Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 21
kllemi spune:
buna nici noi nu am primit banii de indemnizatie 
....cica sa mai incercam la posta ca poate avem noroc si ni da 
.....asta doar in caz ca posta va incasa bani de la diferite persoane pe lumina, tel. etc., adica sa ia de la aia si sa ne dea noua
asa ni sa explicat
.....e clar o so luam razna 
babytzaaaa.... eu tot citesc asa un pic pe diagonala....unde vrei sa pleci.....nu ne lasa
.....glumesc, important este sa va fie voua bine si poate ne luati si pe noi astia care mai ramanem pe aici ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
iepurila spune:
vazut si cucoana de mine hunii....deliciosi

promit ca fac si eu elenei cand reintru in posesia aparatului de fotografiat.
am fost cu ea la pediatra. nu are nimic nici in gat nici la plamani. banuiala ei e ca ar putea fi o reactie la vaccin, desi nu ni s-a mai intamplat decat la Priorix (si a cedat dupa prima doza de nurofen).
nu stiu ce sa cred. stau si astept sa treaca sau sa ma elucidez.
pup
Nerantula spune:
Vaaaai, cat sunt de dulci!!
Cand zambesc, seamana mult cu tine, Lumi, cand sunt seriosi, au asa niste fetisoare inocente, parca mirate uneori, blandute .. am avut un sentiment de seninatate privindu-i 

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
luminita2008 spune:
pio, iepu, nerantula, multumesc tare, tare mult. mie una imi vine sa-i mananc, parca mai mult acum, decat inainte. desi inca suspin dupa pletele lor...
cristineescu, nu mi-e clar ce spui sau ce spune tanti aceea... parca nu-mi vine a crede. anyway, sunt f zen in privinta asta.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 cristineescu, nu mi-e clar ce spui sau ce spune tanti aceea... parca nu-mi vine a crede. anyway, sunt f zen in privinta asta. ![]() |
Lumi, aceeasi chestie a observat-o si o mamica de gemeni de la Teo de la albinute.
Gemenii au vorbit mai tarziu decat sora lor, (si) pentru ca si-au petrecut mult timp comunicand intre ei, ca sa zic asa "codat", pe limba lor. Au un univers complet si complex numai al lor, si se deschid un pic mai greu catre exterior tocmai pentru ca isi sunt suficienti unul altuia.
Cred ca asta vrea sa zica autoarea....
piolica spune:
ati auzit de copilul ala de 2 ani care fumeaza 40 de tigari pe zi? http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2987307/First-shocking-pictures-of-smoking-toddler-Ardi-Rizal.html
Eu am vazut imaginile video si am ramas socata.... :(
andy_galro spune:
Hello fetele! din pacate nu am avut mult timp sa citesc ca sa nu mai zic de scris
....
dar acum sunt acasa si am descoperit o mica problema: azi cand l-am luat pe Andrei de la cresa avea cateva bubite rosii aparute pe fata ....si ca sa incep cu inceputul: de cateva zile are asa ca o forma usora de raceala cu nas infundat si un pic de febra dar nimic alarmant...azi dimineatas-a trezit cu doua bubite rosii una pe obraz si una pe ureche si eu am presupus ca poate l-a piscat vreun tantar ca azi noapte noi vanam tantarii din casa....dar azi dupa-amiaza mai avea inca 3 bubite pe frunte si vreo 2 pe gat....eu acum nu stiu ce sa zic....am tot citi din carte Dr Spock si ar semana cu rujeola(pojarul) mai mult decat cu roseola infantum....din pacate dr noastra nu o mai pot gasi pana luni.....acum intrebarea mea este ce sa fac? sa-i dau cu ceva pe bubite? si daca da cu ce?
Please un pic de ajutor de la cele care ati trecut prin asa ceva
gaia.nevia spune:
daca bubitele seamana cu cosurile, poate fi varicela. Roseola infantum nu poate fi, apar multe bubite de-odata, dupa 3 zile de febra peste 39, deci nu e cazul.
Din cate am citit si la pojar apar bubite multe de-odata dar poate nu imi mai amintesc corect.
In functie de cum arata, poate fi pojar sau varicela, dar daca a facut priorixul, mai degraba ar putea fi varicela.
Ai grija sa il hidratezi, sa il urmaresti cu febra ca sa nu dati in complicatii si contacteaza dr. sau urgente pentru un diagnostic cat mai rapid.
Multa sanatate!
gaia.nevia spune:
vad ca ma exprim cam eliptic, nu-s ce-i cu pshaichi-aichi-u meu...
deci - daca e varicela, bubitele arata ca si cum au un mic varf, care va coace la un moment dat, initial arata ca un cosuletz mic discret numai bun de stors (mama lor!).
Febra este mild, si nu se opreste in timpul eruptiei deci trebuie urmarita, la fel simptomele de raceala, trebuie tratate (se spune ca pe baza de paracetamol si nu pe baza de nurofen/ibuprofen - a fost o info de la Piolica mai demult).
Obligatoriu din cate stiu eu, macar o buba iese si in par...
Se pot unge cu mixtura mentolata, inlatura senzatia de scarpinici.
Daca nu e varicela, nu stiu, n-am avut, nu ma bag... dar banuiesc ca daca ati facut vaccinul nu prea ar avea cum sa fie altceva.
Inca o data multa sanatate si sa treceti usor peste, orice ar fi.
andy_galro spune:
gaia mersi mult de raspuns....asa am zis si eu dupa ce am citit ca nu e roseola...bubitele ce sa zic ...seamana exact cu piscaturile de tantari...adica umflate dar nu deloc varful purulent...o sa-l urmaresc peste noapte de febra si astept sa vad daca evolueaza cumva bubitele pana dimineata...deocamdata l-am dat Fenistil gel pe ele.
PS: vaccinurile le-am facut toate dupa schema cu plata +ROR