**Buburuze de 2009 in actiune (24)**
Raspunsuri - Pagina 4
carinablanca spune:
Ola fetele,
Stefania Sa cresti mare si sanatoasa si sa iti bucuri parintii!
SI mie . Dau de baut si de mancat la toata lumea!!!!!
Eumana, felicitari pentru primele cuvinte cu sens ale Evei
Adina, sper sa iasa dintii cat mai repede si fara durere.
Lavinia, imi pare rau ca aveti o perioada proasta. Nu stiu daca tii minte ca scriam si eu cat de data peste cap e Maria dupa fiecare vaccin. Cam 2 saptamani e mai miorlaita si nu mananca. Nu dispera. O sa vezi ca va fi mai bine. Noi, cu caldurile astea ne-am plimbat dupa 6 seara si pana pe la 8 si cel mai mult in parcul de copii. Voi pe unde mergeti? Poate reusim sa ne vedem.
Cris, . Asa sper si eu sa fie de la caldura ca daca tot asa continua am zile cand am impresia ca dau in depresie .
Reby_iri, felicitari si voua pentru primii pasi. Cam asa face si Maria.
Daniella, drum bun si distractie placuta. Foarte faine pozele.
DanaMi, nu stiu daca ai citit ce scriam mai inainte dar tocmai de asta ma plangeam si eu. A mea bebelusa de abia mai papa. SIngura masa cat de cat ok este cea de dimi cand papa lapte 200-220. APoi vin fructele unde a fost cand a papat doar 30 si cu putin lapte dupa si max 100 inn ultima perioada. La pranz mai mananca in jur de 200. Iaurtul de la 18 asa 100-130 iar seara daca baga 150 sunt super vesela. SI eu ii bag cereale in tot ce se poayte sa stiu ca are ceva in ea.
Va pupam si noapte buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
yioanna_s spune:
multumim fetelor de urari dorim la fel si voua si bb vostri.multi pupici de la noi
la multi ani carina sa fii iubyta(de ce nu esti in lista?)
nu raspund k is pe fuga ma trage soata de mana
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
Picky_toto spune:
Salutare, scriu repede ca ma duc la somn..am culcat fata si aveam putina treaba la pc..A.sa ca am intrat sa arunc un ochi si pe aici ...
La multi ani Stefania
La multi ani Carina
Sanatate multa bebeilor bolnaviori si refacere rapida celor care au facut vaccinul
Cris, Anna, Lavinia, Reby (nu am uitat pe nimeni sper) va multumesc ptr incurajari, asa este Reby, e foarte scump....asta este, e greu dar ne vom descurca...acum trebuie sa-mi fac timp sa merg sa ma pun pe lista de asteptare la gradinita is pser ca pana la 2, 5 ani cand vreau sa o dau, sa scape de pampers...acum suntem la capt ca nu mai prea vrea sa faca pipi si kk la olita...dar de cerut, cere, dupa ce a facut in pampers...cu suntete"aaaa" si incercandu-si sa-si dea hainutele jos...
Am vazut ca va pregatiti de vacanta....va urez vreme frumoasa si sa va distrati de minune......
Sa mai ma laud si eu putin cu puca mea...creste, creste si iar creste...pe zi ce trece ma uimeste...intelege tot ce-i spun, numai ca e mai greu cu vorbitul...vrea in curte, ii zic ca daca isi aduce incaltarile o las afara..si ea se duce dupa incaltari, vrea papica, imi aduce barbita...are chef de curatenie, se duce si ia matura si farasul si matura, se spala singurica pe burtica, pe dintisori(aia 2 de jos si 2 care au binevoit sa-si faca aparitia, cei de sus), papa singurica iaurtelul cu lingurita...si asa mult ii place, fredoneaza melodiile ei preferate, urla si se pune boticul cand nu-i faci pe plac, sau cand ii psui ca nu are voie acel lucru, urca singurica scarile, bineinteles ca are pe cineva in spatele ei..ii place sa se joace cu copii, e prima care ii ia de manuta si se plimba cu ei, se joaca is singurica uc bebei si ii pune sa danseze, ii pune sa se pupe intre ei (tare comica e cand face acest lucru) le da sa pape(toti bebei sunt mozoliti de mancarica) le da sa bea apa, are un bebe preferat"bebe mic" uc care face nani, merge la plimbare si nu se desparte de el mai deloc, isi piaptana paru, isi sterge masuta dupa ce a papat si multe altel...
De mancat, manaca ff bine, paroape orice mancarica de legume, supica, carnita, iaurtel de fructe, branzica dulce, fructe(strugui fara samburi, cirese, pepene rosu, piersici..iar para, marul nu prea mai e pe placul ei)bea si laptic si mai papa si tatzi...
Cand ajung acasa ...si aude usa, incepe "mama-mama" si da sa planga...
Noi cuvinte in vocabularul ei?! "ana, aici(numai ca nu-l pronunta bine)opa, bau(ca zi de zi joaca bau-bau) da, na, da-te (mai mult un gest) si multe silabe...de trebuie sa bughisesti ce vrea sa zica...
Noaptea doarme mai mult cu noi in pat, mai vrea si tatzi, mai baga si degetelul in gurita(suzeta nu o mai vrea de la 10 lunite)
Acum sper ca nu va deranjeaza ca m-am laudat atat....dar na' des nu mai intru....asa ca trebuie sa-mi laud minunea, nu? cioara isi lauda puii...
