**Buburuze de 2009 in actiune (24)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

what`s up doc? unde sunteti bre` fetelor????
faceti fratiori la buburuze?
aloooooooooooooooo
declar oficial primul dinte si prima muscatura cu dinte.Suntem fericite cu primul dinte
Cris..pup intepatura..si curutzu` mic...
pup bolnaviorii si dintosii.....
mai vin io..ca am du fata la mama,soacra-mea mi-a facut casa bec...astept soata sa .....mult...sper...daca nu adorm

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara dragi mamici de buburuze,imi cer scuze ca am chiulit,nu am facut nimic in plus pe acasa,doar cele obisnuite pe care le faceti si voi..aa,si trebuie sa plimb mandra cate 4-5 ore pe zi,ca in casa imi face scandal.

CARINA,La multi ani cu mare intarziere si din partea mea!

ANNA,imi pare rau de cazatura lui Vladut,am admirat si eu rochitele,sper sa fii odihnita si sa te distrezi bine

YIOANNA si LAVINIA,v-am admirat in poze,si pe voi ,si pe Stefi si Rares

CRIS,,toata admiratia mea ca-ti faci timp pentru toate,chiar si cand esti moarta de oboseala.

Va pup,noapte buna tuturor!

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici,
ma sunt praf..muci..kaput..terminata..am la activ 3 treziri azi-noapte,si pentru mine vreurile astea erau trecute de multtttttttt..o sa spun si eu ca responsabil e vaccinul,nu de alta dar tot da acolo unde a intepato cu manuta si se freaca,si s-a facut acolo ca o mareeeeeeee galma rosie

dar hai sa va dau cate o ,perfuzoaicele le opresc penru mine,trabuce si vougue...ca a ne trezim si apoi sa ne apucam de treaba

sa mor de inteleg ce e cu lipsa asta totala de forumeala...unde sunteti fetelor ca afara e un frig de mi-a ajuns pana la oase..cica vara hai sa fim seriosi,e toamna curata

LA MULTE LUNITE inainte Darius Mihail (alias BESTIUTA ) sa cresti mare si voinic si dupa ce ia mami carnetul sa o apuci de mana si sa o aduci la mare

mada heiiiiiiiiiiiiiiii,lasa-ma cu fratiori si surioare ca uite si tu la mine cum mi s-a ridicat carnea pe mine..zici ca-s lup felicitari pentru primul dintisor
elena te intelegasa e cu piticutii,cum pring gustul de iesit afara s-a terminat linisteama crezi dac-ti spun ca fi-mea are o sacosa preferata(aia re rafie de la real)care e mai mare decat ea,dar o pune pe mana,ia cheile de la masina de pe birou(si ce se mai chinuie frate sa ajunga la ele ) si se duce la usa de la intrare si face cu mana si zice "pa-pa" fi serioasa..voi sunteti cele mai bune prietene ale mele cu care ipartasesc si binele si raul,imi e tare greu cand intru doar o data pezi sau atunci cand sunt singura care postez un mesaj toata ziulica,dar imi sunteti tare dragi si vorba lu al meu..cand om fi mosi,el o sa aiba intr- mana o perfuzie cu programe de calculator,iar eu o sa stau intepata in ambele si o sa zic "forum..forum.."P.S..intra te rog pe mess is da-mi linkul cu hainute ca vreau sa maresc comanda,si imi trebuie pana vineri sa-mi vina ca cica merg la un botez

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutareeee
sarumana cris....cat despre lipsa de forumeala...ma abtin, am zis ca nu mai comentez....offfff, pupam manuta si sa speram ca la noapte va fi mai bine...in sinea mea iti dai seama ca imi frec palmeleeeee....ca prea aveai nopti dormiteee
ano ieri a plouata toata ziulica....fu nasol de tot dar pe mine nu m-a impiedicat sa umblu lelea...azi e ok, nu mai ploua si s-a mai luminat ...e innorat dar nu intunecat asa ca trag o fuga in Copou unde e targul de cearamica Cucuteni....si am vazut zilele trecute niste nebuniiiiii, numai bune de achizitionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Darius

Imi pare rau ca nu am reusit sa intru ieri dar noaptea de ieri a fost oribila. Maria a stat treaza de la 2 la 5. Si nu ii convenea nimic. Am dat-o cu Dentinox si i-am dat si Nurofen si apoi i-am dat si mancare noaptea si cu greu a adormit la rasaritul soarelui. De la 5 la 9. Asa ca am fost cam intoarsa pe dos ieri. Dar azi noapte a fost super asa ca azi am citit ce ati mai scris. Sper sa ne iasa si noau dintisorii si sa avem si noi nopti mai linistite.

Cris, Lavinia

Eumada, felicitari pentru primul dinte!!!!!!!!!!!!!!

Nicuratze, multumesc

Cris, imi pare rau de noaptea pierduta. Te inteleg.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello dragele mele

eu sunt de joi in cantonament la mama si la Ana si nu am mai avut timp sa intru sper ca ma iertati

vreau sa va multumesc pt gandurile bune si sa urez cu intarziere LA MULTI ANI LISA !!!! SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE MINUNEA TA

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

multumim de urari si aprecieri....am avut un party pe cinste si stefania a ales de pe tavita bani,carte si termometru...bn,nu?

acum pe scurt din pacate:
carina:mse in Paleu la Coliba lui Horea e super cand e cald mergem frecvent au niste papanasi bestiali.merita mers
reby:haaaaa,o iau ca si pe un compliment sa sh...si de mancat manac doar k cu mare atentie...adevarat k doar o data pe zi..in rest o pap pe stefania
dana:imi pare tare rau pt pierderea suferita ,sincer f rau....mult noroc tin pumni sa vina cat mai repede..insa nu te supy pe mn:nu trebuie sa astepti acum 6 l?mm sanatate si lui bubu
anna:sa treaca buba cat mai repede si sa nu se repete
cuscra:va ador...da-i incolo de neamuri,eu le-am dat o lectie iar fam din partea soatei...sper k pt totdeauna..nu mai pune la suflet,sh k e greu insa e pt bn vostru...iubitul meu ginerik ma bucur k esti bn si sa fuga boala de u...azi a fost super la voi si sper k a fost si un beneficiu pt Rares
cris,dani3lla,picky si restul fetelor va imbratisam si va pupam dulce
mmm sanatate bb bolnaviori si maraiti ....la fel si mamicilor mm rabdare si incarcati-va pe cat posibil cand aveti tp..eu asta incerc sa fac

stefania merge merge merge singura din 21...am fata mare la 75 cm si 8100 g ce mai,azi am facut si vaccinul spre bucuria mea nu are febra speram spre bn si pe maine

nb la toate

mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza fetele.....
ieri am mers la cabinetul unde lucreaza mama si am masurat si cantarit gugushtiuca...are 10 kile si 750 grame..probabil fara kk 10 kile 500 si 77 cm inaltime....si mananca paine cu rosii.... e innebunita..bine adica cateva firimituri..singurica..baga in gura si papa....azi am vazut soare.....sper pentru guritza sa o plimb mult ca e innebunita dupa plimbare...pup buburuzele.......si cris....mi-e tare dor de mare.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

edit: dau io cafea multa multa multa..ca-s cheauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamicic cu pici terorirci

mandra asta a mea s-a invatat sa doarma cu noi dimineata,si pe la 4 eram in scandal cu ea sa vedem cine-i mai smechera..binenteles ca a castigat ea,dar nu inainte sa o chinui oleaca pan ala 5 si ceva

LA MULTI ANI DanaMi sa fi sanatoasa,fericita si iubita de toti,toate dorintele sa ti se implineasca si tinem pumnii pentru data viitoare sa se prinda un mic samburel de fratior sau surioara pentru bubu

emooooooooooo sa te fugaresc????cobitoareoooooo....lasa ca vorbesc eu cu dariusica sa iti faca bucata ...hihihihi
carina pupam dulce mariuca sa ii iasa dintisorii nervozati
dana hai danaaaaaaaaaaaa,intra si da de baute si ceva tort cum e bubu???
yioanna buna alegeresi la parametri stati chiar bine

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
multumim fetele de urari
La multi ani! Dana...sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce e frumos
cris las ca nici al meu nu e mai breaz.....si el se invarte ca o curca beata ...diferenta e ca mama e de servici...in schimbbbb, dimineata pe la 7 erau impreuna in bucatarie si i-a dat bestiei un ou de lemn pe care il arunca pe gresie...deci nu m-a trezit doar pe mine ci si pe cei de la et inferior

Mergi la inceput