**Buburuze de 2009 in actiune (24)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

voi ca voi,dar sacacii vecini???

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Dana

Noi am avut iarasi o noapte destul de grea. Saraca s-a invartit si m-a tot trezit de pe la 12 si apoi la 2 s-a trezit de tot si am dat-o cu dentinox si apoi i-am dat si nurofen si a adormit la mine pe burta pe la 3. Apoi trezire la 5 si la 7. Dupa masa de la 7 a mai dormit ea dar foarte chinuita. Si se vede ca inca nu ies dintisorii asa ca ne mai chinuim.

Yoanna, ms de info. SI noi mergeam la Paleu dar la celalalt restaurant. O sa mergem si noi la Coliba lui Horea cand se mai incalzeste. Sa treaza cat mai repede temperatura.

Cris, imi pare rau ca ati avut si voi o noapte grea.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici,

in sfarsit am trecut din nou la vechiul program,adica somn toata noaptea si la 7 trezirea..moamaaaaaaaaaa si ce bine mai e

asa ca...avem pentru toata lumea,inclusiv perfuzabile,trabuce la discretie si vougue

carina sper din suflet sa vina si la voi noptile dormite pe de-a-ntregul,ca tare bine mai esi trimitem un pupic pe gingiuta sa apara mai repede zana aia maseloasa sa isi faca datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Cris-multumim de cafea!Ma bucur ca Miru doarme toata noaptea din nou;stiu ce bine e-si eu sunt obisnuita sa doarma Andu toata noaptea si ma resimt f tare cand se intampla sa aiba treziri nocturne.
Carina-ce te mai chinui cu Mariuta cu dormitul noaptea....las ca o sa treaca si perioada asta si o sa iasa dintisorii si o sa scapati.
Yioanna-chiar f frumoasa locatia unde ati facut petrecerea...o si ce bine a ales Stefi....
Lavi-ce faceti?sper ca nu te-a mai suparat nimeni!Ce face Rareselul?
Mada-felicitari ptr primul dintisor!La noi la cateva zile a iesit si al doilea!tinem pumnii sa iasa usor urmatorii!Ati luat scaun de masa?
Ema- f tare faza cu oul!Si Andutu are un ou de lemn si ii place sa se joace cu el-daca-l intrebi unde e oul se duce si il aduce.
Hai ca va pup si va urez o saptamana frumoasa!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza fetele.....Eva a facut ieri 39 si a stat asatoata noaptea.....abia dimi a cedat...e la 37.5....a plans.....doamne cat a urlat..toata noaptea.....gingia e umflata si se linistea cu suzeta rece...din congelator....of doamne...dintii astia...Da am luat scaun de la litaf 2 in 1 sunt extrem de multumita de el...e solid desi de plastic....si foarte stabil......noroc ca aseara era si mama la mine...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutare gagici
cris mi-e mila de ei dar mi se rupe sufletul de mine...ai scapat e, de stat noaptea treaba...norocoaso
simina lui Darius tre sa ii dau cand sta la masa cate ceva sa-i capteze atentia si sa stea linistit sa pape...daca nu are nimic interesant, incepe sa se ridice in scaun, sa dea din maini, sa isi bage mainile in mancare si sa mozoleasca tot....fara sa duca si la gura...pt ca daca ar duce si la gura sa pepe nu as avea nimic impotriva...asa ca am gasit acel ou...in rest nu il intereseaza...are pasiune pt o carte muzicala cu animalute...se strica de ras cand o vede...la fel si tie, o sapt cat mai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna gagicile! Cam slabuta activitatea pe la noi...sunteti la afara? Noi am avut un weekend plin, desi sambata a fost f urat afara, a plouat de dimi pana seara si am suferit amandoi ca nu am putut iesi, dar seara a venit cuscra cu noruta la noi si a fost super fain, ne-am simtit super!
Crismultam de cafea, un deliciu ca de obicei.Rareselul e bine slava Domnului, inca n-a puscat gingia la maseluta ci doar e f umflata...pup dulce bucuta intepata si inrosita sa treaca repede si sa nu o doara!...chiar cum e acuma a mai trecut roseata si intaritura?
Madafelicitari pt primul dinte, sa iasa toti fara dureri..multam de ospat
Nicuratze
La multe lunite Darius besti mica sa fii sanatos, fericit si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata(scuze de intarziere)
Carinaimi pare rau pt noptile nedormite, multa putere si sa treaca repede oboseala, pup dulce si pe Maria sa iasa odata dintisorii aia
Cuscrasi noi ne-am simtit bine cu voi, iar Rares merge tot mai bine de cand a vazut-o pe Stefi...va pupam si ne vedem diseara!
La multi ani DanaMi imi cer scuze de intarziere dar iti urez din suflet multa sanatate, fericire, impliniri sa-ti traiasca si bubulina si sa va bucurati de ea si bb2 sa vina cat mai repede. dulci!
Crisma bucur ca ati revenit la sentimente mai bune, ma bucur ca si-a revenit teroriciul cu somnul
Siminamultumim de intrebare, Rareselul e bine, merge din ce in ce mai bine, doar cu atentia stam cam prost si nu vrea sa faca cum zic eu, nu vrea sa-mi arate nimic, nu si pace...sper ca o fi ok cu el Cat despre neamuri, incerc sa nu mai bag in seama asta pana la urmatorul conflict.Pupicei dulci la voi!
Madaimi pare rau ca a facut pitica febra sper ca acuma sunteti mai bine, sper sa iasa repede dintii si la voi icei!
Va pup gagicile, fug sa termin curatenia pana nu se trezeste piticotul!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

eu facusi ingheta de 2 feluri..una de portocale,si una de lamaie

simina cred ca e un scump cand se joaca cu oul
mada un pe gingiuta sa iasa mai repede dintisorii si sa folositi cu placere scaunul
ema hihihihi..sper ca la noapte sa se repete figura
lavi da,e mult mai binecrezi ca a mea percuteaza de cate ori o strig???in nici un caz..numai daca nu cumva e rost de haleala si ii ajunge mirosul de mancare in nas sau e vorba ca o duc afara la joacain rest raspunde cand are ea chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Cris, Ema, Carina, Lavi va fetelor si va multumesc din suflet pt urari , nu am putut sa intru ieri pt ca am avut o tura de musafiri la mama si pe la ora 20 cand am venit acasa am avut tura a 2-a care s-a terminat pe la 2

Cris dau acum si de si si tot ce vreti, se pune ? Bubu e bine, doar ca stii cum e la noi, nici o sapt fara boala, de azi e mucioasa

Ma bag la somn ca sunt rupta, le am si pe fetele fratelui meu la mine toata saptamana, am noroc ca sunt cumintele nu prea fac prostioare dar sunt totusi copii ( una are 4 ani si cealalta 6 ) si ma solicita , asa ca nu stiu cand mai apuc sa intru

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

LA MULTI ANISORI INAINTE SCUMPUL MEU NEPOTEL DARIUS !!!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI SA -TI FIE VIATA PLINA DOAR DE BUCURII

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput