Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

_giulianna_ La multi ani si numai bucurii!!! pupam mamica si Iedutul!!

Valentina
babytza, felicitari, mamico!! ai copii minunati!

anamona, nu ma pricep la alaptat, din nefericire, insa ceea ce a spus Sabina mi se pare plauzibil.
in general, atunci cand trecem printr-o situatie stresanta ne gandim la solutii radicale. acorda un pic de timp sa se linisteasca lucrurile si vezi atunci ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

salut, sunt pe hiperufga asa ca sper ca sunteti toi bine si veseli.

Comanda hyland's: daca nu s-a oferit cineva ma ofer eu sa ma ocup de luatul de la posta si ce implica asta. Nu pot intra in timp real pe forum sunt putin prinsa deci rog pe cineva sa-mi lasa mesaj pe yahoo messenger cand hotarati ce si cum, va multumesc din suflet pentru intelegere.

Anamona ce descrii tu acolo imi suna foarte cunoscut. Alaptatul nu e numai lapte si miere si faza asta de lipicit e fdoar o faza (stiu ca auzi asta mereu legat de orice dar cam asta e concluzia mea dupa ce am discutat cu mai multe persoane). Nu are legatura cu modul in care isi va gestiona frustrarile mai tarziu. Si eu am trecut cu anda la varsta Theei prin supt excesiv - impresia ca nu ai lapte de acolo vine. Iti spun sigur ca odata ce a avut chestiuni de facut si anda nu a stat mufata odata la 15 minute la san mi s-a angorjat sanul in 2 ore!

Pe langa faptul ca suge ca te vede disponibila un timp limitat (pe mine ma ia la smotocit cum ma asez la calculator de exemplu), poti rari intervalele iesind cu ea pe-afara (chiar la san, doar esti in curtea ta - asa ii poti oferi ceva de facut, vede ceva intersant si se da jos). Sau apuca-te de lucru prin casa, gateste impreuna cu cineva ca sa poti vedea si de Thea cand vrea sa suge fara sa arzi ceva :). Ce am observat eu e ca daca am o alta ocupaie decat statul jos nu se mufeaza non-stop la san. Poate merge si la voi - in fond sfatul asta e util si cand vrei si cand nu vrei sa intarci. Succes si cu asta gata nu ma mai bag, sper doar sa fii mai vesela curand ca am recunoscut genul de frustrare "suunt suzeta" si nu m-a putut abtine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Xor si R face alergie la muscaturile de insecte...mai saptamana trecuta era dalmatian...cred ca a inchiriat un purice, ceva...se scarpina si ma dispera...mi-a zis dr sa-i dau cu violet de gentiana si mi-a preparat o crema...ca sa nu mai zic ca mi-a recomandat ketof...de care nu i-am dat, evident, ca doar nu o sa o tinem toata vara pe un ketof...
cu crema i-amd at doar o data si gata...oricum se freaca de haine, de lenjeria de pat si o dau degeaba, dar i-am dat cu violet. s-au vindecat repede si frumos, parca nu s-a mai scarpinat asa
mai am o crema luata anul trecut la recomandarea unei alte dr, cea de la Calimanesti, ca-l muscase ceva nasol atunci: cicaderma se numeste. cu asta il mai dau
tot dr de la Calimanesti ne-a recomandat ceaiul d etrei frati patati, dar mi-e cam lene sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Nikolici, sa va fie de bine
Nu stiu unde ai facut morfo dar la Euroclinic au un loc special de reviste - in tipla, noi. Fiecare le deschide si le lasa acolo sau le ia acasa.Acolo am citit si eu Ioana copiilor.
Deci eu nu as duce-o inapoi

