Bucuresti? Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
Am verificat acum pe online banking si nu, nu au intrat. Mie imi intrau de regula pe 15, luna trecuta 15 a fost intr-o sambata si atunci mi-au intrat pe 17...dar acum nimic
de Yannis
alexutzzza spune:
Multzumim, multzumim frumos de felicitari, si eu sper sa ii fie de bine masa ptr ca stiu ca morcovioru cade mai greu....vedem
de Yannis