Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 6
iepurila spune:
si elena se umpluse de bubite de la transpiratie (desi anul trecut nu am patit asa ceva). acum daca de vreo 2 zile e mai racoare au disparut.
dar am dat pe ele cu apa termala si sudocrem
luminita2008 spune:
laureta, niko, claudina, laura
.
baui niste pepsi, facui un dus, parca e mai bine.
mimihoo, eu pun apa plata, la instructiuni parca nu era nimic despre apa distilata. daca e vorba de depuneri insa, apa plata nu e tocmai o solutie... insa l-am folosit la greu vreo 3 luni parca si nu da semne de depuneri. merg asa, om vedea.
wow, ce de picaturele pe micuta Sofia! bafta sa scapati repede!
eu nu i-am mai dus la cresa de vreo 2 luni jumate, mereu cand ma hotaram sa-i duc, ba faceau un rosu in gat, ba acum laringita, pe rand, ca sa dureze si mai mult tot tacamul... am tot vb cu directoarea si ma asigura ca e ok, sa-i tin acasa cat e nevoie si cand am avizul dr, sa-i duc.
niko, eu in sarcina am furat un pix. de fapt, fur mereu pixuri, fara sa-mi dau seama. l-am luat sa scriu nush ce, ca nu-mi gaseam pixul si apoi l-am gasit in geanta. nu stiu cum a ajuns acolo, jur. Edi are un semn din nastere dupa urechea dreapta, o dunga lunguiata, care se subtiaza intr-unul din capete. cam portocaliu la culoare semnul. asa era si pixul.... nici eu nu stiu daca sa cred in asa ceva, dar iaca patania noastra.
am reluat si noi operartiunea olita. vad ca stau si fac, mai ales Robi, care se ridica instant dupa ce a facut si face cam imediat ce-l pun. mai nou le las la vedere, poate-poate se aseaza si din proprie initiativa, Robi ii tot da tarcoale in acest sens. si, evident, ziua fara pampers. cand se poate, ca azi de dimineata n-au fost deloc cooperanti. 2 accidente pana acum, pipi la Edi de fiecare data, fix in pat, el inca nu face decat kk la olita. mergem inainte....
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
nikolici spune:
gata gata am plecat la doctor sa duc revista imprumutata ca nu vreau "Ioana copiilor " pe nicio particica a Kendrei.Am, citit-o, faina dar o duc inapoi la biblioteca...si nici nu-mi mai fac abonament acolo.![]()
in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
lala77 spune:
Laureta, si noi tot la Giosanu mergem si e super ok. Nu l-as schimba pt nici un altul de acolo.
Anamona,imi pare rau ca treci prin asta. Eu am o prietena care a fost in situatia ta si ea a intarcat fetita. Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Atat pot: sa ma dau exemplu pe mine cand am intarcat-o pe Alice nu pt ca am vrut, ci fortata de imprejurari. Am ramas cu regrete enorme. Nici acum nu-mi revin. Cred ca e f important sa intarci copilul pt ca vrei tu, pt ca tu consideri ca e timpul. In concluzie, as astepta daca as fi in locul tau si as chibzui bine. E mai bine daca nu iei decizia in graba, indiferent care va fi aceea.E important ca tu sa fii impacata cu asta.
Eu am fost cu ele in avion (cu Alice de f multe ori cand era mica, iar cu Anna o data) si ma asteptam la ce-i mai rau. Insa am avut surpriza sa constat ca ele dormeau de fiecare data. Cred ca de la zgomot, nu stiu. Se smiorcaiau putin la inceput apoi nani pana la aterizare cand se trezeau ca li se infundau urechile. Sa ii dai lichide sa bea in timpul aterizarii ca i se infunda urechile si o dor.
Lumi, succes cu operatiunea "olita"!
Alice a avut 3 hemangioame la nastere. Si nu-mi aduc aminte sa fi furat nimic. La cate a avut ar fi trebuit sa fiu "most wanted".![]()
Fug sa fac baie la prunci.Revin daca nu adorm.![]()
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lala77 Alice a avut 3 hemangioame la nastere. Si nu-mi aduc aminte sa fi furat nimic. La cate a avut ar fi trebuit sa fiu "most wanted". Fug sa fac baie la prunci.Revin daca nu adorm. http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
Parca te vazusem intr-un afis pe undeva
in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
abe spune:
| citat din mesajul lui claudinna uitai sa va spun ca am vazut pozele voastre de la mare impreuna cu Razvan si bineinteles ca a comentat...un sfat sa va transmit din partea lui: "nu voie pe gios, papa goanga!!" www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
mai, io cred ca tu ai nascut mai repede si ai tinut copchilu ascuns! cum sa comenteze el asa cand maria mea abia a reusit azi sa zica os!!
am sunat azi o prietena dermatoloaga si mi-a zis ca pt bubitele de la caldura nu avem ce face, doar sa-i spalam dimineata si seara (eu o spal cu un sapun special pt piele atopica) si sa nu-i dam cu nicio crema ci doar cu apa termala. acuma, daca il scoti in soara normal ca-l dai, ma gandesc...
mami de Maria si
17+
abe spune:
babytza te felicit si eu pt decizia luata! va doresc sa va fie foarte bine si sa nu aveti nici cel mai mic regret!
poate, cine stie, ii vei putea lua si pe ai tai la un moment dat...
lumi
am vazut pozele cu hunisorii, sunt deliciosi!
cu siguranta e si caldura asta de vina, ne tampeste, zau... sper sa treaca repede febra si sa nu va mai chinuiti
n-am facut azi morfofetala pt ca i s-a facut rau doctoritei! si m-au reprogramat pt luni...asta ca tot nu aveam rabdare sa-mi zica si mie daca are puta sau ba...nu de alta, dar nume de baiat n-am
mami de Maria si
17+
nikolici spune:
| citat din mesajul lui abe n-am facut azi morfofetala pt ca i s-a facut rau doctoritei! si m-au reprogramat pt luni...asta ca tot nu aveam rabdare sa-mi zica si mie daca are puta sau ba...nu de alta, dar nume de baiat n-am mami de Maria si 17+ |
Baga numele de fetitza sa-l auzim!
in 20s cu
kllemi spune:
buna seara, fetele recunosc ca nu am citit nimic din urma, decat pagina asta...intru si eu putin sa va intreb ceva: ce pot sa dau ptr. bubitele de transpiratie??? am descoperit acum la baitza ca este plina pe spate..mam cam ingrozit..sunt ffff multe heeeeellp, pleeaase 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)