Mimihoo, m-am uitat pe siteul Sensiblu si apare la cautare 'apa distilata' si la flacon de 500 ml?(sau nu inteleg eu bine..).E drept ca e doar la 3 farmacii din Bucuresti, dar e 29 de ron macar....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

sar'mana! o sa intreb! am fost la Dona, ce-i drept ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

tzitziri; clau sa fie clar eu am imprumutat-o da???Si am si citit-o acum o sa ma duc sa o returnez frumusel inapoi, ca la biblioetca.Sa nu va luati de piticii mei de pe creierasi ca sunt multi, de aia este Karinutza fan Albata ( Alba ca Zapada), ca ma-sa este inzestrata cu multi dar multi piticei.

in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

otita seroasa am si eu din ianuarie 2009, acum 3 sapt cand am fost pt amigdalita io inca aveam urechea stanga seroasa si dr probabil o gaurica. uf , cica tb sa fac aerosoli 2 sapt cu dexa , da cine a avut timp
asa ma simt bine nu ma doare nimic, aud bine, numai cand am fost la munte mi s au infundat din nou urechiile, bagat repede gumita cascat de cateva si si au revenit
nu e placut stiu

David trebuie sa fie fericit !

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

apai, nasol, ca sa zic asa ...
daca vrei sa vezi un dr,. iti recomand dr. Voda de la clinica Nova, au site. Nu cred ca am scris ce tratament i-a dat ... un acatist intreg ...
aerosoli o data pe zi sau de 2 ori , 5-7 zile, cu:
1/2 fiola dexametazona; 1/2 fiola gentamicina, nostamine 7 pic (in fct de greutate), ser fiziologic 2ml
spalaturi nazale de 2 ori pe zi cu ser fiziologic
Biorinil - spray - cate 2 pufuri in fiecare nara, de 2 ori pe zi
Ciplox solutie, nazal - 2-4 pic de 2 ori pe zi; urechea stg 2-3 pic de 2 ori pe zi
Panadol/ Nurofen
si peste 2 saptamani mergem la control

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Mimihoo e f scumpa apa distilata dar nu inteleg la ce iti trebuie la aerosoli?

Nikoliki stai linistita,eu cand eram gravida am mancat la mega image un corn in timp ce imi faceam cumparaturile si la casa cand am ajuns am uitat de el,deci nu l-am platit,se cheama ca l-am sterpelit nu?cert e ca Luca nu are nici un semn pe nicaieri

de Luca

apai, dc asa scrie la instructiuni, "de preferat apa distilata"

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

vai, Lumi, iar?
bine ca nu-i ai la gradinita particulara ca mai plateai si de-a'mboulea, ca sa zic asa ... mai frumos

Sanatate multa si putere si mai multa!

Da, este super aparatul, abia daca-l auzi. Eu azi-noapte am stat si cu ap. salin deschis .. nu stiu cat ne-o face bine, inca!

Tu pui apa de la robinet in aparat?

ma duc sa-mi iau mandra de la gradi'

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Niko si eu zic ca ai imprumutat-o si sa o duci inapoi..la fel si eu cu multi pitici,de aceea e Alexia fan pitiii

Clau ff tare Razva

Lumi multumesc de sfat...Alexia e plina ,parca din ce in ce mai tare,de la transpiratie zic eu,da voi incerca si cu ce mi-ai recomandat tu...si eu as fi clacat de mult ,deci tu esti o super mamica la patrat si multi,multi ici.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

ziua buna.
iar am disparut in papusoi. lipsa de timp si temperaturile ridicate m-au tinut departe de forum.

Xor, la plaja am fost la purcica. aglomeratie mare.
Claudia nu avem penny p'aci pe la moldova.

de vreo 2 saptamani cautam si noi oferte de concediu. pt septembrie ca atunci poate tati de elena. si suntem aproape hatarati pe bulgaria. asa ca abia astept impresii de la cele care veti pleca.

si tot de vreo 1-2 saptamani ma agit/alerg cu cresa. doamne....ce satula sunt de tarisoara asta. babytza felicitari pentru decizia luata. desi iti intelegeam foarte bine si motivele ezitarii.

Mergi la inceput