**Buburuze de 2009 in actiune (24)**
Raspunsuri - Pagina 16
reby-iry spune:
ce sa-i fac cuscra daca e capoasa?face numai tampenii,nu vrea sa-mi doarma,sa manance,nu stiu ce vrea,poate i-o fi dor de fitoo ca nu la mai vazut de muult!
reby,printesa lui mami
yioanna_s spune:
la multe lunite bb care au mai adaugat o lunita la palmares
stefania mea e mult mai cuminte ...se culca la 21-22:30 max,dar ii dau nurofen,novocalmin si gel la gingiute prea multe.am gasit si ritualul criis facem baitza urmata de un masaj extra lung de 10min cu crema si apoi ink unul dupa ce ne imbracam...tine slava DD,cat nu se sh..a iesti si dintele 2 in 28,iar azi cel de sus...unul dupa altul nu-mi vine sa cred..in rest e o iubareata mik.am inceput sa o las la soacra cate 2 h de 3 ori pe saptam si azi a fost prima zi,s-a descurcat de minune e o cuminte si nici nu mi-a simtit lipsa...iar seara se intalneste cu verisori ei la parc si e o ploaie de imbratisari,pupicuri si ff jucausi..pe scurt asta facem mai nou.maine mergem la gratare la ferma,abia astept sa pap slanina prajita pe paine cu ceapa...trimit la toata lumea...
stefania e innebunita dupa animalute in special caii si puii..toata ziua doar asta o auzi..."caii,cain(cainele)puii...(mai nou il striga pe tata" OVI")
azi i-a luat tata sau pestisori si pasarea zebra australiana,e o draguta,si a adus iepurasul de la ferma a fost totpita cand le-a vazut de dragul lor nici sa pape nu a mai vrut, acum are sarcina sa le dea de papa dimineata
mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
reby-iry spune:
neata mamici!sunt treaza de la 3 jumatate nu pot sa dormsi sunt chiauna,cred ca din cauza caldurii...
yoana-ce frumos ca ai unde lasa bebita,te invidiez pe bune.Verisorii sunt de varsta ei?offf saracuta,ce ti-e si cu dintii astia!fata sa-i iasa urmatorii dintisorii fara dureri;baga si tu cateva poze cu noile achizitii
cris-hai la datorie,te astept cu cafeauaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
reby,printesa lui mami
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,perfuzoaice ,trabuce si vougue fum]
mada felicitari pentru primii pasi
ema a fot super la botez,distractie la mixim si am ajuns aseara acasa la 22:10iar copila a dormit bustean pana la 6
carina ma bucur ca aveti nopti mai linistite
iry faina pui cat vrea d-na cocapana se face ca o smantana al naibii de groasa,dar care totusi sa curga nu sa stea bat in bolieri am avut alt program,iar azi plec cu mandruta si cumnata pe la magazine ..asa ca pentru seminte trebuie sa-mi rezerv alte ocaziituuuuuuuuuuuuuu,ia lasa bucinelele la fata ca vin la tine
yioanna daca i-au iesit dintisorii si nu mai aveti nopti agitate,poti sa-i opresti nurofenul si celalalteai sa vezi ca acuma o sa fie mai linistita ca deja aveti 2 noi dintisori
iry ce patisi maica????pune mana si baga somn,ce ..esti cu capul???eu as mai fi dormit cateva ore,dar d-soara vrea gadi-gadi in curulici
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Raportam inca o noapte super. Problema e insa acum cu adormitul ca ne chinuim sa o leganam 1-2 ore in urlete pana adoarme. oricum mi se pare mai bine asa decat sa ne tot trezim noaptea. Dar parca am sta si noi putin linistiti seara. Probabil e doar o etapa si o sa treaca si asta.
Yoanna, felicitari pentru dintisori.!! SI noi asteptam dar nu cred totusi ca ies inca.
Pupici tuturor.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
cris_82 spune:
carina lasa ca usor-usor o a treaca si perioada asta si o sa vezi ce tititza cuminte foc o sa ai
pe unde umblati fetelor ?????
