**Buburuze de 2009 in actiune (24)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

maimuta asta sectoricioasa era treaza de la 6 iar acum a capitulat..in schimb,a dormit toata noaptea

simina hai lasati
ema a mea inca sparge cu pufuleti,ar manca o punga odata daca pune mana pe ealasa fata ca tu fugi inapoi in belgia si scapi..eu faceam aseara calcule peste calcule..si ma gandeam ca odata cu tva-ul marit si scaderile la indemnizatii,pe aceleasi cheltuieli o sa zboare din portofel cu 300 ron mai mult

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

ce faceti mai fetelor??aicea tuna si fulgera de zor si picura atat cat sa ma enerveze ca am spalat o masina si nu pot sa o intind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

buna gagicile!uite-ma si pe mine pe aici
simina-nu am loc nici de el si nici nu prea mai stau pe acasa ca e timpul f frumos si mergem cand la baie,cand sooomn la greu ca sunt terminata,cand pe la magazine;
cris- si uite ca am vrut sa-ti spun ceva si am uitatrevin eu cu inca o postare,ca,cred ca sa trezit fetita si eu sunt chioara de somn,noroc ca e sotul acasa si mai sta pik cu ea.
ema-nu te-ai mai gandit la partenerul tau de suferinta cat ai fost in romania dar mai ai pik si o sa-ti amintesti si de mn
a plecat ana-mama,ca nu mai stiu nik de ea? fetele

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

cred ca a plecat,stiu ca facea 4 zile numai pe drum...zi,zi ce vrei sa-mi spui??

Mergi la inceput

chiulangioaicelorrrrrrrrrrrrrr....haideti la o ,perfuzoaice ,trabuce si vougue

La Multe Lunite inainte Aidan Gabrielsa cresti mare si voinic puiule

ia sa va vad cum apareti la interval ca dupa ora 13 nu mai pot sa stau la barfa,plec la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Am venit la cafea........m-am trezit ca a trecut avionu` care stropeste de tantari si vrummmmmm prin fata geamului....si io vrum.........direct la cafea.Eva si-a revenit pe deplin,e in plina forma....iar maica-mea saraca ca am dus-o doua zile acolo e varza...
A FACUT PRIMII PASIIIIIIIIII SINGURICAAAAAAAAAAAAAA
s-a dus la catel sa-l traga de coada si urechi dar catelul care e de fapt un caine lup de vreo 15 ani..a plecat repede ca stia ce-l asteapta.Cam astea-s noutatile.....si a inceput sa se incalte singura.ma rog...incearca...stangu in dreptu`...plus ca vrea la oala....se uita spre ea cand ii vine sa faca kk si incepe sa se inroseasca ...da` nu mai apuca sa faca pe ea ca pampersu` e mai aproape.

va pup.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
sunt cam zombie....am adormit tarziu, m-a frecat ficiormiu, is drepti de la 6....deci toate bune
distractie placuta cris si multam de cofee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Nu am mai reusit sa intru din lipsa de timp si oboseala totala. De 2 nopti insa Maria doarme mult mai bine si parca m-am mai odihnit si eu. dar dinti tot nu avem. In schimb papa farte bine. Asa fain e sa ii dai sa manance la un copil care deschide gura si nu bagi cu forta in el. Sper sa o tina tot asa.

Sper ca sunteti toate bine impreuna cu buburuzele.

Pupici

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

buna gagici!
cris-uite ca mi-am amintittu mi-ai scris mie reteta de blat dar la cat de pricepuuta sunt cn stie ce bolovan de blat fac,scrie-mi si mie o aproximatie la faina ,te rog ca suunt duuuuuuuusa rau;
cum mai e timpul la maare?ati mai fost la plaja cu semintee departe de voi?

ieri am fost la baita dupa ce am postat mesajul si cand am venit eram ruupta de somn,de aceea nu ti-am mai scris;
de cand ma chinui sa fac niste poze si uit mereu aparatul,ce sa fac daca sunt ?
azi reby sa trezit la ora 5 dimineata,deci te-am luat cuscracum vede lumina se trezeste,daca nu trag jaluzelele e Jaaale si la noi e o caldura de moori si nu poti sa dormi decat cu geamul deschisacum nu vrea sa doarma i-am bagat 2 palmute la cur si vad ca se joaca cu leptopul ei,sa vedem si cat o tine
carinablanca-si eu am avut probleme cu mancarea cu reby ca nu vroia sa manance si i-am dat cu forta,ca tot nu vroia,si am citit pe un site ca sa nu obligi copilul sa pape cand nu vrea ca el se naste cu instinctul acela puternic de supravietuire si stie el cand ii este foame si nu am mai fortat-o si uite ca a fost bn;bn ca la prima lingurita ii dau mereu kam cu forta sa vada ce mancare e,ca ia intoarce capul de fitze dar asta e altceva...
ma duc...ca mi-a facut reby o prajituricafetele

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

cuscra...5 ora germaniei, 6 ora romaniei...deci nu m-ai luat....iar pocnesti fata peste cur???? eeeeeeeeeeee, te-am notat sa stii

Mergi la inceput