**Buburuze de 2009 in actiune (24)**
Raspunsuri - Pagina 7
Simina1980 spune:
Anna-uf saracutul Vladut! mare sa treaca!
Cris-tinem pumnii sa nu doara vaccinul!
Niste poze mai noute(si cu marea):http://picasaweb.google.com/simina.cretu/10Luni?feat=directlink
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
salutare
simina si merci de cafea dar nu asta e problema, ci vremea....e cald, soare si cu ceva nori dar o presiune mareeee care mie imi da o lene fantastica ...mai nou suntem sub cod galben...deci e explicabil. Darius e bine, creste si e smecher...mai nou face cu manuta pa pa....si bolboroseste el acolo un ba pa sau bea pa...intentia conteaza
cris vine cheful o data cu vremea stabila...deci cica mai e pana atunci...voi ce faceti mandrelor? in afara de nopti albe
ano mai stau....pe 16 iul pleaca soata de acolo spre Romania, pe 23 seara plecam spre mare, soare si la cris sa ne faca pizza si poate si munte, dupa, la inceputul lui aug taiem motul lui Darius si 10 - 12 aug plecam spre Belgia. voi cand plecati? si pe unde vreti sa va opriti...macar daca va opriti sa vedeti si ceva cat despre Vladut in masinaaa....eu zic ca ii va placea teribil, probl e de caldura si soare....ca si aer cond nu e ft recomandat in masina unde e si copilas. lovitul...of of....de aia nici nu vreau sa mai aud de dormit cu el in pat...chiar de el dormea linistit, aveam mom in care ma trezeam speriata si saream pt ca aveam senzatia ca aluneca pe langa mine.
carinablanca spune:
Buna fetelor,
SI la noi e o vreme urata de azi din zori si nu am iesit azi inca afara. Sa vedem daca se imbuneaza pe mai tarziu. Maria a dormit mai bine azi noapte cu doar cateva treziri dupa care a dormit relativ repede asa ca sunt fresh. Acum doarme de amiaza. De la o vreme a inceput sa isi lungesca somnul asta la o ora jumate sau chiar 2. Insa mi se pare ca la 6 nu mai vrea sa doarma si nu stiu totusi cum sa fac ca mi se pare ca nu rezista cu un singur somn.
Adina, super pozele. Imi pare rau ca ai probleme cu socrela.
Dana, multumim de aprecieri. Refritor la mese si eu m-am gandit sa reduc dar nu realizez nimic ca papa si mai putin si pe deasupra nu ne incadram cu somnicul si mesele.
Anna, imi pare rau ca Vladut a facut buff si de toate celelalte problemute. Multumim de aprecieri la pozici .
SImina, super faine pozele. Ce bine de voi ca aveti marea aproape.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
alic spune:
buna fetelor!
am intrat sa va salut, am adormit-o pe Naty si ma pun cu burta pe carte pana la 6, ca la 6.30 conduc din nou...sa vedem ce-o sa iasa
Simina, sa stii ca nu astept sofatul cu foarte multa nerabdare, e o incalceala in capul meuu...dar sa speram ca-mi revin si ma fac fata descurcareata
am vazut pozele, ai o frumusete de baiat , i-as fi dat un anisor si ceva, dar vad ca mai aveti pana la mot..
super pozele cu mare..ce mi-era mie dor, acu de-a binelea...unde e plaja aceea? arata f bine
Cris, s-aveti bafta cu vaccinul!
Ana, pupam Vladutul! si Naty are un zbenghi de toata frumusetea fix in frunte
Yoanna, faine poze si dulcica sarbatorita! cred ca ati cheltuit ceva, dar na..o data in viata tundem motatii, nu?
Ema, tie nu-ti prieste aerul de iasi, bag seama
Elena, cum l-ai descantat? bine c-a trecut; si pe mine ma sperie episoadele de plans fara oprire
de naty ce sa va zic..decat ca-i o obraznicatura si-o smecheruta fara seaman...nu ma asculta deloc...da-i dulcica foc e tot cap de serie la dintisori, nici nu le mai stiu numarul, cred ca 12 sau 13 sunt la numar
vrem la mareee....
