**Buburuze de 2009 in actiune (24)**
Raspunsuri - Pagina 12
yioanna_s spune:
la multi ani DARIUS STEFAN sa cresti mare mare si tot la fel de chipes sa sh inebuni fetele...si bucura parinti
Anaela sa aveti parte de un copil sanatos,destept si frumos foc..bucurati-va de el..felicitari mamico!!!
la multi ani celor ce poarta numele de PETRU si PAVEL
(la multi ani tata sa fii sanatos sa poti sa-ti vezi nepoata crescand)
mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
yioanna_s spune:
buna fetele
am facut di noi vaccinul de 1 anisor si slava DD nu a facut reactie adversa.are 75 cm si 8100 g(putin,nu?)
carina:imi pare rau de np agitate si stefania mea e la fel din pacate de 0 luna nu mai sh cum sa o iau cand trebuie sa o culc...iti doresc mmm rabdare si odihna
cris:la fel si u ...draga mea ,tot am vrut sa te intreb de "n" ori :cum de mai ai atata rabdare in bucatarie la aragaz...eu am inceput sa fug de el k de...bau bau...te admir sa sh.pupam teroristul mic si posnas
cuscra:felicitari ginerica pt mers,am vazut k esti tot mai barbat la mers,bv!ei ,na cuscra u nu vezi k te bagi in seama degeaba,nu are ochi si cap decat pt stefania,lasa-l draga sa-i mai treaca omului dragostea s'apoi sa vezi u k -o sa-ti bagi vata in urechi ..sper sa iasa repede maseluta sa nu-mi chinuie mie ginericu
dani3llo:cum e la munte .ii place brotacului?mmm pupici
mada:pupam sa treaca febra
simina:ms,iti doresc la fel
la multi ani dana sa fii sanatoasa si iubyta(scuze intarzierea)
~.~creste gaza mea~.~
yioanna_s spune:
incepusem si eu deja de o luna sa am probleme cu stefania legat de somn,adica se trezzeste np sta in fundic se plimba in 4 labute si vb,insa parca ar dormi...asa dar mai grav nu vrea nici in ruptul capului sa se culce seara,am aplicat orice metoda si mai repede si mai tarziu culcata nu tine cu nimik...nici cu baitza...am vb cu dr si mi-a dat fenobarbitalsi parca a fost mai bn np alea insa s-au terminat acum voi ce parerea aveti sa mai solicit ?sau sa merg cu ea la un dr. profesionist?
~.~creste gaza mea~.~
Simina1980 spune:
Neata!
Nu simtiti mirosul de ?Haideti de serviti!
Stiti ca ptr altceva trebuie sa intre Cris!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
La multi ani tututor celor care isi serbeaza azi onomastica!Multa sanatate si noroc!
Cris???
Yioanna-nu stiu ce sa-ti zic dar parca nu as inclina spre pastilute.Cu ceaiuri ai incercat?
Lavi- mergaretul curajos!Lasa neamurile ca daca ti-as povesti si eu....Eu le ignor ca altfel m-as imbolnavi.De ex sambata soacra-mea vroia sa-i dea lui Andutu bomboane de ciocolata din acelea mici si eu i-am zis ca nu are voie iar ea a inceput ca "saracul baiat nu are voie...."vai ce tragedie era...in fine,noi sa fim sanatosi.
Ema-noi ii dam lui Andu paine sa pape cat stam la masa si ptr ceva timp il tine ocupat,dupa care incepem cu lingura de lemn,capacul de la sare,biscuite.....si tot asa pana terminam de mancat.....bine ca se mai intampla sa mananc si cu el in brate ca deh...dar oricum painea e cea mai tare.
Mada-cum mai e Maria?
Hai va pup intru mai tarziu!
Aaaaaaaa-voi ce le mai dati puilor de mancare?Andu prefera ciorbitele noastre,ou nu vrea in nici o combinatie iar borcanelele sunt o minune cand nu am timp sa fac de papa.
Voi le mai dati vigantol?
Gata!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata
sarumana lavi
mmmm....ce bine miroase simonooo...merci merci
crissssss da ce faceti mandrelorrrrrrrrrrrrrrr...vezi ca mi se face dor de voi, ia masuri
yoana mie personal, si tine cont ca e doar parerea mea personala si nu cred ca o sa-ti placa, dar daca ai cerut o parereeee, asta e...mi se pare ca ai ajuns la extrem dandu-i asa ceva...pe mine ma ia cu fiori pe coloana, pe bune...dar daca tot ai comis-o, asta e...parerea mea e sa nu mai ceri si chiar sa eviti sa dai copilului chestii din astea...inarmeaza-te cu multa rabdare, fura din somn cand doarme si ea, se va regla treptat...ce n-as da sa fiu eu in locul tau si sa aiba Darius doar o luna de cand are probl cu somnulllll...
emanouela spune:
simina...eu ii mai dau pufuleti si e dezastru .....are un stil de a mancaaa de mori de ras...paine doar cand mancam noi vrea...sau cerseste de pe strada la cine vede...in rest nu se omoara. sa ma vad eu cand voi pleca ce voi face legat de pufuleti, ca acolo nu gasesc decat in piata, la un roman si de la 50 bani omu o da cu 1 euro
cris_82 spune:
neatamamici cu pici terorici
mi-a facut din nou bucata fi-mea de la 4 la 5 si i-am tras-o si eu ei..nu am luat-o in pat cu noi si am certat-o ca nu vrea sa se culce singura si s-a ofticat de atunci cand am dat sa o pup mi-a intors curulmaimuta mica cacacioasa si ofticoasa
simina sarumana de cafelutatare buna mai e
si eu vin cu restul..trabuce si vougue ca perfuzabilele le-am folosit eu pana la ora asta
LA MULTI ANISORI INAINTE Darius Stefan Gabriel sa cresti mare si voinic puiule,sa ai noroc in viata,impliniri si multa iubire
dana multam de tratatieofffff,mucii mamii lor un d ela noi sa scapati repede de zmeivaleuuuuuuuuuuuu danutaaaaaaa ce faci mama acolo??cresa?
yioanna ba eu cred ca e ok cu parametridoar nu vreo o tsumo ca a mea ca sa te cocoseze in prime 5 min de carat in bratesincer,de cand sunt cu pitica,atunci cand sunt suparata sau prea obosita ma refugiez in bucatarie si combin si rascombin pana imi iese cate o reteta care se merita notatanu vreau sa crezi ca te judec,dar nu stiu cat de indicat e pentru stefi "calmantul ala"stiu ca o sa fie foarte obositor,cu multe nopti pierdute si rabdarea la limita,dar cauta sa-i faci o rutina in fiecare sera inainte de ora de nani si dupa un timp ai sa vezi ca o sa fie bine pentru totistefi o sa doama neintoarsa,exceptie or sa faca noptile in care ies dintisorii
simina nu mai spune de rude atotstiutoare care au impresia ca tu esti o mama rea ca nu-i da copilului sa manace sau sa bea cine stie ce,ca sa mor de nu o iau arandeauaasemenea specimene exceptionale am si eu pe aicea care se cred desteptaciunile lu' peste prajit si eu doar mama purtatoaresolutia in cazul meu..le-am bagat pe fata la origini si le-am intors dosul sa ca aiba de unde musca..nu de alta dar am niste vergeturi si nu stiu cum sa scap de ele fara sa dau prea multi baniazi o sa-i dau piure cu unt si un pic de ou amestecat si vigantol luam in fiecare zi pana...habar nu amdar cred ca pana pe la 2-3 anisori
ema aici prezentecu u mesaj inceput de vreo 2 ore si ceva...ce??? 1 euroi punguta de pufuleti??ma lesi???
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
cris_82 spune:
mai frate ,dar voi somati rau de tot in ultimul timpce-ati patit fetelor???
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor