Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 8
_giulianna_ spune:
Buna....dimineata :)
Va multumesc din tot sufletul meu pentru urari si ca v-ati amintit de mine. Eu va mai citesc sa stiti, n-am fugit (chiar) de tot
.
Si cum niciodata nu e prea tarziu, poftiti la tort si sampanie! 
Va pup! Sanatate tuturor boboceilor!!!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
kllemi spune:
heeeiiii....giuliana ce surpriza placuta
vreau sa-ti urez tot binele din lume alturi de familia ta si de toti cei dragi tie 

.............ce mai face-ti??? cum mai sunte-ti???
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
julax spune:
Angelynna,
,multumim de intrebare.
Copii sunt bine acum,de doua saptamani am scapat si noi de raceli,sa speram ca nu vor veni prea curand,ca primavara asta a fost jaale.In rest,ne pregatim si noi de mare,vom merge la Saturn,la mijlocul lunii viitoare,abia stept,dar am ceva emotii,ca vom merge doar noi 2 cu cei mici si vom fi solicitati la maxim...Nimic deosebit in rest,va citesc (ma relaxez astfel si mai invat cate ceva din experineta voastra de zi cu zi
),dar tot nu reusesc sa tin ritmul la scris,asa ca intervin cand consider ca am ceva completari,cum a fost cu apa distilata.
Va pup pe toate!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
_giulianna_ spune:
kllemi
suntem bine, foarte bine!
Intre timp, de cand n-am mai intrat, singura schimbare majora e ca 'ne-am' operat de fimoza. Totul a decurs super bine, acum Edi e decalotat complet si e fooooarte bine asa, pentru el si pentru psihicul meu. Inainte de operatie incepuse sa dea semne ca-l jena cand era in erectie, operatia fiind singura varianta de reusita a decalotarii.
Altfel ce sa spun, nu vorbeste...spune decat cateva cuvinte si alea super simple, nu face la olita, nici la reductor nu mai vrea... ce sa mai zic, nu mai stiu. Mananca in continuare foarte bine, schimbarea e ca ii place la nebunie pestele, de oricare si gatit oricum :)
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Nocom spune:
Eu nu stiu in ce Bucuresti locuiti voi, dar la noi nu a plouat DELOC alaltaieri, iar azi noapte a plouat asaaaaalinistit..... este adevarat ca se vedeau fulgere, dra nu batea vantul tare, nu era furtuna....
babytza FELICITARI Tinei!!!!
si eu as fi super mandra in locul tai, caci ai de ce!!!! 
Fetelor apa distilata gasiti la preturi modice si in hipermarketuri, eu sigur am luat de la carefour, bidon de 2 l .......nu stiu la ce pret dar nimic deosebit..... 
Nu pot sa nu ma laud, tati al nostru a aparut prin ziare/reviste.... ca vocea personajului din Toy story 3: ![]()
http://monitorizare.mediafax.biz/Pages/Public/viewps.aspx?id=ga790PbzLPgyrJv09G9Tjg==
http://www.evz.ro/detalii/stiri/toy-story-3-in-cinematografe-898347.html
Sa avem o zi minunata!!!!
nikolici spune:
angy si voi mai?Sanatate multa Crinutei!
nocom felicitari lu tati!!!
in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Mimihoo,avem si noi Laica si de asemenea scrie ca e de preferat apa distilata.Prima data s-a dus sotul la farmacie sa cumpere si nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat costa.L-am intrebat daca nu mai exista o alta varianta(eu ma refeream la altceva,gen ser fiziologic la bidonas),ca mi se parea enorm sa dau atatia bani pe apa distilata,ca nu vedeam rostul.Mi-a spus ca el ia apa distilata pentru masina de la benzinarie,mi-a luat o sticla de un litru,pe care a dat in jur de 1 leu,nu mai stiu exact,oricum nimica toata.Folosesc de un an di cateva luni si nu avem depuneri.Ulterior,am mai auzit mamici care folosesc aceeasi apa distilata la litru. |
Ne-am gandit si noi la asta, dar sotul meu nu vrea ca cica desi e apa distilata, ambalarea nu se face neaparat in conditii septice ca pentru farmacie ...

Multzam fain!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
andy.p spune:
Buna dimineata.
Avem primul pisu la olitza
!!!!
Niko ma bucur ca totul e bine cu voi frumoasele
Angeoff muulta sanatate Crinului
Nocom felicitari
...cred ca esti tare mandra
Julax ma bucur sa te citesc
Giulite 

Kllemi noua ne-a dat de la farmacie mixtura,am dat-o de aseara,parca s-au mai rarit..mi-a zis ca daca nu-i trec in 2 zile sa-i cumpar Claritine sau Aerius...aa si Ca,mi-a zis ca ajuta in alergii,da ea nu are alergie cred..asteptam sa vedem.
Pio chiar ma gandeam la voi
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Gargarita
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

si
!!