Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Am fost la serbare!

Multi pitici mici dragi si scumpi! Am plans de la inceput si pana ce-am avut-o pe Sofia in brate. Despre Sofia ...o auzeam cum urla din sala si abia ma tineam sa nu ma duc la ea, desi eu tot speram sa nu fie ea. S-a dat cortina si ce credeti, ea era .. urland. A ramas cu o oarecare grimasa pe fata uitandu-se la sala, cred dupa noi. Eu m-am pitit, tat'su era dupa aparat.
Dar ce s-o mai lungesc, au stat cu totii speriati, uitandu-se care incotro! Educatoarea era putin necajita ca au dansat foarte bine cu totii la gradinita, la repetitii :)
Erau atat de dulci!
Dupa ce-am luat-o pe Sofia am revenit in sala, si incepuse sa bata din palme si sa arate peste tot. Deh, avea curaj acum!
De Mihnea, ce sa va spun! Un scump si jumatate!

Pozele saptamana viitoare.
A, si o veste trista: am crezut ca am bagat baticul in geanta si cred ca, cazuse intre scaune. Abia in masina cand m-am apucat sa-l caut mi-am dat seama ca nu=l mai avem
Acu' eu sper sa i-l fi dat cineva directoarei ....daca nu, claudinna, mai "facem" unul

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

cristineescu, nu mi-e clar ce spui sau ce spune tanti aceea... parca nu-mi vine a crede. anyway, sunt f zen in privinta asta.

Lumi, aceeasi chestie a observat-o si o mamica de gemeni de la Teo de la albinute.
Gemenii au vorbit mai tarziu decat sora lor, (si) pentru ca si-au petrecut mult timp comunicand intre ei, ca sa zic asa "codat", pe limba lor. Au un univers complet si complex numai al lor, si se deschid un pic mai greu catre exterior tocmai pentru ca isi sunt suficienti unul altuia.
Cred ca asta vrea sa zica autoarea....

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

aha, acum make sens si in capul meu. mai ales partea cu universul complet si complex numai al lor. am senzatia uneori ca nici nu respira unul fara altul...

andy_g, vezi daca bubitele nu se transforma in bubite ca si cosurile, cu lichid, asa cum le descria Ada. am tot citit in ultimul timp despre varicela si mai multe mamici spuneau ca in prima faza, aratau ca piscaturile de tantari, asa cum spui tu.
se poate sa fie si o forma mai usoara, sa apara mai putine bubite, insa daca e varicela, musai fac si lichid. si eu zic sa mergi la spital cu el, sa stiti o treaba, mai ales ca atat pojarul cat si varicela sunt contagioase. sanatate!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mimihoo, parca si eu m-am emotionat cand ai povestit! abia astept sa vad pozele.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilandia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Am fost la serbare!

Multi pitici mici dragi si scumpi! Am plans de la inceput si pana ce-am avut-o pe Sofia in brate. Despre Sofia ...o auzeam cum urla din sala si abia ma tineam sa nu ma duc la ea, desi eu tot speram sa nu fie ea. S-a dat cortina si ce credeti, ea era .. urland. A ramas cu o oarecare grimasa pe fata uitandu-se la sala, cred dupa noi. Eu m-am pitit, tat'su era dupa aparat.
Dar ce s-o mai lungesc, au stat cu totii speriati, uitandu-se care incotro! Educatoarea era putin necajita ca au dansat foarte bine cu totii la gradinita, la repetitii :)
Erau atat de dulci!
Dupa ce-am luat-o pe Sofia am revenit in sala, si incepuse sa bata din palme si sa arate peste tot. Deh, avea curaj acum!
De Mihnea, ce sa va spun! Un scump si jumatate!

Pozele saptamana viitoare.
A, si o veste trista: am crezut ca am bagat baticul in geanta si cred ca, cazuse intre scaune. Abia in masina cand m-am apucat sa-l caut mi-am dat seama ca nu=l mai avem
Acu' eu sper sa i-l fi dat cineva directoarei ....daca nu, claudinna, mai "facem" unul

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Felicitari "absolventilor de primul an de gradi".
Asteptam pozici..filmuletze..

Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Mimihoo, mie mi-au curs lacrimile siroaie :) Printre rasete :))
Erau asa de dulci cum stateau ei incremeniti pe scena acolo Mihnea clar era speriat ca statea cu degetelul in gura, singurul luccru pe care l-a facut a fost sa dea din manute de 2ori
Sofia a fost o dulce, era asa draguta, pacat ca ati plecat asa repede ca asi fi vrut sa o mai admir putin in frumosul ei costum
Dupa ce ati plecat voi a inceput sa se plimbe prin sala cu taica-su si a urcat pe scena langa copii sa danseze Doar ca odata ajuns acolo a vazut ca tati nu e cu el si nu a mai dansat In schimb pe scaun era destrabalare maxima, dadea din maini, din cap, din picioare...
Eu am facut niste poze super naspa , sper sa imi dai si mie variante mai profi (am hotarat ca imi trebuie un aparat mai performant, asta al meu nu e bun la poze pe intuneric si in miscare)
Oricum sentimentul meu a fost ca am copil mare, si ca pleaca la scoala ca maine

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

felicitari Sofiei si lui Mihnea pentru prima serbare!

abia astept sa ii vad in poze!

Mergi la inceput

ada, ma intreb se poate intampla ceva mai rau decat sa iti ceara banii inapoi dupa un timp, cand -sor prinde ei ca te-ai intors un pic mai devreme la servici?

babytza, si eu cred ca nu aveti nimic de pierdut daca plecati, vedeti voi ce faceti mai incolo.

piolica, si Thea zice nu, nu, nu la aproape orice o intrebam insa inseamna nu intr-adevar. atunci cand raspunsul ar trebui sa fie da, nu zice nimic si casca ochii mari :)
apropo de propozitii si de nu: in dupa amiaza asta a zis: "nu mami, tati" adica vroia cu orice chip la taica-su care manca, iar incercasem sa il salvez :)

Mergi la inceput

apropo de alaptatul nostru, am reusit in continuare sa nu bag tzitzi decat la sosirea de la servici si la culcare. Thea a mai cerut intre dar foarte usor am reusit sa ii distrag atentia si in acelasi timp i-am explicat ca tzitzi mai vine abia atunci cand vom face nani, dupa baita.

sunt mult mai linistita cu programul asta, parca interactionam si noi mai bine, ne jucam mai frumos si mai ales pentru ca putem sa ne manifestam iubirea si altfel.

sunt curioasa cum va decurge weekendul, daca voi izbuti sa nu alaptez decat de dimineata, la adormitul de pranz si la culcare seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Mimihoo, mie mi-au curs lacrimile siroaie :) Printre rasete :))
Erau asa de dulci cum stateau ei incremeniti pe scena acolo Mihnea clar era speriat ca statea cu degetelul in gura, singurul luccru pe care l-a facut a fost sa dea din manute de 2ori
Sofia a fost o dulce, era asa draguta, pacat ca ati plecat asa repede ca asi fi vrut sa o mai admir putin in frumosul ei costum
Dupa ce ati plecat voi a inceput sa se plimbe prin sala cu taica-su si a urcat pe scena langa copii sa danseze Doar ca odata ajuns acolo a vazut ca tati nu e cu el si nu a mai dansat In schimb pe scaun era destrabalare maxima, dadea din maini, din cap, din picioare...
Eu am facut niste poze super naspa , sper sa imi dai si mie variante mai profi (am hotarat ca imi trebuie un aparat mai performant, asta al meu nu e bun la poze pe intuneric si in miscare)
Oricum sentimentul meu a fost ca am copil mare, si ca pleaca la scoala ca maine

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

da da si eu la fel am stat cu .. lacrimile :)
Am plecat devreme si repede .. vroiam sa fi facut niste poze afara, dar m-a luat asa de repede ca am uitat sa spun ca vreau asta. Andrei s-a grabit, ca trebuia sa fie undeva pe langa Bran aseara.
Sigur ca dau poze, de indata ce mi le da :)

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

anamona, eu am intebat pentru ca nu-mi plac incurcaturile, mai ales financiare.
la mine nu stau banii, fug de mine ceva de groaza, deci problematic...de unde sa dau inapoi cine stie cand...

felicitari pentru serbare. noi am ratat-o anul acesta, asa ca nu stiu despre ce emotii vorbiti voi acolo

Mergi la inceput