**Buburuze de 2009 in actiune (24)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata.....ai va ...revin eu cand va veni cheful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare!
Haideti la !
Cris-pe unde esti?Cum mai e terorici?Ati mai fost la plaja?
Ema-daca bei o cafea poate iti vine cheful!Sau vrei perfuzabila?Hai ca dau si de-aia.Ce face Dariusica?
V-am citit insa nu am mai scris ptr ca am avut o perioada fff stresanta-v-am mai zis ca ne-am apucat de construit casa si trebuie sa fac rost de bani si...........va dati seama!
Anna-distractie placuta in Germania la nasit si sa-ti incarci bateriile!Am vazut si costumasul ptr nasicul mic-f frumos.
Yioanna-la multi ani ptr Stefi-scuze de intarziere.Am vazut pozele-tare frumoasa locatia!
Lavi-ce face Raresut?V-am vazut in poze la aniversarea norutei-mi-a placut tare mult tinuta ta.Si Raresut-un frumos scump ca de obicei!
Adinuta-ca rarut si tu pe aici!Ce face Razvanel?Am vazut poze cu el-ce tare ca stati la curte si se joaca cu iepurasii......
Danami-nu stiu cat lapte ar trebui sa pape Bubu dar si al meu papa tot cam la fel.
Carina -la multi ani cu intarziere,sa fii sanatoasa si fericita!Offf ce te mai chinui si tu noptile! la Mariuta!
Picky-citesc mereu cu placere despre progresele pucai-e o isteata si o frumoasa.Imi pare rau de problemele cu ai tai!Of ce scumpa e cresa........
Alice-multa bafta la scoala de soferi!Nu-i asa ca ti place sa sofezi?Eu eram innebunita la inceput-as fi condus nonstop. la scumpica Nataly.
Mada-felicitari ptr nota obtinuta!eu am scaun de masa ptr Andutu dar sa stii ca o parte mananca stand in scaun si o parte umbland prin casa-se mai plimba mai vine sa ia o lingurita apoi iar se plimba.Scuanul e f util ca il tinem cu noi la masa cand mancam noi-altfel ar fi trebuit sa-l tin in brate-acum tu decizi cat de util va e sau nu ca am inteles ca Maria sta cuminte cand mananca.
Am scris din amintiri asa ca daca am omis ceva .

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

AM revenit cu forte destul de proaspete dupa un week=end cam lipsit de somn. Nu stiu ce are dar sta treaza cu orele si chiar daca reuseste sa adoarma se zbate in somn pana se trezeste.

Alic, imi pare rau ca si voi aveti probleme cu somnul. E super naspa.

Cris, eu tot incerc sa rezist dar de la 4 luni tot prost doarme noaptea. Si nici macar nu pot sa zic ca mananca noaptea. Pe la 8 luni si-a mai revenit si parca acum e la apogeu. Sper sa nu fie si mai rau ca atunci cred ca nu mai dormim nimic.

Mada,

Dana, macar cu somnul stati bine. Maria papa cam asa
- 7 - 200 lapte nan 3
- 11 - 60-150 fructe cu cereale si biscu
- 14 - 200-250 mancare de ceva legume cu carnita. Partea groasa.
- 18 - 130 iaurt cu fructe/cereale sau combinat
- 22- 140-200 lapte nan cu 2 cupe cereale

Yoanna, super faine pozele de la ziua Stefaniei. Ati fost foarte frumoase voi gagicile. Unde ati tinut-o? Am vazut-o si pe Lavinia cu rares. Foarte frumosi si ei.

SImina, imi pare rau ca te chinui sa scoti bani din piatra seaca. Sper sa treceti cu bine si de aceasta perioada. Ce mai face Razvan? Voi cati dinti aveti?

Mada, felicitari pentru nota.

Va

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Am uitat sa zic ca am trimis poze noi pe mail-ul comun.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salutare!

Da ce faceti fetele,de e asa slaba miscarea? cine vorbeste!!!

