Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri22

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mony, felicitari

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Mony, felicitari!
Sarcina usoara si un bebe sanatos!

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Va multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONY felicitari din toata inima si sarcina usoara si la termen!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nu-i asa ca e o veste grozava ? Razvi cel frumos si destept va avea un fratior sau o surioara! Sanatate multa, sarcina usoara si nastere ca un fulg.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Monyyyyy, felicitariiiii!!!! sarcina usoara si un bebe sanatos tun!

Va pup pe toate!

Visul nostru

Concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Monysorescu-vai ce veste minunata!!!Felicitari din toata inima!!!Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!FELICITARI!!!

Ninia81-cum a fost la mare?Doamne ajuta sa vii cu o veste buna in curand!cum te simti?v-ati relaxat in concediu?

Danangie-ce mai fac baieteii tai scumpi?tu cum mai esti?

Mcrissa-imi pare rau pentru micutul Vlad ca a facut otita.sper ca i.a trecut si ca este bine acum.in rest cum mai sunteti?

Alinushca-am vazut ca sunt sanse sa te lase sa nasti natural,ma bucur pentru tine pentru ca stiu ca iti doresti foarte mult.cum te mai simti?cum este bebe din burtica?te lasa sa domi noaptea?e activ?

Simonia-iti doresc din toata inima sa reuseasca fivul.esti o fata curajoasa.Doamne ajuta!!!pe cand faci fivul?suntem ipentru tine!

Flavia-cum esti?cum este bebe din burtica?cum te mai simti?

Lau-ce mai faci?

Chantal-sper ca sunteti bine si tu si fetita scumpa!

Idaira-ce mai faci?nu ai intrat de atata timp....poate ne pui si noua poze cu fetita ta si ne povestesti cum este viata cu micuta ta!

Fetelor nu am mai intrat de cateva zile bune din cauza lipsei de timp.nu reusesc sa deschid calculatorul.ziua trece atat de repede si am atatea de facut mereu ,iar acum de cateva zile ne cautam si sa ne mutam intr.un apartament si si cautatul acesta ne ia atata timp,sunat,mers vazut,discutat etc .
In rest suntem bine,Lukas a crescut atat de maricel,este atat de scump!!!ne apropiem de un anisor,Doamne cum a trecut timpul.Suntem atat de fericiti de cand il avem,nu am cuvinte sa descriu cat de frumoasa este viata cu aceasta comoara !ii multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce traiesc!
Aveti grija de voi fetelor!
O zi frumoasa!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ieri m-am gandit la voi toate, nu stiu de ce, dar abia astept sa veniti cu vesti bune si teste pozitive - Ninia, Lau
Va imbratisez cu drag pe toate
Mi` dor de fetele care nu mai scriu de`un veac

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetele mele dragi!
Michelle,a fost de vis in concediu!!!!! Superb Superb Superb!!!!Iti multu muuulttt!!!!

Mamagiuliei,poate presimtit ceva!

Visul nostru

Concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fete dragi,

Ce mai faceti? Noi suntem binisor.
De mult.....de mult vroiam sa va scriu...nu prea reusesc. Motivele sunt multe. In mare parte unele fete dragi de aici. Durerea lor ma face sa nu scriu. Stiu cat isi doresc sa aiba un bb. Macar unul. Scriam zeci de zile in urma, ca eu nu ma mai simt in stare sa am un alt copil. Ca ma opresc aici. Stiti oboseala de peste 2 ani si-a spus cuvantul din toate punctele de vedere si mai ales psihic. Dar uite ca D-zeu...cand are alte planuri cu cineva nu ai ce face. si uite ca mi-a trimis un alt samburel in burtik. Nu stiam. E aproape o luna ...cred ca si mai mult .....ca sufar de o lombalgie tare nesuferita.....o lombalgie d enu reusesc nici macar sa stau in fund. Si uite ca am facut tratament cu injectii (al draqului de dureroase ) si am luat medicamente de la brufen la aulin. Toate interzise in sarcina. Pe 18 iunie cica imi vine un ciclu....am mai scris aici despr eacest lucru....ca ma miram eu ca ce ciclu e asta ca nu am patat nici un tampon dar ramanea sange pe hartia igienica. Scuzati detaliile. Si uite ca ma duc la ginecoloaga si uite ca cica ma intreaba daca am facut vreun test de sarcina. Noroc ca stateam jos si ca era aer conditionat acolo. a trebuit sa beau un pahar cu apa rece sa-mi revin. Spaima tratamentului facut m-a facut sa cad jos la gandul ca as putea fi gravida. eu nu pot sa fac avort. N-as putea nici daca m-ar taia de vie. Si uite asa....am facut testul si uite ca sunt gravida. si uite ca sarcina e bine fixata si este si activitate cardiaca. Si uite ca patoloaga mi-a zis ca daca e sa fie ceva de naspa organismul refuza de mult sarcina. Si uite ca nu a refuzat-o. Deci e clar. D-zeu are alte planuri cu mine. am deja cred.... ca nu reusesc sa tin cont.....9 sapt de sarcina. Pe 1 martie ar fi DPN. Ce pot sa spun? Nu reusesc sa ma bucur pana nu ajung la morfologica. Sa speram ca va fi totul bine. Nu contenesc sa ma rog la D-zeu ca daca tot mi l-a dat.....sa fie sanatos...in ciuda tratamentului facut. Sper sa reusesc sa ma descurc. As fi ipocrita sa nu recunosc ca sunt foarte speriata ptr ce ma asteapta. Cu 2 copii deja asa de mici...da, sunt foarte speriata.Sper sa ma ajute D-zeu sa-i cresc asa cum minunata mea mama ne-a crescut pe toti. Cam atat......sper ca nu am fost logoroica. Va pup.

Ps: Michelle, scz ca nu ti-am raspuns...vazusem mes destuld e tarziu..faceam mancare. Pup

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput