Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Buna fetele, Am luat Laica sh. L-am pus putin in functie sa ne dam seama cum functioneaza si este super! Abia diseara se va "juca" Sofia cu el ca nu aveam apa distilata. mama ce scumpa este .. 5 fiole de 10 ml costa 25 ron si pt o saptamana ne trebuie ceva, ca intra ~20 ml in tancul aparatului. Am dus-o la gradinita, mama, ce plans, ce urlet ... abia am rupt-o de la pieptul meu si-am fugit. M-am intors dupa 30' ca uitasem bagajul-scutece, body-ul pt somn, suzeta, costumatia de serbare - si m-a vazut. Iar bocet! am fugit repede si s-a dus dir. la ea sa o impace. uof! Sanatate multa boboceilor! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
in tancul aparatului am folosit doar apa de la robinet, asa si scrie in prospect, "tap water"...
in amestec cu medicamentul, ser fiziologic, exista scump, cel steril in fiole de sticla, si ieftin, cel in fiole de plastic (bebicina, alte branduri), scrie pe el ca e pentru spalat nasul bebelusilor.
_irina_ spune:
ma duc sa pun de
si revin dupa ce trimit copilul afara.
Pentru bubitele de transpiratie de care suntem pline ca un dalmatian ni s-a recomandat ser fiziologic. Am sters-o ieri seara, parca s-a mai imbunatatit situatia dar nu e prea relevant pentru ca s-a racorit si vremea...
Mimihoo spune:
Eu am ser fiziologic Isophy (plastic) si-l folosesc la spalat de nari de Sofia :)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
fce spune:
neatza!
lumi
cred ca demisionam de mult in locul tau, felicitari pentru felul in care gestionezi situatiile!
ser fiziologic tot din asta la fiole d plastic folosim si noi, de la uriage, dar aerosoli n-am facut niciodata...
suzeta si eu ma simt suzeta
, mai ales noaptea cand cand sunt imobilizata cu orele, dar nu sunt pregatita inca sa o intarc, o mai las asa sa se bucure...
Didididi spune:
Buna!
Bubitele de la caldura chiar sunt o problema, mai ales ca e prima oara cand ne confruntam cu atatea. Luni i au aparut si lui Mihai pe gat o multime; din cauza ca este o zona in care pielea se freaca s-a inrosit f rau; in prima zi a fost numai spalat, dar apoi i am dat cu crema de galbenele ca arata ingrozitor; vad ca voua pediatrii v au spus numai de spalat cu apa. Sper ca nu am facut rau
.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
neatza,
i-am tuns pe huni. s-au dus pletele lor frumoase si blonde... sunt periuta sau nr 1, adica ff scurt. am vrut mai lung, cu oaresce model sa zic asa, dar n-a fost chip sa stea. fiind si inainte de ora lor de culcare, au fost tare maraiti. poze pe maine, ca n-am apucat decat sa le fac baita si acum dorm.
iepurila
lala, sar'na. sa stii ca incerc metoda ta cu olita. asa am inceput acum cateva luni si am vazut ca da roade si asa am reluat si acum. nu ma tin nervii sa-i pun totusi asa de des, si nici ei n-au rabdare si e un pic mai dificil ca-s doi, dar ii pun cam la o ora sau o ora jumate si e ok. adica intre timp nu prea fac, vad asta acum cand ii las fara scutec. eu nu tin neaparat sa ne iasa, mai mult ma distrez, daca merge bine, daca nu, iar bine. inca 1 an stau f relaxata in privinta asta.
abe, si noua dr ne-a zis la fel referitor la bubitele cauzate de transpiratie. cu crema de soare ii dau si eu, dar de regula le fac dus dupa, cand intram in casa.
multumesc de aprecieri la adresa hunilor!
ange, imi pare rau! sanatate multa Crinei si sa scapati repede. ptr muci eu am ales alta cale, nu stiu cat de ok, dar macar asa sper sa ne ferim de otite: zyrtec. asta usuca f bine mucii. cu sinupret nu merge, cu aspiratul e jale si mai rau isi fac muci, caci plang ingrozitor, picaturile de nas parca n-au niciun efect...
si aerosolii dau roade, iar daca sunt infundati le pun si 5 pic de Nostamine in solutia de aerosoli. 
kllemi, vezi ca ziceau fetele de bubitele cauzate de transpiratie: apa termala si dusuri cat mai dese. lasat copilul dezbracat prin casa si cat mai lejer imbracat afara, stat la umbra... de-astea.
baby_boy
si multumesc! am trecut noaptea fara febra (la Robi, ca Edi nu mai face de vreo saptamana) si il tin sub antitermice la 8 ore acum, caci nu mai depaseste 37.8 intre timp. sper sa scapam curand.
pio, julax
si 
giuliii
, ma bucur ca ai scris! sa stii ca si hunii vorbesc exact ca Leutzul tau. dar de inteles inteleg f bine ce le cer, nu ma asculta tot timpul si nu fac nici de departe ce fac multi bobocei de aici, dar nu ma stresez. avem timp pentru toate.
laura, felicitari ptr primul pipi!
fce

. azi ma simt mai bine. a fost o dimineata relativ ok, fara crize de niciun fel, o noapte linistita inainte, doar o trezire la Robi, de foame/sete. acum dorm deja de o juma de ora si nu se foiesc, deci e ok, nici nu se compara cu ziua de ieri. unde mai pui ca nu e nici cald.
dididi, crema de galbenele nu face rau oricum. insa e de preferat sa respire pielea, sa se usuce bubitele... pupici!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:

Gargarita!! 
Sa fiti cu totii sanatosi si voiosi! Sa ai o zi frumoasa!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Mimihoo spune:
Lumi, si eu m-am gandit la Zyrtec, dar din pacate n-am aplicat la timp. Ma bucur ca ai avut o noapte mai linistita 
Ange, sanatate multa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nerantula spune:
Revin si eu cu o intrebare: stiti cum pot da de Felicic?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
piolica spune:
'Neata!
aici serul fiziologic se gaseste numai steril si este in tuburi mici de 5 ml din plastic. Iar cel de l-am luat de la ploiesti este exact marca pe care o cumpar eu din Franta, adica physiodose. va dati seama ce adaosuri isi pun? si mie farmacista mi-a zis ca e asa scump pt ca e steril, comparativ cu celelalte, insa cind i-am zis ca aici e 1.89 euro o cantitate mult mai mare decit cutiile ei, mi-a dat-o pe asta ca ei le cumpara f scump de la importator. Intre timp am aflat ca singurul importator pe Roamnia pt tot ce inseama produse sanitare este sotia unuia din guvern:)
salutare la toate fetele si toti boboceii.
Laura, Lumi
back!
pupici. o zi buna!