Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri22

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

danangie, sunt sigura ca o sa fie bine. cand vine cate una din asta de te loveste brusc si nici nu stii de unde a aparut, si cand iei decizia cea buna in legatura cu ea (in cazul de fatza sa nu avortezi) primesti si tot ajutorul necesar tot de acolo de unde a aparut minunea. sunt sigura ca bebe o sa fie bine. si poate cine stie o sa fie si fetita ca sa mai ai un ragaz cu baietii . eu ma bucur f tare sa aflu asa o veste. te intrebi mereu oare cum o sa fie viata, oare o sa avem destula putere si circumstante favorabile sa ne crestem copiii astia minunati?... si cand vad familii din astea considerate mai numeroase, cu 3 copii + mi se par asa linistiti si bine armonizati, chiar daca poate acasa duc razboaie in toata regula pe curatenie, sau pe spalat vase . un membru in plus, iubire si mai multa! sanatate si sa fiti toti fericiti!

michelle, frumos ca mai intrebi din cand in cand de toate fetele chiar daca timpul iti este limitat. bebele meu din burtica e altfel decat era serafim, se trezeste adesea noaptea si nu ma lasa sa dorm. dar il trec eu la program de somn! ieri si-a schimbat pozitia nu stiu cum si am inceput brusc sa am arsuri si presiune sub coaste, desi eu sunt destul de mare (1,70 si generos de lata) asa incat sa nu fi fost sanse prea mari sa ajunga la stomacul meu la varsta asta de sarcina. am mers de la bun inceput la un doctor care e de acord cu nasterea naturala dupa cezariana. dar de la teorie la practica e un drum lung asa ca ramane de vazut. E intr-adevar de necrezut ca Lukas face deja un anisor. E o perioada absolut minunata. LA MULTI ANI si tot binele din lume!

Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, WOW WOW WOW!!!Felicitari graviduto! Dumnezeu sa va ocroteasca si un copil sanatos!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Multumesc tuturor.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Sa aveti o sapt frumoasa!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

O saptamana excelenta si de la mine dragele mele!

Vreau sa va intreb ceva...vi s-a intamplat ca inainte de cm sa vi se contracte uterul?

Visul nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

O saptamana excelenta si de la mine dragele mele!

Vreau sa va intreb ceva...vi s-a intamplat ca inainte de cm sa vi se contracte uterul?

Visul nostru

Mie nu.....

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Uff...simt ca mi se strange uterul si ma doare:((...

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Danangie-ce veste minunata!!!!Felicitari pentru samburelul din burtica!!Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!!!FELICITARI!!!
Asa ma bucur fetelor cand citesc cate o veste atat de frumoasa!!!

Ninia81-mie nu mi s,.a intamplat sa se contracte uterul inainte de cm!Doamne ajuta sa fie un semn bun si sa nu mai vina uratii!!!!!

Noi suntem bine,sambata i-am luat motul lui Lukas(i.am luat mai repede de ziua lui pentru ca parintii mei si nasica nu puteau veni saptamana aceasta) si i.am tinut ziua.A fost mai mult decat frumos!!A fost minunat!!!Toate pregatirile de la aperitive,tort decoratii le-a facut noi si a iesit superb!!!Lukas a fost foarte cuminte,a ras la toata lumea!!!Doamne cum a trecut timpul,in curand ne vom face curaj sa incercam sa ii facem un fratior lui Lukas.

Aveti grija de voi!

Ninia,Lau-va astept cu vesti bune°!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Michelle, ma bucur ca a iesit super petrecerea dar si mai mult ma bucur ca va pregatiti de bb2! Doamne ajuta!!!!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ninia, nici eu nu am auzit sa se contracte uterul inainte de ciclu. Doar la ciclu efectiv in primele ore mi s-a intamplat asta de cateva ori in viata. Si era foarte dureros. Daca sunt sanse sa fie sarcina, n-ar fi rau sa investighezi treaba asta. De exemlplu la sarcina asta de acum nu ma asteptam deloc. Am mai povestit eu ca am ovulat la 6 zile dupa contactul sexual. Si exact atunci cand am ovulat eu ma tineam de calarie pe la brasov. Ai fi zis ca nu era deloc o treaba potrivita pentru o sarcina dar uite ca totusi s-a prins. Daca ti se contracta uterul si persista mai multa vreme, bine nu poate sa fie pentru implantarea si dezvoltarea unei sarcini.

Michelle, tu mai alaptezi ? Nu stiu daca ai alaptat. Dar daca mai alaptezi e posibil sa mai dureze pana revine fetilitatea. Eu am ramas cand Serafim avea un an si 4 luni. Si deja incercam de mai multe luni, frumos, programat, cu urmarirea ovulatiei, si nimic. Spor la treaba oricum!

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput