Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza si serviti lutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

Rasfoind facebook-ul am gasit ceva foarte tare (parerea mea), postat de o tipa. Ia aruncati si voi o privire www.youtube.com/watch?v=cNZ464g0JZs" target="_blank">aici. Mie mi-ar placea la nebunie.

Lumi am vazut poze cu Edi si Robi. Sunt asa de frumosi!!! Sa le dea Dumnezeu tot ce-i mai bun si sa te bucuri de ei, mamico!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Neata!

Rasfoind facebook-ul am gasit ceva foarte tare (parerea mea), postat de o tipa. Ia aruncati si voi o privire www.youtube.com/watch?v=cNZ464g0JZs" target="_blank">aici. Mie mi-ar placea la nebunie.

he-he, n-ai observat ca si eu sunt fan la pagina lor...
dar... ai vazut cat costa???
au multe modele, si pentru un copil si pentru doi, si se pare ca Taga este favorita vedetelor, daca te uiti ce poze posteaza la ei pe wall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am intrat sa va salut si sa pup toate mamicile si toti boboceii. Mergem de luni in concediu , la munte in prima faza iar apoi la mare. Am vazut prognoza meteo, ploua de rupe sper totusi sa prindem macar un pic de soare si sa reusim sa bagam degetul in mare

Noutati: olita - face doar pishu, o pun dupa somn si face. Kk nu, pentru ca nu ne nimerim niciodata iar ea spune kk doar dupa ce a facut. Cuvinte noi: goaia (goala), caid (cald), te iog (te rog), pioaie (ploaie), lalo (alo), kako (cioco)...Mama, mami, tata (non stop tata), bapa (apa) si cam atat. Mancare - dezastru - lapte, cereale, fructe, branza, biscuiti.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi i-am vazut pe tunsulici, tare frumosi sunt

Mimihoo, Paula felicitari pentru prima serbare, abia astept pozele

Anca un concediu placut si sa va distrati . Si-a imbogatit vocabularul Carla

Noi suntem bine, putin cam suparata dar sper sa se rezolve cumva...(m-am certat cu mama din cauza TC...), Crina e bine, papa mai toata ziua

astazi am bucatarit aripioare de pui si carnita de vita in punga impreuna cu niste cartofi, dovlecei umpluti

poate imi fac chef mai pe seara sa ma duc la soacra, a venit alocatia

ce facem cu pastilutele hyland's?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ada sigur nu se poate sa nu faci demersurile.Mie mi-au spus de la servici ca nu ma pot plati pana nu primesc decizia de incetare cic nu au cum sa ma treaca pe statul de plata...Probabil asa o fi peste tot.
Anca unde mergeti la mare?Concediu placut!!!

Eu sunt suparata cu alocatia astept ziua de luni sa mearga TA sa vada daca se confirma ce am gasit pe un formular se pare ca au introdus gresit data de nastere a lui Deiu in loc de 04.09 au pus 09.04 deci copilul meu a facut 2 ani pe 9 aprilie si ati uitat sa ne urati la multi ani!!!!
Azi asa pe fuga am reusit sa facem si rezervarea pt mare vom merge din 12.08 la Eforie Nord si apoi din 20.08 o sapt la Praid.La Praid inca caut locatie dar am inteles ca e de preferat sa stai in Sovata ca e mai amenajata si sa mergi la salina cu masina ca nu e dist asa mare.Fetele care ati fost ma puteti ajuta cu detalii.
Va pup mai intru mai tarziu daca mai am timp ca sunt pe fuga maine am zi de gatit ca luni plec iar si sa aiba baietii mei macar 2-3 zile mancare facuta de mami apoi le gateste bua.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Ange sa treaca supararea si sa te impaci cu mami repede.Eu din pacate sunt intr-un conflict lung cu a mea deja avem vreo 6 luni ...Dar asta e eu am considerat ca familia mea acum sunt Deiu si TA si eu zic ca nu gresesc ca fac asa.Eu tot sper sa ii treaca supararea dar daca nu vrea eu nu am ce ii face...
Daca e pentru bani vizita la soacra chefu vine mai usor.

Diana

Mergi la inceput

Lumi acum am vazut si eu hunisorii tunsulici.Sa stii ca le sta ff bine mie imi place tare mult!!!
Giulianna e super vreau si eu dar m-a speriat Ada cu pretu.Uite asa as putea sa merg si eu cu bicicleta as mai si slabi si l-as plimba si pe Deiu.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!
fac capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Capitolul 294

Mergi la inceput