Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mimihoo e f scumpa apa distilata dar nu inteleg la ce iti trebuie la aerosoli?

Nikoliki stai linistita,eu cand eram gravida am mancat la mega image un corn in timp ce imi faceam cumparaturile si la casa cand am ajuns am uitat de el,deci nu l-am platit,se cheama ca l-am sterpelit nu?cert e ca Luca nu are nici un semn pe nicaieri

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

mussete multumesc, bine de stiut

nicolici, n are mey nimic, is o gramade de reviste acolo. Nu te mai du inapoi. Felicitari pt printesa sanatoasa.

babytzule felicitari Tinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

nicolici, n are mey nimic, is o gramade de reviste acolo. Nu te mai du inapoi. Felicitari pt printesa sanatoasa.

Apai eu nu vreau nicio fila de revista pe fatza Kendrei, da?

in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,

kllemi, Edi e mai mare cu 2 minute decat Robi. si mai inalt cu 1.5cm.

ange, multumesc!

irina, esti mortala!

mimihoo, bine ca nu are mastoidita! cat despre aparat, eu ti l-as fi dat pe al meu, dar suntem in plin uz. noi avem aparat Laica, cu ultrasunete, si mi se pare extraordinar. e silentios tare, asta pe mine ma ajuta f mult, caci eu nu pot sa le fac aerosoli decat in somn... sanatate multa!

nerantula, m-am delectat azi cu pozele voastre! f frumoase!

abe, bafta la eco!

nikolici, ma bucur ca e totul ok cu Kendra!

lala

babytza, nu stiu cine e mirabilandia.
sanatate multa printesei destepte foc!

laura, zyrtec e antialergic si e f bun. sau Aerius, dar asta sa il dai seara. poate fi insa doar de la transpiratie? hunii au facut asa bubite miiici si rosii pe gat si spate, la fel au facut si vara trecuta.

anamona, f frumoase pozele! mi-ati facut un dor de mare, fetelor, de nu se poate!

fce, f buna vestea cu indemnizatia!

Giulianna! Tot binele din lume la voi sa fie! Te asteptam cu drag pe aici! ptr tine si ptr Edi!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

eu mi-s cheauna, Robi azi noapte la 03.30 avea 39.4. e pe antitermice de vreo 2 zile, dupa 4-6 ore ajunge iar la 38. cu tuse si muci si raguseala. iar aerosolii merg greu, caci nici nu doarme bine... colac peste pupaza azi am stat cam 90% din timp cu ei in brate. cand cu unul, cand cu altul. Edi e bine, dar ii sparg 2 molari.... Robi plange de boala si febra si de imbrancelile incasate cand si cand.... si daca parasesc camera... si daca iese mucu' si eu n-am observat... si daca ii dau sa pape... si daca ii dau medicamentele...
n-am reusit decat sa spal niste vase azi. dar ne-am delectat cu 2 balaceli, de cand cu caldurile am revenit la obiceiul de vara trecuta, cu balaceala la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

ooof lumi :( imi pare asa rau . Multa sanatate si tie putere multa

Mergi la inceput

am baut-o pe toata. puterea. nu mai e niciun strop.
zau, parca nicicand nu mi s-a parut asa greu... cred ca-i de la caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi

in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, eu o luam pe aratura de mult! jos palaria cum te descurci cu Hunii!!
fa-ti ceva, o limonada, ceva cu vitamina C sa te revigorezi
sanatate multa la Hunisori!

nikolici...io stiu ce sa zic?! adica de furat ai furat-o, ce sa mai!!!
la mine la serv sunt multi pomi fructiferi si as fi mancaaaat! si ma gandeam sa nu mananc, sa nu pateasca ceva copilul...dar nu m-am putut abtine, evident...
ca o fi, ca n-o fi, tarziu am observat ca R are pe un cot (nu mai stiu pe care), o pata cafenie, ff discreta, dar maricica, sub forma unei prune
am vazut la o tipa, cand eram copil eu...avea pe picior o randunica, perfecta si f vizibila, in marime naturala...
te lamurii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

uitai sa va spun ca am vazut pozele voastre de la mare impreuna cu Razvan si bineinteles ca a comentat...un sfat sa va transmit din partea lui: "nu voie pe gios, papa goanga!!"

Mergi la inceput