Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 7
angelynna82 spune:
Seara buna sau noapte buna![]()
Babytza felicitari Valentinei

Giulianna

, numai bine si tot ce iti doresti, va
am cu drag
Niko felicitari pentru printesa sanatoasa
Abe 
Anamona frumoase foc pozele
Nerantula ce frumos doarme G
, felicitari pentru intamplarea cu olita, sa se tot repete
Kllemi si Crina are bubite din cauza transpiratiei..intreaba dr daca sunt prea multe, insa in afara de spalat mai des in timpul zilei sa nu mai transpire asa rau nu prea ai ce sa faci 
Mimihoo, off cate tre sa ia Sofia, multa sanatate
Lumi iar mamico, multa multa sanatate, putere si rabdare

parca mai vroiam sa mai zic ceva, da' zau daca mai stiu ce...
acu' sa ma plnag
am fost la dr ... are un inceput de otita...otita medie, din cauza puroiului in gat si a amigdalitelor...plus mucii acumulati in timpul racelilor trecute(nu sta deloc sa ii scot..cu urlete mari si degeaba), urmeaza tratament cu zinnat 2.5ml/12h, pivalone 3-4 pufuri /zi, ibalgin 3 lingru/zi, timp de 5 zile, iar o dau peste cap cu mancarea...tocmai ce azi mancase bine

, ne vom revedea peste aceste 5 zile cu pediatra (tot de azi are si pediatru
)
i am so f.....angry

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
kllemi spune:
ange
imi pare ff rau...oooffff saracutza...sanatate muuulta
....siii multumesc ptr. raspuns 
lumi felicitari ptr. olitza 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
dc naiba nu oi fi ascultat de instinctul meu cand ii ziceam dr de familie...ea nu ca nu are nik

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
baby_boy spune:
Buna seara!!
La multi ani Giulianna !! Sa te bucuri de Iedut!!
Lumi imi pare tare rau ca va chinuiti cu temperatura. Multa sanatate..sa scapati repede!! Felicitari hunilor pentru olita
Kllemi pentru bubite de transpiratie..parca au raspuns fetele...doar apa termala..si rabdare..sa treaca.
Anamona eu iti doresc sa iei cea mai buna decizie atat pentru tine cat si pentru Thea. Eu am observat la Radu ca odata cu caldura ..la fel..cere tzitzi de multe ori pe zi...el care sugea doar dimineata..la ora 15 la culcare si seara la culcare..si noaptea of course..odata cu caldurile astea mari...a inceput sa ma traga de tricou si in parc..sau cand un copil il ameninta..vine si-i trage jucaria..i-o smulge..se pune pe plans si vine si cere tzitzi.dar asta nu mereu..cand e mai agitat..sacait de caldura..obosit. Faptul ca suge si un minut il linisteste instant..asa isi gaseste el alinarea deocamdata.Eu zic asa - conteaza si faptul ca nu esti langa ea toata ziua.
In cazul nostru eu sunt sigura ca daca as vrea sa-l intarc pe Radu acum l-as traumatiza clar..dar nu e cazul..laptic e destul..si timpul e inainte pentru cand o sa vrea el.
Babytza felicitari pentru Valentina!!..e o domnisoara desteapra si frumoasa!! 
Nicole ma bucur pentru vestile bune de la eco
baby_boy spune:
Offf.ce naiba e cu otitele astea ..imi pare tare rau Angy
Pup Crinul sa scapati repede
Nerantula uitasem..am vazut pozele de la mare..superr..burtica e frumoasa iar Gruia o sa rupa la inimi..mamaaa..mamaa..e un dulce cum doarme pe jos