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cris_82 spune:
simina si ce-i mai place la mare
ema pai ce sa facem???crestem si facem numai prostii cat sa imi fac abonament din ala periculos la aia de la Londaapropos,sper ca nu vrei si pizza vegetariana ca sa stii ca aicea creste numai carne[:d]
carinasi la mine s-ai lungit somnul de la 1 ora la 3 oresi nu stiu de ce..ca la 3:30 dimineata da trezireasi se frichine langa noi pana se cracaneaza de ziua si apoi doarme ca soldatul in front cum apuca..respectiv cu bucile la nasul nostru si cu picioarele in coastele noastre
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
lavinia.p spune:
Buna dragele mele!Imi lipsiti tare mult ca de obicei si nu am mai putut sta deoparte si musai sa va scriu!
Eu sunt iara suparata, cred ca Rareselul e din nou bolnavior dupamasa mergem la dr sa vedem.Eu am fost racita zilele astea si cred ca a luat din nou de la mine, nush ca mi-a facut febra aseara 38 si a si tusit umpic azi noapte si a avut mucisori...acuma pot fi si ceva maselute, vom vedea ce zice dr.Sa ne tineti pumnii.In rest e ok, merge deja si in casa, ca pana acuma nu vroia numai afara sa mearga in casa se dadea in 4 labute.Am fost sambata la petrecere la Stefi si a fost super fain, ne-am simtit f bine toti trei, cuscra multumim de tratatie si sa-mi traiasca noruta sa fie sanatoasa si voi pe langa ea, a fost o dulceata...mama da ce as mai manca o felie de tort macara fost delicios!
Si acuma sa raspund rapid pana doarme piticotul mic:
Daniella bine ca ai mai intrat pe la noi, distractie placuta la munte si multi pupici la Denis, am vizionat pozici frumoasese vede ca ati avut o petrecere frumoasa
Iry voi ce mai faceti? Pupicei la Rebecuta si la mami bineinteles
DanaMI si noi avem probleme cu mancarea, nici Rares nu se mai omoara cu ea, asta dupa ce el era un mancau si jumatate...in schimb bea laptic f bine, cam 750 ml pe zi plus ce mai ia din branzica, cereale. Au fost zile cand trebuia sa-i bag fortat prima lingura in gura, ca apoi sa accepte, ca daca era dupa el nu ar fi mancat nimic ci doar ar fi baut lapte ca si cand era sugar, acuma umpic ne-am mai revenit dar tot sunt zile cand bag cu forta prima lingurita. Va si multa sanatate la Bubu, cum stati cu varicela? A trecut?
Carinascuze de intarziere, dar iti doresc din suflet un sincer La Multi Ani, cu multa sanatate si numai impliniri.Noi cand au fost caldurile alea si cand vor mai veni mergem in parcul verde si ne intindem o paturica pe iarba la umbra vre-unui pom si stam pe acolo, mai patrulam, mai umplam in 4 labute, dar in Orasel n-am fost pe canicula aia ca mi se pare ca e prea populat si parca mai cald ca si in parcul asta verde...mi-ar placea mult sa ne intalnim.Va
Pickyai fata mare deja, bravo Stefi, e o satisfactie imensa cand ii vezi ca fac atatea si cum stiu ei sa faca una alta.Rareselul meu nu face atatea, e f lenes, dar si cate face ma copleseste, cand am fost bolnava zilele astea si am stat prin pat, venea si vroia sa-mi dea pusi(el care niciodata nu da pusi la nimeni) si isi punea caputul pe mine ca si cum m-ar imbratisa, zici ca stia ca ceva nu e ok, sunt tare dulci.Va pe amandoua!
Alic o scumpa ca de obicei, am vizionat pozicile cu Naty care e o dulceata si o frumoasa, n-am cuvinte,o adevarata printesa.Iti trimit azi si o poza pt albumul de 1 an, dc faci si aici la bubu pune-ne si pe noi.Va dulce de tot!
Criscum stati cu dormitul? Imi pare rau ca nu te-ai odihnit stiu si eu cum e..si eu trecusem cu cateva luni in urma prin asta, efectiv am dat in depresie...sper sa treaca repede starea asta de agitatie a lui tero mic si sa va lase sa dormiti noaptea.Multi pupici si odihneste-te cand poti!{pup]icei multi!