Offf,la noi ploua de vreo juma de ora,urat tare.Sincer,m-am cam saturat de vremea asta de rahat,daaaar,asta este,nu ne putem noi pune cu cel de sus.

Ieri,am fost la soacramea,cica,ne-a chemat la gratar,si ea a pus gratarul,iar noi si cumnatamea,carnosu',offff Doamne....
A inceput toata sa se miorlaiasca cand l-a vazut pe Razvan,si ea si cumnatamea,imi venea sa le sparg capu'.
L-a luat pe Razvan de manuta si a iesit la poarta sa se laude ea .ca ce nepot frumos are,a uitat naroada cand ma facea albie de porci,acum de ce ii este drag ca doar a iesit din mine?...dar, ma rog...asta este.
Ideea este ca,dupa ce l-a afisat pe la toate babornitele care erau la radio sant,copilul meu s-a deochiat.Mi-am dat seama ca asta ar fi abia pe la ora 4 azi noapte,cand efectiv nu se mai oprea din plans indiferent ce i-as fi facut.M-am apucat si i-am descantat si toti carbunii s-au dus la fundul canii semn ca a fost foaaarte deochiat mititelul.Nu va puteti imagina cam ce a fost la gura mea,legat de soacramea si de cardul ei de babe .Pe la 4 juma copilul meu dormea adanc si astfel m-am putut si eu odihni.

Razvan e un nazdravan,face de-a minuni de ma doare capul.Uitati AICI cata treaba avea el cu ghiveciul,iar nebuna de maicasa,in loc sa-l ia de acolo,il pozeaza.Acum nu ar fi o problema ca face mizerie,dar pe langa faptul ca a rupt o frunza,a vrut sa pape pamant.

La capitolul dinti stam cam la fel.Incisivii laterali au iesit,acum sta sa sparga (daca nu cunva a si spart ca nu ma lasa sa ma uit) un incisiv central.

eumada felicitari de nota
cris da pe unde esti mama,vai,sa nu-mi zici ca ai fost la plaja ca mor de inima
yioanna_s moaaaama ce faaaain,ce tare e poza ASTA.

Nu mai pot de somn asa ca va pe toate si am fugit langa soata.Noapte buna!Pa! pa!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Simina, multumesc de rasuns
Carina , cam tot asa papa si Bubu pana acum o sapt dar nu mai manca bine bime deloc si acum ca am redus nr de mese la 4 si vad ca si-a revenit. am vazut pozele cu Maria, are niste ochisori asa frumosi
Adina ,off tare nasol cu soacrele astea, eu multumesc lui DD am avut noroc cu a mea, nu-mi face figuri deloc, e super de treaba. am vazut pozele cu Razvanel nazdravanul

Cris tu pe unde bantui draga mea?

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
ptr toata gasca!
Cris-unde esti????????
Sunt cam adormita din cauza la vremea asta........

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici si a mea in fruntea tuturormi-a mancat noptile,si acuma se ia cu mine in gura si ce e la boticul ei,nici 10 mari nu ma spala

La Multe Lunite Maia sa cresti mare si frumoasa

dana cica la varsta asta ar fi ideal ca cantitatea de laptic consumata sa fie undeva la 500 ml/zi,dar nu e o regula
yioanna ce de populatie super atmosferasi stefania a fost o mica printesicacu un tort tare si multeeeeeeee jucariimai mami,dar e posibil asa ceva??? http://picasaweb.google.com/yioanna/1706101Anisor#5484959812057156002 fata la peleul gol ???
emooooo cauta bine cheful si apari la interval ca altfel
simina suntem bine,multam de intrebaredar la plagja nu ne-am mai dus ca eram pe tratament si asteptam sa scapam de rosul ala in gat si acum ne pregatim de vaccinul de 1 anisor ca joi mi-o inteapa si abea apoi vedem iar de ceva gustarica de nisiphai,capul sus ca usor-usor vin si banutii si terminati casutaia uiteeeeeeeee nu papa nisipul?????????si ce ii mai place pe calutsi ce tare e faza cu olita se pare ca are nevoie de toata inspiratia ca sa faca fabrice ceva acolo
adina si la noi azi e tare uratdar bine ca nu mai ploua,cunosc partea cu "uite ce nepot/a am si ce stie sa faca.." cu toate ca numai tu ca parinte ai toate meritele..e bine ca ai depistat cauza si a dormit puiul intr-un final..mai mami,daca tu nu ai timp sa mai sapi pamantul de la flori,te ajuta razvaneltrimitem si un pe gingiuta sa iasa mai repede dintisorul
dana eu pe acasa cu treaba gramada si nesomn la greu,dar sa ma tin bine ca or sa urmeze si nopti mai nasoale dupa ce-i fac vaccinul
simina multam de cafeluta chiar am nevoie ca parca-s