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Am revenit pe inserat.
Cris,
Nu am recuperat ci doar am citit in mare, asa printre picaturi.
Sa va mai povestesc despre noi
Ca si un bilant al Mariei la 10 luni ar fi
- 8,700 kg si 73 cm (se pare ca a stagnat in inaltime dar a pus mult mai bine in greutate mancaua lui mami)
- face la olita caca si pisu o data max de 2 ori pe zi cand reusesc eu sa prind momentul
- nu avem nici un dinte si nici nu stiu cand va iesi. Dar maine mergem la pediatra ca vreau sa o rog sa se uite la buricul ei ca mi se pare ca e tot mai iesit in exterior si o rog sa se uite si la gingii sa isi dea cu parerea
- nu mai vrea de nici o culoare sa stea pe jos ci numai in picioare. Vine la mine si ma prinde de deget si ma trage sa ne plimbam fie in casa fie afara. Cred ca e cea mai obositoare perioada din acest punct de vedere. Dar stiu ca va trece in curand ca Maria a inceput sa isi de-a drumul singura de la canapea sau fotolii tot mai des si face cam 2-3 metri singura si nesustinuta. Sta foarte bine nesprijinita si se ridica singura de jos sau se coboara si tot asa.
- face tai-tai, bravo (asta mai rar), imi arata unde e becul daca o intreb, face ca iepurasul si ca si calutul (cum i-am aratat eu ca fac aceste animale dintr-o carticica cu poze de animale pe care o citim de multe ori pe zi)
- a inceput sa ma poarte de colo colo prin casa sau pe afara aratandu-mi ce vrea cu degetul. Ea arata si face ihhhhhhh si eu trebuie sa o iau incolo sau sa ii dau ce vrea ca altfel urmeaza crize
-danseaza si ea timid pe muzica
- mananca tare bine in ultima vreme, lucru de care sunt foarte bucuroasa ca e tare bine sa dai mancare unui copil care deschide
gura.
- cu somnul e mai bine de vreo 3 zile cam asa doar ca ii ia si 2 ore sa adoarma seara. Dar e mai bine decat sa ma tina treaza 2-3 ore noaptea. Azi a adormit in 5 minute. Probabil ca stia ca vreau sa stau pe DC. Sper sa nu fie cealalta varianta cu trezitul noaptea ca de abia ce mi-am revenit din oboseala.
Cam astea sunt noutatile noastre.
Pupici
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
yioanna_s spune:
a fost super bn azi,ne-am bronzat putin si stefania a fost o cuminte toata ziua,pe ea am tinut-o la umbra pana dupa 17...
carina:felicitari pt progresesper sa ne dai vesti bn de la dr.
cris:UAU,dar ce matinale sunteti fetelor......tero mik profita la max de u.nu sh,chiar nu sh ce sa zic.am zis sa mai iasa si al 2 lea de sus si dupa gata....ma gandesc la ce mi-ai zis
reby:da,draga mea de putin tp insa profit de ajutorul soacrei si acum o fac la max.pai ala mare are 1.7l si cel mik 8 l.mi-ai dat o idee cu pozele k chiar nu le-am facut ink
mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
emanouela spune:
neata
fetili eu va cam parasesc pt o perioada de timp....azi am de umblat sa fac dosarul iar joi dau ex la sala si-s cam bata...tre sa citesc
v-am pupat
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici,
eu sunt cam jumulita de fi-mea ca de la 3:20 avea chef de joaca asa ca o sa folosesc perfuzabilelesi voua va las ,trabuce si vougue ..
carina pai ai tititza mare si in curand o sa mearga singurica bag seamasi progresati nu glugacum a fost azi noapte??a dormit??
yioanna la cat de tero e ma mir ca nu ma tine numai in treziri si terorism
ema tinem pumnii pentru joi,si sa te vad cum vi la mare sa dai de beute