Carinavad ca si voi ati avut probleme cu somnul, imi pare rau...sper sa treaca cat mai repede si la voi, culca-te cu Maria cand doarme de amiaza, eu asa fac si te mai refaci umpic.Am vizionat pozici cu voi mama ce dulce e Maria, ce ochisori dementiali are si ce-i mai place ei in piscina... apropo piscina e de la Real? Parca in revista de Real am vazut si avea pret bun, oare mai gasesc si eu? fetele.
Alictin pumnii sa iasa repede dintisorii si maselutele la printesica si sa nu o doara rau...a si bafta cu condusul, te dai apoi la intrecere cu Ema
Madaam vazut pozicile cu micuta pupacioasa, doamne da ce scumpa e cum stie ea sa dea pusii...si noi va trimitem multi multi icei!
DanaMinush cat lapte trebuie sa bea la varsta asta, dupa cum am mai zis la capitolul lapte noi stam f bine, dc nu uit intreb azi pediatra sa vad ce zice ea
Cuscra am vazut pozicile de la petrecere si de la strad cu Stefi ce faine sunt..chiar ca a tinut vremea cu noi sambata si ce ma bucur a fost o vreme la fel de frumoasa ca si noruta mea...pun si eu pozicile de pe aparatul meu de la party imediat.
Hai ca trimit una bucata de carnat, sa nu va fie greu sa-l digerati, desi nimeni nu a mai dat unul demult...apoi revin cu partea a doua si cu pozici cu noi si de la petrecerea lui Stefi
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
lavinia.p spune:
Si cum am mai zios am revenit cu partea a doua :
Simina chiar m-am gandit la voi, bine ca ai aparut si ca sunteti bine. Multumim de complimente esti o draguta ca de obicei, am admirat si eu pozicile cu Andutu si cu voi la mare, e un scum, are niste ochisori superbi, sunt negri sau caprui inchis? Spor la construit casa si sa reusiti sa o terminati cat de repede si sa obtineti banii necesari.Va dulce!
Carina multumim
Adina te inteleg perfect cum sta treaba cu soacra si cumnata, si la noi e la fel dar eu am si un cumnat care face cat inca o soacra HORRORRRR
Simina multam de cafea, a fost delicioasa
Cris iti dai seama ca mi-a dus cuscra, noruta la strand cu fofo goala, Rares e foarte gelos de pe acuma, numai nu a zis nimic ca doar a fost ziua ei...cuscra vezi ca ti-o de la ginericu , stii tu ca mai nou vb f tare si raspicat, oare de ce?
Annaofff saracutul Vladut, imi pare tare rau ca s-a lovit, pupicei dulci sa treaca vanataile si julitura iar tie oboseala...chiar nu ne-ai mai zis cum au iesit analizele ca ziceai ca le mai repeti....sper sa gasesti si cercelusul cat de repede...de pe acuma va doresc drum bun spre Germania si distractie placuta acolo. Bravo Vladut si pt primul cantecel, cerd ca e un scump.Multi de la noi!
Cristinem pumnii pt vaccinul de joi si drum bun la Bucuresti...pana la urma at cumparat vaccinul sau l-ati primit gratuit? Care-l faceti?
Carinama bucur ca sunteti mai bine cu somnul, asa-i ce vreme urata e la Oradea? m-am saturat de atatea ploi.rares are un singur somn pe zi si e f ok, de la 2.30 pana pe la 17.30 uneori chiar 18. Ne trezim la 10 sau 10.30, iar seara ne culcam pe la 22-22.30.Noaptea nu se trezeste numai spre dimi la 6.30 cand pleaca tata`su, bea lapticul iar apoi somn din nou pana pe la 10-10.30.
Alicmoama ce de dintisori, sa iasa toti fara dureri!
Gata s-a trezit si piticotul tre sa merg la el.Va las pozici mai noi cu Rareselul si de la petrecerea lui Stefi!
Va pup pe toate si pe toti teroricii!