julax spune:
Mimihoo,avem si noi Laica si de asemenea scrie ca e de preferat apa distilata.Prima data s-a dus sotul la farmacie sa cumpere si nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat costa.L-am intrebat daca nu mai exista o alta varianta(eu ma refeream la altceva,gen ser fiziologic la bidonas),ca mi se parea enorm sa dau atatia bani pe apa distilata,ca nu vedeam rostul.Mi-a spus ca el ia apa distilata pentru masina de la benzinarie,mi-a luat o sticla de un litru,pe care a dat in jur de 1 leu,nu mai stiu exact,oricum nimica toata.Folosesc de un an di cateva luni si nu avem depuneri.Ulterior,am mai auzit mamici care folosesc aceeasi apa distilata la litru.
Alexa parca(nu mai retin exact) parca intreba daca poate da ACC la tuse seaca,noua pneumologul ne-a spus ca cc se da doar cand tusea e productiva,altfel doar dexametazona cu ser fiziologic.Si ci flixotide de 0,5 parca ar fi mai bun decat dexa,mai putine reactii adverse,ceva de genul.
Bubitze de la transpiratzie mi-a facut in fiecare an la mare Alex.In rimul an am fost la urgente,mi-au dat antihistaminic si mi-au recomandat sa mergem acasa ca marea nu face bine celor cu dermatita atopica,hmmm(nu i-am ascultat).Anul trecut il spalam dupa ce vedeam de pe plaja si il dadeam cu apa termala.Au trecut de la sine.
Sanatate multa puitilor bolnaviori!
La multi ani sarbatoritelor !
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anamona spune:
Va multumesc din suflet pentru ca v ati facut timp pt mine , sa imi spuneti ce credeti
Dupa ce v am citit, mi-am dat seama ca aveti dreptate: nu trebuie sa iau o decizie radicala intr-o stare de criza. Voi avea rabdare sa vad cum se va comporta mai departe si voi continua pe panta raririi reprizelor de alaptat.
Astazi am reusit ce mi-am propus, am alaptat-o doar cand am ajuns acasa de la servici si seara la culcare. Intre, mi am alocat timp numai pt ea,ne am jucat atunci cand a cerut tzutzi i am spus ca ii voi da doar la nani si i am distras atentia spre altceva. E drept azi a fost foarte intelegatoare.
Ce m a mai facut sa revin asupra deciziei initiale? Comportamentul ei extrem de dragastos cu mine. Parca pt prima oara am fost Mami si nu Suzeta. M-a pupat de f multe ori, chiar si in timpul suptului in multiple randuri facea o mica pauza ca sa imi pupe sanul:) a fost foarte emotionant!
As mai scrie dar sunt de pe telefon si e incomod. Suntem fara curent din cauza vijeliei de afara. Nu stiu cum e la voi dar aici bate vantul f f f tare, ne a luat pe sus diverse obiecte de prin curte: caruciorul quinny, scaune de terasa, niste felinare mari de 1 m... Nu mai zic de jucarioarele theiei, cred ca le cautam pe la vecini
angelynna82 spune:
Anamona noi slava domnului avem curent...insa si aici e la fel furtuna, nu avem cablu
Tare emotionant ca pupa tzitzi
Julax
, ce faceti voi? 
va multumim
, sper si eu sa treaca repede boala...ca a luat la antibiotic de mi s-a urat mie
de
piolica spune:
M-am tot luat cu una cu alta si nu am mai intrat pe forum, va salut pe toate si va imbratisez cu drag. Sper sa-mi fac mai mult timp de acum incolo si sa intru sa stam de povesti.
Nu pot sa nu va impartasesc patania mea cu apa distilata, ca am vazut ca vorbeati de asta, wow, am avut o super experienta la ploiesti cu asta. Cind am fost in Ro, Elsa a facut o laringita f nasoala si doctora ne-a recomandat aerosoli cu tot felul de minuni inclusiv apa distilata. Eu aveam deja apa sterila cu mine, insa i-am zis sotului sa-mi mai ia de la farmacie, stiind ca e ieftina si sa am acolo. Cind a venit acasa mi-a zis ca a dat cam mult pe medicamente si mai ales ca juma de factura era apa sterila, nu mi-a venit sa cred. Costase peste 40 de lei 30 de fiole amarite de 5ml. Eu cumpar din Franta acel produs cu 1.89 de euro 45 de bucati, deci daca e sa fac paritatea, ar fi fost de 10 ori mai mult in Ro. M-am dus la farmacie, crezind ca e o greseala, farmacista mi-a zis ca nu, ca e pretul normal si ca da, vin in Franta, dar ei le cumpara la un pret f mare de la importator. Deci apa distilata in Ro e de 10 ori mai scumpa decit in Franta. E de risu' plinsu'.
O seara buna (racoroasa), va trimit niste aer rece de aici. (noi avem cam 13 grade de dimineata...)
piolica spune:
vad ca aerul rece a ajuns de mult la voi, sper sa treaca furtuna repede si mai ales fara peripetii! in sudul frantei e jale de la ploile din ultimele zile