**Buburuze de 2009 in actiune (24)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

yoana dace e de la dintisori incearca sa ii dai nurofen inainte de nani, o calmeaza....si eu fac la fel....insa sa nu faci asta pe perioada lunga....eu de ex cand am noapte agitata din partea lui, a doua zi ma uit la gingii...daca vad ca sta sa iasa, e clar, dintele il agita si ii dau nurofen timp de 3 seri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ema:asa e draga mea,din pacate i-am dat destul de des si consider k acum nu-si mai face efectul cum ar trebui....ieri np i-a iesit al 2 lea dintisor deaceea a fost asa de agitata si nervoasa...suferinda de ea..eu nu sunt obisnuita cu ea asa si poate k nu o inteleg cum ar trebui in seara asta la 9 si un pic a adormit si ink doarme

asa de mare ajutor mi-ati fost

mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

mi-a facut sectorista bucata iarsa mor de nu cred ca e caninul ala care nu mai iese odata,dar parca nu sunt asa de obositaobisnuinta cred ca-si spune cuvantul

La Multe Lunite inainte Filip sacresti mare si voinic

ema fataaaaaaaaaaaaa,ce bestiuta fomista ai
yioanna offffff mititca,ce chin cu dintisoriicum a fost noaptea asta??

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

neata mandrelor
yoana da, e posibil sa fie si asta, sa nu fii tu obisnuita cu ea asa ...iti dai seama ca e destul de dureros pt ei....... fata si-i dorim dintisori si maselute nedureroase
cris...daaaa....mananca de sparge cateodata....ma mir cum de nu se face dondonel. vreau sa iti zic ca i s-a acrit de pufuleti....nu mai mananca cum manca ....sa stii ca obisnuinta isi spune cuvantul....inainte sa vin in Rom stii ce nopti zbuciumate aveam...ajunsesem la un moment data sa imi fie suficiente 5 ore de somn....si alea pe bucati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Nu am intrat ieri ca am fost la cumparaturi ptr casa-parchet,usi,gresie,faianta.Ca doar de azi se scumpesc si am zis sa facem o mica economie totusi.
Yioanna- la fetita sa nu o mai doara dintisorii!Verisoara mea i-a dat fetitei ei fenobarbital la doar 1 luna sptr icter asa ca vad ca mai multi pediatri recomanda acest medicament.Poate ca nu e chiar asa cum il vedem noi-poate chiar ptr perioade scurte e bun ca-i mai linisteste pe micuti ca doar au nevoie si de odihna.
Cris,Ema-sunt de acord cu voi ca la un moment dat intervine obisnuinta-dar si ce repede ne obisnuim cu binele.............o noapte fara treziri si deja ne-am obisnuit.
Ema-pai poate e bine ca i s-a acrit de pufuleti ca la 1 euro punga in Belgia
Reby-
Mada-deci a iesit si nr 2?Felicitari!
Lavi-ce faceti?
Anna-sa inteleg ca ati plecat spre Germania?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna fetele.Eva si-a revenit e iar guritza mea cea vesela si jucausa.are doi dinti mici..abia iesiti si musca cu ei.hatz hatz.azi m-a muscat de nas.o mai doare dar mai putin si doarme de rupe...recupereaza.ea e tare vesela si jucausa..a plans ca a durut-o.si ma gandesc cat de tare a putut sa o doara...BIATA DE EA.Voi ce mai afceti?da si noi cu pufuletii...e innebunita baga cate cinci in gura.Si haleste de rupe cam tot ce prinde iarasi...nu vrea lapte,de ce?voi ce stiti de refuzul laptelui?cate 100 ml mai bea de doua trei ori pe zi,si atat si nici 100 ca de multe ori bea 60ml...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salut gagici!

hop si eu dupa o lunga absenta.De miercurea trecuta nu am avut internet.Au fost furtunile alea groaznice,nu am avut curent vreo 3 zile,iar cand l-a dat nu aveam internet,am crezut ca inebunesc ...pana azi.

Oooo da ce active ati fost,abia astept sa citesc din urma dupa ce culc piticutul.
Razvanel al meu a inceput sa mearga singurel.Se descurca destul de bine,face 3-4 pasi dupa care cade,se ridica si merge mai departe,parca e o ratusca.Ne-a mai iesit si un dintuc,incisiv central,avem 5 .

Cam atat,am sa mai scriu dupa ce citesc din urma.
maaaaaareeee la toate!!!!!!!!!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,avem si perfuzoaice pentru doritoare,trabuce de calitate superioara si vougue (care o asteapta pe cuscra-mea

ema uite ca usor-usor o sa se duca si la tine noptile pierdute si o sa te intorci in belgica cu baiat mare numai bun de insuratoare
simina si astia cu scumpirile lorbine macar ca le-ati luat si cand o fi timp le puneti voi
mada hihihihi,ai o mica capsatoaresi eu am trecut printr-o scurta perioada incare-mi refuza laptele,dar si papicao sa vezi ca o sa reveniti in scurt timp la pofta de manacre de dinainte
adina auuuuuuuuuuuu,ce urat a foat pe la voifelicitari pentru primii pasi si pentru noul dintisor

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!!!!!
Ce faceti?Ce putina activitate pe aici....offf......
Cris-cred ca tie ti se datoreaza in cea mai mare masura faptul ca acest topic mai exista.
Adina-of ce nasol....fara curent 3 zile??hai ca fara internet nu-i asa o problema dar fara curent .Si noi tot 5 dintuci avem si cred ca iese al 6 lea ca prea baga tot in gurita.Felicitari ptr mersul singurel!Andutu nu vrea sa plece singurel,ii e frica ,prefera sa se lase jos si sa plece de-a busilea(e expert la mersul in 4 labute).
Mada-am citit pe undeva ca se intampla la unii copii la 9-10 luni sa nu le mai placa laptele dar e doar o perioada.
Alic cu bebic Natalic voi nu mai ziceti nimic?Cum merge scoala de soferi?
Picky-voi cum mai sunteti?
Alexa-ce fac zuzele?
Lavi-sper ca sunteti bine!
Andreea-ce mai face Cezara?
Reby-sa intelegem ca mai e inca cumnatu la voi si nu ai loc la calculator?
Daniela-tot la munte sunteti?Ce mai face Denis?
Carina-ce face Mariuta?
Ema- inveti ptr scoala de soferi?
Hai ca va astept la sueta!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

neata
simina normal ca e bine ca i s-a acrit de pufuletiiiiii....ca nu aveam chef sa umplu masina cu pufuleti la plecare...mai invat, cu lipsa de chef dar mai invat. poate sapt viit dau ex la sala...sa vad ce zice instructorul
cris daaaaaaaaaaaaaa....de undeee....momentan am nopti dormite, traiasca mama....ca tot se trezeste...asta e, intra el in normalitate, sperrrrrrrrr
ma uit ce e in tara si ma ia plansul dar mi se ridica si tensiunea ...si mi se face o greata!!!!!!!...Doamne fereste

Mergi la inceput