**Buburuze de 2009 in actiune (24)**
Raspunsuri - Pagina 17
Simina1980 spune:
Neata fetele!
Va salut doar ca am sunt tare stresata si nu ma prea pot concentra!
Poate mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
reby-iry spune:
salut gagici mici cu pici terorici
intru si eu pik sa va salut ca acum am culcat maimutika,tocmai am venit cu ea de la magazinul rusesc de unde mi-am luat o inghetata ca in romania,va e aaaa?????
ne mai da si noua D-zeu ploaie ca ne-am saturat de a-tata canicula,offf ca ce bn mai e,ploua cu galeata...
cris-pei sa stii ca sunt cu capul ca ma gandesc la tot felul de tampenii
yoana-i-auzi ce bn ca ai verisori de varsta feteilavinia ce mai face,pe unde mai chiuleste?
carina-pei in scurt timp va merge,bv ei,reby a mea prefera 4 labute decat sa mearga
cuscra-bafta la examen!stiu eu ca-l ei,ca am cuscra desteapta,deci te asteptam cu bautura
simina-tu ce ai patit de esti supi? fata sa treaca perioada asta.
elena_adina spune:
Of,of,of,greu mai intru si eu pe aici!!!
Salut!
Eu inrtu iar ca sa ma plang.Razvan e bolnavut,face kk moale de sambata.Am fost la doctor si a zis ca e de la un microb luat din apa (i-am mai dat apa dela robinet,mama rea ce sunt).Mi-a zis sa-i dau Smecta jumatate de plic pe zi si ceai de menta.Acum si-a mai revenit,mananca mai bine si e bine dispus.
Fug ca s-a auzit un zgomot maaaare la pampers !
la toate
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"
emanouela spune:
ce bine ca aveti o parere asa buna despre mineeeeee
sarumana cris ...dau dau...sa iau si dau
cuscrela asa fetita, uite asa se gandeste despre cuscra...si asa invat-o si pe Reby sa gandeasca despre soacra
adina eu nu pot decat sa te cert...fetita, daca ramai in pana de apa plata ia si fierbe aia de la robinet si apoi raceste-o...nici pt noi nu e buna, ce sa mai zic de ei...fa-i si mucilagiu de orez si lichide la greu...dar asta stii...pupam si micul kkcios
si acu sa ma apuc de injurat....sa te fereasca sfantul ca in Romania sa ai ceva de rezolvat te iau nerviiiiiiiiii....frateeeeeeeeee, juma de Iasi am batut...si nu e suficient asta....la CEC Iasi lucreaza niste scroafe notorii, cu diploma...o mare de oameni, 3 ghisee CASA si doar 1 functiona ca sa nu mai zic ca se miscau in reluare......cam asta fu ziua mea, dar mi-am luat sandalute, ca sa nu plang de nervi
va
cris_82 spune:
eu doar ce am culcat sectoriciul si acum am trecut la recuperat ca maine sunt plecata teleleu-tanase la bucurestideci,toata ziua nu-s acasa..
simina dar ce ai patit mama?cin' mi te-a suparat ca vin acus si sa vezi ce scatoalce isi ia pe coajaia mai bina zi tu ce face baiatul
iry upssss,acum ma apuc sa vad care-i problema cu semnatura,sarumanastf cu inghetata ta cu tot..vrei a ma omori cu zile la ora asta????
adina offff pui mic kk-iossi nici o analiza nu v-a facut???pupam dulce baiatul sa treaca perioada bolnaviora
ema fata,stii faza aia cu 5 insi care sapa la un sant???2 da la tarnacop si 3 se invart pe acolo ca ...in caldare si fluiera???asa si cu birocratia asta romaneascasi cred ca ne mai ia vreo 20 de ani sa dam semne ca avem oleaca de bun simt..deci,nu te mai stresa ca faci riduri si mai bine pune mana si arata-ne saldalele ca sa ne clatim oleaca ochii la ceva frumos
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
elena_adina spune:
Intru si eu sa va spun noapte buna!
emanuela - stiu,merit batuta si batuta rau,asa ca tac din gura si ma ascund .
Hihihi,si eu mi-am cumparat azi sandalute si geanta de aia mare ca sa-mi incapa toate hondrobelele pe care le car dupa mine,imi sunt asa de dragiiii,abia astept sa le inoiesc.
cris - ooo distractie placuta la Bucuresti
la toate!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"
cris_82 spune:
adina pai si le ti blat???pune aicea sa ne clatim si noi ochiul..eheheeee,de unde atata distractie??am o zi de tot cacao mainesa-mi iau bon de ordine la facultate,sa ma duc la sediu ilink,sa merg la otopeni sa-mi las cumnata,apoi sa ma intalnesc cu elena(sunt in shopping) si iar la facultate ca probabil mi-o fi venit randul sa-mi ridic diplomele(bag si licenta) si abea apoi acasa...si numai pe drum pana la bucuresti fac cam 6 ore..sexy rauca sa nu mai zic ca de cate ori am aterizat la bucuresti ne-am pierdut
lavinia.p spune:
Buna dragele mele, suntem si noi pe aici, doar ca nu sunt intr-o dispozitie tocmai buna, am avut o saptamana nasoala rau, bineinteles au grija altii sa ma faca sa simt ca traiesc.Ieri a fost f bine, ne-a scos tata la strand, n-am mai fost demult toti trei undeva din cauza faptului ca el lucreaza non stop si duminica sa ne putem plati datoriile acumulate cand a fost el fara servici...dar asta este mergem mai departe cu bune cu rele...azi m-a suparat f rau soata....
Va pupam si eu si Rareselul pe tate si pe bubu din dotare!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
neata fetelor,
va las ,perfuzabile cu ness ,trabuce si vougue ...ca eu ma pregatesc sa decolez
lavi imi pare rau sa aud ca esti supi ce,nu au loc de fundul tau restul???ignora-i si vezi de raresul cred ca si sotul e stresat din aceleasi cauze ca si tine si obosit si uite asa ajungeti sa va ciondaniti..imcearca sa tratezi situatiile cu diplomatie la o cafea dimineata sau seara dupa ce culcati baiatul si ai sa vezi ca o sa fie bine