Ptrecere Stefi
Pozici noi cu Rareselul meu
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
carinablanca spune:
Cris, si Maria are nopti in care imi sta treaza de la 3 la 5. Se tot foieste in pat, atipeste 5 min si iar se trezeste si urla dupa noi si apoi in cele din urma adoarme. In general langa mine in patul mare ca dupa laptele de dimi isi continua somnuil acolo. Dar ziua ea dormea 30-40 min ca abia reuseam sa mananc si eu ceva si acum se super cu 1-2 ore. si mai are chiar acum cam 30 de minute somn. Fara asta nu rezista pana diseara si i-ar fi somn pe la 7,30.
Lavinia, tinem pumnii sa fie bine Rareselul. Si felicitari pentru mersul singurel si in casa. Multumesc de felicitari si de aprecieri la adresa Mariei. Sper sa reusim sa ne vedem.
Piscina e de la Real si a fost la 25 de lei. Super ok preul avand in vedere ca aceeasi la Carrefour era 37.
Referitor la somn, si Maria se tresete in mod normal in jur de 6 sa pape laptele si api mai baga un somn. Initial dormea pana pe la 10 ca si azi , dar in mod interesant cand are nopti zbuciumate doarme doar pana pe la 8,30-9. Apoi mai baga un somn de pe la 12-13 de 1-2 ore si neaparat mai e nevoie pe la 18 de inca30 de minute. probabil cand mai creste ajungem si noi ca voi.
Am vazut si pozicile cu voi si dupa cum spuneam sunteti niste frumosi, o familie superba.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
DanaMi spune:
hello gagici
scriu putin pe sarite ca ma asteapta soata sa-i fac paste si sincer nu prea am chef , dar ii fac
Bubu e bine mai are cateva cojite dar nu ies cu ea pana nu-i cad toate , cred ca pe sambata o sa fie marea ieseasla
Cris, ce faci mama ti vii in bucuresti cand vin eu la mare? noi venim pe 4 iulie si stam pana pe 9 terorista si mamica
Lavi multa sanatate, sper sa nu fie nimic serios vazut pozici
Simina, am vazut pozicile cu una bucata flacau frumos
Alic , la tine am vazut una bucata zanica
Eu am fost astazi la control la gineco pt ca din pacate am pierdut acum 2 saptamani o sarcina si sa vadem ce e pe acolo dar pt ca era mica s-a eliminat bine si nu a mai fost nevoie de chiuretaj si nu sunt probleme asa ca nu ne ramane de facut decat sa muncim incontinuare
gata, mi-a expirat timpul
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici,
in sfarsit a dirmit fi-mea la ea in patut,tot cu o trezire azi noapte pe la 1 si putin ca sa vada daca tine vrajeala,dar am aburit-o repedein schimb,cand s-a dus al meu la baie de dimineata la 6 mai avea putin si darama casaasa ca sunt treaza de mult..
...asaa a haideti la o ,perfuzoaice ,trabuce si vougue
lavi ati fost la dr.???cum e raresul??ce v-a dat pentru mucisori??multa sanatate sa treaca repede raceala si sa va faceti bineaceeasi problema cu mancarea am avut si noi vreo 2-3 zile,dardr. a spus sa nu ma impacientez..multe lichide,mesela ore mai distantate si cat papa asta e,cand i s-o face foame o sa ceara singurele super ideea cu patura in parc la iarba verde ..am cumparat vaccinul(pentaxim) ca se pare ca nu am incotro,dar ror-ul sa il faca bunica ca pe asta nu-l mai cumparam vazut si pozicile...superbeeeeeeeeeeeeeeesi ce bine le sta impreuna la pici
carina offfff ,sper sa scapati de perioada asta obositoareai sa vezi ca atunci cand mariuca o sa mearga bine in picioare si o sa capete interes pentru dezastru,o sa ai mai mult timp pentru tine
dana cum au iesit pastele??ma bucur ca bubu e mai bine,inca putin si ati scapatpai vin eu la bucuresti,dar nu stau decat o zi pana-mi rezolva treaba ca pe urma vin acasaimi pare tare raunu am stiut:(] poate asa a fost sa fie si data viitoare o sa fie cu noroc
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor