Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 20
luminita2008 spune:
dya, da, eu am primit si alocatiile. eu le primesc pe toate pe card.
de ce sa ti-o taie? doar A nu a facut 2 ani inca... n-are legatura cu CIC-ul...
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
gaia.nevia spune:
io am zis doar ca a intrat totul la zi, ca mai intrebau si alte fete ieri.
Ar fi culmea sa se deruteze astia ca te-ai intors la munca.
Te rog frumos zi-mi si mie cand ai depus dosarul ca sa renunti la indemnizatie? Inainte sa te intorci, sau dupa, la cat timp?
Multumesc.
dyanira spune:
Da normal ca ar trebui sa mai primesc asa ma gandeam si eu.
Dar cum zicea si Ada tot ce e posibil sa se fi derutat
O sa mai intreb ceva cunostinte care primesc tot prin posta aici in Tm sa vad, nu prea am chef de umblaturi dar nici sa renunt la bani nu mi se pare normal.
Ada eu am depus cu cateva zile inainte am inteles ca maxim se poate 10 zile dupa sper sa fi priceput bine, cica o sa primesc si stimulentul de 100 ron pe lunile astea insa si ala vine cu intarzaiere de 2-3 luni
![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
si ai avut vreo hartie de la serviciu? sau doar declaratie de mana? ca as depune si eu inainte, pentru ca dupa ce incep voi fi puscariasa fara drept de eliberare conditionata.
si asa am facut programari la doctor pt august, la 17.20 si voi avea scandaluri ca sa ajung la ele.
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Mimihoo, si noua ne-au spus ca nu vrea sa colaboreze Mihnea la dans oricum, vor fi cel putin 2 care vor dansa in ritmul lor De abia astept sa ii vad, am niste emotiiiMami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
am impresia ca o sa prapadim de ras!
Cred ca astia mici sunt adusi doar pentru distractia salii.
Abia astept!
Ne vedem ;)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Da am avut.
Eu am facut cerere la scoala de intoarcere la serviciu.Ei mi-au aprobat-o si mi-au dat o adeverinta cu data de 1 mai din care sa rezulte data reinceperii activitatii pe ea erau doar vreo 3 zile inainte parca si pe aia am depus-o si a fost ok.Am inteles ca in unele orase exista adev tip.
Banuiesc ca vrei si tu sa te intorci mai repede.Ca daca te intorci cand face copilul 2 ani nu cred ca mai trebuie facut nimic cic-ul se suspenda automat.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Mimihoo, Paula, distractie placuta azi la serbare.
Lumi, sint tare simpatici hunisorii tunsulici.
Si m-am delectat si cu pozele Nerantulei, Aneimonei si divelor de la mare. Tare frumoase! Se vede ca v-ati simtit bine.
cristineescu spune:
Luminita, apropo de vorbitul mai tarziu, frunzaresc cartea Mihaelei Minulescu "Psihologia copilului" si zicea ca gemenii isi dau oricum drumul la vorba un pic mai tarziu pentru ca se pare ca "gemenii sau copiii mici care au frati f apropiati de varsta lor au nvoie de un timp mai indelungat de dialog in doi."
Babytza, ma bucur mult pentru voi ca plecati. Oricat de greu o sa fie la incepu sunt convinsa ca viitorul va fi mult mai frumos decat aici.Mult succes. 
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
300 spune:
Morning, citesc prin urma si am vazut despre bubite de caldura. Eu am avut la Anda niste bubite care se urateau rau de tot sub genunchi si o iritatie pe trunchi intr-o parte care incepea sa devina sa devina ca o scoarta, m-am si speriat si am dat triderm de doua ori ca mai aveam putin in casa, dar nci gand sa dispara. Mai avea si pielea aspra pe picioruse.
Problemele mele au luat sfarsit de cand o spal cu un sapun handmade facut la rece, inngrediente naturale, tot tacamul. Numai oppe trunchi inca are pielea putin aspra unde era iritatia dar ma astept sa treaca in curand.
Asa ca ma spal si eu pe fata cu el si surpriza, nu mai fac puncte negre, nu ma mai umplu de bube - eram mai rau ca o adolescenta. Oferta de produse de gen e foarte mare, sunt mamici care le fac in casa, eu in mod clar nu mai cumpar vreuns apun saugel de dus din comert de acum inainte chiar daca la prima vedere sunt ceva mai scumpe. E doar la prima vedere pentruc a nu mai am nevoie de creme, produse anti-acneice care oricum fac rau prin ele insele si medicamente contra bubelor decat - cine stie - in caz de forta majora.
edit: bubele au pielea aspra au disparut imediat dupa primul spalat. Am facut ochi maaaari, mari.

De abia astept sa ii vad, am niste emotiii