Merg acum sa ma bag la somn , maine iar o zi de munca ...
ps: scuzati greselile dar is in graba...
Va pup pe toate si pe buburuze si va urez un weekend placut, cu soare nu asa puternic...
Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea
alic spune:
Picky, bravo pentru Stefi care se pare ca e fetita mareee de-acum...ce harnicuta este fetita mamei
Lavi, ma bucur ca esti pe-aici
Ema, zici c-ai facut beuta cu cumatra-ta? acu cat ma poti...
ea si bebelul ce fac?
am vazut poze foarte frumoase, avem bebei meseriasi
va pupam pe toate, fara exceptie si fara nominalizare
poze mai nouate, pentru doritoare...http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/1Anisor#5484031441293433794
si despre noi numai de bine, Naty e un mic catel muscator ...voi patit asa ceva?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cris_82 spune:
neata mamici cu piti terorici
mai fetelor,eu nu-mi mai revin din oboseala..a avut fi-mea vreo 2-3 nopti in care nu stiu daca am dormit 5 ore adunate si alea,iar in timpul zilei terorista notorie..asa ca nu ma injurati daca intru mai tarzior sau doar de 2 ori pe zi
dar hai sa va servesc cu cate o ,perfuzonessoaice(ramo hai intra cu DEX-ul ala o data),trabuce si vougue
lavi multam pentru cafeluta de ieri
ema macar ne-ai oprit si noua sda gustam ce-ai baut tu,sau esti chitroasa??
anna stii ca peste tot am auzit ca dupa ce au implinit 1 anisor mai toti puii s-au imbolnavit de cine stie ce si au avut stari de neliste???acum a inceput si a meainteresant,nu??
adina infractoareoooooooooo lasa sa vezi tu ce alae valuri batranetii am sa fac eu pana la 5 dimineata te voi zgaltaitare de tot[;-)))],dar eu nu o sa va povestesc ce am facut eu cand m-am imbatat
iry si ca sa nu-mi iau bataia de rigoare,sa pun reteta de blat
-6 oua(galbenusurile se freaca separat,iar allbusurile se bat spuma cu mixerul si 1 plic de praf de copt pana se face tare)
-1 cana zahar care se pune peste albusurile batute si se mai bate inca putin
-1 ceasca ulei care se pune peste albusurile batute spuma cu zahar
-coaja de lamaie si portocala taiata marunt si frecata cu putin zahar
-faina,cat sa iasa ca o smantana groasa,si la urma se amesteca si cu galbenusurile
se unge cu ulei forma sau tava,se pudreaza cu faina si se toarna compozitia,dupa care se da la cuptor.Nu ai voie sa deschizi usa o cuptorului o juma de ora,numai daca nu cumva ti-a luat foc bucataria ,se incearca cu o scobitoare daca e facut blatul,si se scoate din tava cat este cald
cuscra ce de fetite la petrecere..asta asa de burlacie,nu???se vede ca a fost o precere pe cinste,iar giner-miu cel mai tareexact cu ai zis tu o sa iasa,numai ca tin sa precizez ca atunci cand va fi lovit in freza, o sa aiba inspiratie mai bunadistractie placuta la munte si poate ai semnal pe acolo sa ne auzim dimineta la o tigara
dana nu te ingrijora ca nici a mea care era o foarteeee mare mancacioasa,cuma nu mai mananca decat 2-3 mese pe zi si alea cu dureri de cap,ideea e sa ii dai apa la discretie ca sa o hidratezi si sa vezi ca o sa fie bine,dr. mi-a zis ca e din cauza caldurii si sa nu-mi fac problemeaaaaaaa,si intre mese am inceput sa-i las mai mult timp..adica vreo 5-6 oresi vad ca ne intelegem de minune
carina La Multi ani,sa fi sanatoasa si fericita si iubita de toti..nu stiam ca e ziua ta...valeu lasa depresia pentru altii ca nu e buna deloc
picky cred ca e tare dulce stefiisi ce multe a invatatdeja ai o adevarata domnidoara si un real ajutor la treaba se pare
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
cris_82 spune:
alic am vazut-o pe naty ce cocheta esi sa mor daca inteleg cum sta ea incaltataa mea se pune in cur si trage de sosete cu disperara si nu se lasa pana ce nu le scoate si apoi le suge ,si ma rog..cine e gagiul din poza???
emanouela spune:
neata
normal ca ti-am pastrat crissss....limonada...ca sa nu patesti ca mine
sunt bine alic...bebe creste si e un mumos, ea se simpe ft bine in noua postura...eu am beut, ea mai putin ca alapteaza
picky
carina poi de ce nu zici mai mama sa te trecem in listuta ca sa te felicitam in timp real....
cris_82 spune:
fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pai cu limonada ma tratezi???chitroasoooooooooo..sau stii cumva ca azi e zi de shoppinfg si eu sunt sofer ca tati e pe teren cu treaba..dar puteai macar sa imi lasi pentru diseara si mie olaca de alcool ca sa ma simt si eu bine..
emanouela spune:
deseara 2 pahare de vin rosu....unul pt tine si unul pt soata si dupaaaaaaaaaaaaa tre sa ne ancoram ft ft bineeeeeeeee
cris_82 spune:
eh,asa parca mai vi de acasa