**Buburuze de 2009 in actiune (24)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Maria a avut din nou o noapte alba. De la 2 la 4.30 de abia ce adormea la loc ca se si trezea urland. La 4.30 am zis ca poate i-o fi foame de cand e treaza si i-am facut un biberon de lapte ca doar a dormi. Dar nu si s-a trezit la 5.45 apoi la 6.45, 7.45 si 8.45 final, cu chinul de readormire. Cred ca era obosita si ea ca acum imi doarme deja de o ora si sper sa mai doarma inca una sa recupereze ca deja are cearcane. SI a fost si tare maraita credca de la oboseala. Si cea mai mare problema e ca nu stiu ce are. Dinti nu se intrevad . Deci ma innebuneste.

Yoanna, Cris, Emanouela, multumesc mult de urari.

Picky, eu zic ca e foarte bine ca iti lauzi puiul. Asta e si normal. Felicitari pentru realizari si cu problemutele nu dispera ca stii ca totul trece.

Cris, te inteleg cu noptile nedormite. Dupa ce ca de la 4 luni doarme rau a inceput sa-si revina nitel pe la 8 si dupa roseola asta doarme asa de rau ca nu se mai poate. macar innainte se trezea si readormea la loc chiar daca dormea 40 de minute, acum daca cumva readoarme e pentru 5 minute si ne tine treji cu orele noaptea.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ema, ce ma bucur sa aud ca alapteaza sper ca acum e si cantitate si calitate; am admirat-o ca a avut ambitie si nu s-a lasat! transmite-le te rog salutari!
cum merge cu scoala? eu am iesit cu 22 de la legislatie si de maine intru la traseu mi se par cam precipitate lucrurile...

Cris, pe bune ca ma faci sa-ti trimit un vin negru productie proprie...poate te saturi si tu odata si-odata
ps: gagelul din poza e un nepot a unei amice...taare a mai curtat-o, dar fiica-mea nu prea a avut ochi pentru el

Carina, cam asa si Naty, azi-noapte m-a tocait de m-a innebunit...si a plans saracaaa...dar ea e in plina eruptie dentara si o pun pe baza asta, desi nu prea pot sa-i controlez gingiutele...

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

LA MULTI ANI CARINA!!!! acuze de intarziere dar abia acum am reusit sa intru

Alic, am vizionat si eu pozele cu Naty, e o dulcica
Carina, Cris multumesc pt raspunsurile legate de mancare , prea multe griji nu mi-as face daca ar fi si ea putin mai impanata dar ea la 1an si aproape 2 luni are doar 8,5kgsi daca mai slabeste iar cred ca intru in depresie

gata s-a trezit, revin mai pe seara, va doresc un wkd placut

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna mamici cu pici terorici

iar am avut trezirea data la 5 si un pic,asa ca dau si eu ceva mai tarziu,perfuzonessoaicele sunt ale mele,voua va dau trabuce si vougue

carina nu e musai sa se vada dintisorii,multa rabdare de otel(ca asta e mai durabil decat fierul) ca sa treceti peste perioada asta si sa iasa dintisorul cu pricina mai repede
alic iti tin pumnii sa te vedem cu permisul in buzunar si acolo sa ramanaia sa te vad eu pe tine cum vi la mare cu vinul alace sa fac daca sunt in pofte de...,iar pentru naty a nostra,un pupic mare sa nu o mai chinuie dintisorii
dana ia lassa tu depresia aia acolo in banca ei si sa nu te prind ca o atingi nici macar cu-n deget tu tine cont ca bubulina ta a fost mai bolnavioara si e normal sa nu ia asa mult in greutate ca a mea,asa ca pune mana si fi increzatoare ca o sa recupereze mai incolo in greutate si toate bolile or sa o ocoleasca cand o mai creste

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna fetele...nu am avut timp de forum ca am citit cate ceva intre Eva,mancare,plimbari de ore intregi in p[arc,..am luat noua dau de baut ,prajituri si ce mai vreti voi....
Picky imi pare rau ca la tine familia e pe bani.tu i-ai ajutat..trebuiau sa te ajute.....la mine e altfel....bravo pentru stefi....
Carina imi pare rau...rau tare de nopti nedormite..eva mea are program de bebe..mananca la trei ore....doar cate 100 ml dar macar nu plange....e cuminte si intelegatoare.din toata saracia..ii iau scaun de masa Evei ca nu am de ales.Sunt damblagita tare de tot.....ma doare capul si mi-e somn tot timpul.
va pup.
Cris tu ca de obicei...cea mai tare....e..tineretea asta....
pup buburuzele...sanatoase sa fie ca la greutate....si eva mea a slabit..avea 11.300 are 10.500 dar merge...deci nu stiu daca sa ma ingrijorez.are 76 cm inaltime....si e tare poznasa.asa ca inainte cu arme si bagaje fetele.....multi pupoi ca pupici sunt pentru cei mici

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

ia sa va vad la o ,perfuzoaice,trabuce si vougue...pe unde umblati,ai????

Fi-mea s-a damblagit..s-a trezit la 3 si ceva dimineata si abea la 5 cand s-acracanat de ziua a binevoit sa se culcesi acum doar ce neam trezit cu totii
mada felicitari pentru notace dai de baute??eu vreau tarie..unde fata atat tinerete?ca atunci aveam si eu mai multa tigla pe casa,acuma au mai ramas oleaca de samanta pe ici-colo

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

hello

Mada , felicitari pt nota ,

Carina imi pare rau ca aveti pb cu somnul, la noi e singurul capitol la cer stam bine, se culca pe la 21-21.30 si pana la 7 nu mai am treaba cu ea

Alic ce ai facut la traseu? dai de baut?

Cris, pai daca tu te plangi de tinerete.... eu ma ascund sub masa

Bubu papa cam asa:
7- 200ml lapta cu 2 cupe de cereale
12 - o banana cu 1/2 iaurt si 3-4 biscuiti
17 - ciorbita/supa cu carne si paine
21 - 200ml lapta cu 2 cupe de cereale
intre mese pufuleti, covrigi, paine, biscuiti

nu bea cam putin lapte? chiar nu mai stiu cam cat ar trebui sa bea la varsta ei.

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

moaaama ce chiulangioaice sunteti azi ( cine vb ) dar la noi azi e tati acasa si mai sta si el cu Bubu si am mai mult timp liber, se vede nu ? ma duc sa culc galusca cu nu a vrut sa doarma la pranz si e chiara de somn desi as mai tine-o treaza vreo ora dar nu mai rezista

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

hello

am sa va pov pe scurt despre partyul de sambata...a tinut tp cu noi a fost super bn cald,copii multi si fff cuminti.am avut 20 pers +6 copii.cadourile au fost f dragute multe jucarii dar si haine,scaun de masina de la nasi.am taiat si motul putin doar asa k nu scoatezi cureaua k nu e cazul
pun si poze doar k astept sa se incarce

revin

mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

am pus pozele
http://picasaweb.google.com/yioanna/1706101Anisor#
http://picasaweb.google.com/yioanna/PartyStefania1An#

mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

Mergi la inceput