....asa ca ofer trabuce[jamica] si vouguefum] ca perfuzoicele sunt toate ale mele

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Noi am avut o perioada mai "ghinionista", Vladut a cazut cu fata de asfalt saptamana trecuta si si-a julit nasul si fruntea (Alerga spre niste floricele si mima ca le miroase cu capul pe spate si bufff...), apoi la vreo doua zile dormea cu mine in pat, m-a sarit si desi am simtit si am vrut cand adoarme sa trec la margine am adormit, si mi-a cazut din pat si uite asa s-a mai ales cu o vanataie in frunte Eu sunt f obosita si sambata am pierdut 3 lucruri, un cercel de la ureche, niste protectii pt colturi pe care tocmai le cumparasem si cu care nu am mai ajuns acasa si palaria lui fi-miu, noroc ca palaria si coltarele le-am gasit, imi cazusera la un prieten in masina, dar cercelul inca-l mai caut.

Vladut stie primul lui cantecel pe care-l canta toata ziua , de fapt nu stie decat primul cuvant "bate" din catecelul "Bate vantul frunzele", dar e simpatic ca merge la orga si apasa pe clape si canta "baaa-te" cu ritm

Legat de drumul spre Germania, am facut aseara un calcul cu sotul, sunt 24 ore de mers continuu, Noi am hotarat sa facem drumul in 4 zile, cate 6 ore pe zi, cu plecare la 4-5 dimineata ca sa mai doarma Vladut in masina, astfel incat sa nu fie prea mare chin drumul. Sper sa ne descurcam bine.

Ioana, am vazut pozele, ati avut o petrecere pe cinste, iar Stefi a aratat ca o printesa . Pup si pe Rareselul si Lavi
Simina, bafta cu casuta, cred ca ti-e greu, dar merita efortul Ai pus poze cu Razvanel? ca eu nu le-am vazut
Carina, este o dulce Maria, si are niste ochi Am vazut ca-i place tare mult sa citeasca povesti Imi pare rau de noptile nedormite cum trebuie si te inteleg, acum nici pana acum nu a avut nicio noapte cu mai putin de 3 treziri
Cris, sper sa treaca repede gatuletul lui Miru si sa mergeti la plaja, ca acum vine vremea buna. Imi pare rau ca doarme prost, poate o fi vreun dintisor
Iry, voi pe unde sunteti?
Emo, cat mai stai in Romania?
Dana, ma bucur ca si-a revenit fata cu papa
Adina, nu te mai enerva, lasa soacra si viziteaz-o cat mai rar. Pup baieteul frumusel.

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

anna offfffff mititelulun sa treaca mai repede bubacred ca e un dulce cum canta el;gatuletul a trecut,multamacum ne pregatim ca gaina la taiat de vaccin..e tare greu cu copii la drum ca se plictisesc repede,sa ma vad pe mine ca pe 6 iulie plecam la bucuresti si avem o gramada de treaba pe acolo,adica alergatura cu masinanu stiu cata rabdara o sa aiba pitica sa mai stea in scaun si nici eu cu nervii ca mai nou face scandal la druma invatat-o masa-mare sa o ia din scaun si sa o gadile in cur pentru orice moft...deja ma ia cu dureri de cap

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput